![]() |
Re: E39 - M5 upgrade
Treaba cu evacuarea asta! Hai pune odata ambreiajul ala ca avem treaba! Sper ca in 2 saptamani e gata ca-mi iese si mie mashina de la vopsit. Facem un program frumos la `paralele` Urs vs. m5;)
|
bobiMOM: da...asa e. treaba foarte buna.
|
Quote:
|
eeee...au costat ceva ceva:PP
|
Quote:
FOARTE TARE!!!! Pt cei care stiu ceva despre ele, sunt convins ca nu au cuvinte. Trebuie sa facem un film! ;) |
t h x Syd. o sa facem si un film.
|
3 Attachment(s)
putin Dynamat:)))) la spatele M5 ului:)) vibra prea rau de la Charger:P
|
Quote:
|
Quote:
monstru...a-1 a-2 a-3 imediat:)...trage super super grav:) fratioru meu are grija mare de ea:)...desii are suspensie sport..nu este foarte rigida:) iar consumul pur si simplu ma uimit:( computerul de bord arata consum urban 15.2 :)..si Dragos ia dat sandale multe:)... ma gandesc ca masina este blindata,are 2200 kg....si trage in ultimu hal... daca avea vreao 1600 cum tragea:-? Felicitari diliule pentru masina e bomba:)....azi vin la Valcea poate ne vedem diseara:) |
Victor_WRC: sa vina toata evacuarea de la super sprint si apoi ne apucam de treaba. nu vreau sa fac ceva la repezeala. masina o fac pentru mine:)
Marian_nebunu: t h x |
DE CE NU SUNA TELEFONUL????????:evil: VREAU SA SUNE TELEFONUL!!!!!!!:evil: VREAU SA SUNE TELEFONUL SI SA-MI ZICI CA A VENIT PACHETUL CU X PIPU DE LA SS!!!:peace::peace::peace: :paper:
|
VL 77 SYD: si eu as vrea.....cat mai repede.....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
dupa o lunga asteptare a sosit si ambreajul:P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |