Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Barbatzi intretinuti de femei ....parerile voastre (https://forum.4tuning.ro/28-femei/11573-barbatzi-intretinuti-femei-parerile-voastre.html)

dulau 08-01-07 23:36

Re: Barbatzi intretinuti de femei ....parerile voastre

Deci cei care is intretinuti de femei acei barbati nu au p..a in pantaloni is niste fraieri mai bine zis tarfe masculine,am si eu un amic care i in acest caz ,nu pot sa spu decat Rusine ca faceti rasa de minune!Mandria la uni barbati este prea mare sa ajunga in situatia asta ,printre care sunt si eu,numa bine!

Mustang 09-01-07 15:03

Mandru dar ... prost ...

"Mandria unor barbati" ie corect ... da' restu' nu le mai mentionez ... ca mi-e lene sa caut acum toate greselile :)

Trixi 09-01-07 15:37

Quote:

Originally Posted by dulau (Post 690196)
Deci cei care is intretinuti de femei acei barbati nu au p..a in pantaloni is niste fraieri mai bine zis tarfe masculine,am si eu un amic care i in acest caz ,nu pot sa spu decat Rusine ca faceti rasa de minune!Mandria la uni barbati este prea mare sa ajunga in situatia asta ,printre care sunt si eu,numa bine!

sa stii k tirfele masculine sunt la moda!!!ptr k unele is permit sa aiba asa ceva...:-P si sa fiu sincera...decit un bou,kre sa ma tina acasa,k dupa aia,sa aiba ce sa imi reproseze,si p deasupra asta sa fie motivul principal ptr kre sa fiu nevoita sa tac din gura....well...votez cu tirfa!!:D :D :D

aleks 11-01-07 01:02

aia kre s umfla k ei fac si dreg si t tin p banii lor incearca sa ascunda sub asta alte lipsuri si minusuri ale lor, care le creeaza probabil un complex de inferioritate...

Bobby boss 03-03-07 23:13

dupa parerea mea aia sant neste smecheri bazati stie femeia ce face dak nu ii place pleaca ca doar daia santem liberi

aleks 04-03-07 04:21

smekeri bazati, intr-adevar, exact k si aia kre stau cu punga si aduna de pe mese la pomana.... jenant...

indianu 04-03-07 04:34

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 690817)
sa stii k tirfele masculine sunt la moda!!!

Chiar la mare moda!

Trixi 04-03-07 18:22

...e normal sa fie!femei din ce in ce mai multe kre au nevoie,si isi permit asa ceva...atunci apare si "oferta"....asa e viata,si daca iti intorci capul tot asta ramine situatia...

dogy_10 06-03-07 20:35

mah eu am in clasa o colega...un boboc de fata, a fost mis in clasa a 9-a, si a gasit un martalog care nici macar nu tine la ea, profita la maxim de bani ei si ea nu are ochi pentru alt baiat, sincer nu suport genul asta de oameni....cat de naive pot fi fetele uneori

Mustang 09-03-07 18:54

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 784780)
mah eu am in clasa o colega...un boboc de fata, a fost mis in clasa a 9-a, si a gasit un martalog care nici macar nu tine la ea, profita la maxim de bani ei si ea nu are ochi pentru alt baiat, sincer nu suport genul asta de oameni....cat de naive pot fi fetele uneori

naiva ???
trust me ... pasarica stie ce vrea ;)

All times are GMT +2. The time now is 14:55.

- Copyright 2026 4Tuning