![]() |
Re: 4TuningDAYS 2009 -- 10-12 aprilie -- Romexpo
NU dar eu am vrut odată să intru să îmi iau ceva şi să plec şi nu mi-au dat voie,şi imediat după mine a venit un tip şi a zis " Lasă-mă să intru şi eu am invitaţia în maşină ..." şi l-au lăsat ;) ,deci nu e frumos aşa ,era mai frumos să intru cu japca?;)
Oricum la anul mă voi înscrie printre primii la FOTO member şi aia e :rolleyes2 ! Mulţumesc Gratian de răspuns dar ar trebuii să fim toţi egali ;) ! |
Quote:
In orice institutie intri mai usor daca esti prieten cu portarul decat cu directorul. Nu e corect ce s-a intamplat dar e si foarte greu sa controlezi asta... |
Quote:
|
14 Attachment(s)
eu din pacate am facut alegerea cea mai proasta!!! desii pana acuma in fiecare an am participat la acest aveniment anul asta am zis ca fac o exceptie si dau o fuga pana in Budapesta sa vad cica echivalentul evnimentului 4 tuning din ro in Budapesta organizat de carstyling.hu .evenimentul pt mine a fost un esec total au fost exagerat de putine masini suprafata de expozitie aproximativ o treime fata de cel de la romexpo, vizitatori iarasi foarte putini mai ales la pretul biletului de 2500 huf echivalent a 36 ron aprox .noroc ca am stat doua zile si mi-am alinat supararea cu vizitrarea orasului .
in concluzie promit ca nu voi mai lipsi de la 4 tuning chiar daca se va suprapune cu vreun show din Ungaria.am vazut pozele si am vazut ca in buc a fost tare showul ca de obicei.cu respect Robert ps. cam atatea poza am facut ca deja m-am enervat de ce am vazut pe acolo. |
vai de mine si de mine...ce slabi au fost ungurii. Pai de ce nu i-ai chemat cu tine si pe nemultumitii de-aici? no offense
sa vada si ei diferenta...cate poti vedea cu 20ron sau chiar gratis (vezi show-ul drift de la romexpo care nu a fost cu bilet) si cate poti vedea cu 36ron si la mii de km distanta. Insa cum zici tu...a balansat orasul Budapesta care e printre cele mai frumoase din Europa, nu se compara cu cenusiul Bucuresti, parerea mea. Multumim ca ne-ai impartasit si noua din experienta ta de-acolo. Bafta! |
bmw-urile unde erau toate....in romania?:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si cu alea 2 masini proprietarii nu pot sa circule pe strazi cu ele pentru ca nu sunt inatriculate ...costa la o masina 14.000 de euro inmatricularea....probabil daia ai zis ca nu sunt la noi ca nu le-ai vazut pe strazi sau la intalniri... |
Quote:
8000 e putin spus sincer. nu-i nimic, m-am revansat eu si le-am dat de pe masini sa pot face poze calumea :D si pana una alta, noi sa fim sanatosi si sa speram data viitoare la mai multe masini, nu femei. ca femei, slava domnului sunt destule pe strazi. masini cu adevarat frumoase, mai putin. |
Quote:
DE RESTUL NU STIU DAR CEL PUTIN DE FAZA ASATA POT SA VB CA AM FOST IMPLICAT DIRECT. |
ma am si io o intrebare..SMAEB este "pavilionul moto" cum ii zic unii la threadul cu poze cu fetele de la 4tuning..are vreo legatura cu 4 tuning..cu saloanele de la4 tuning???!!? k uni pe forum cer poze de la "pavilionul moto"!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:27. |
- Copyright 2026 4Tuning