![]() |
Re: Barbatzi intretinuti de femei ....parerile voastre
Deci cei care is intretinuti de femei acei barbati nu au p..a in pantaloni is niste fraieri mai bine zis tarfe masculine,am si eu un amic care i in acest caz ,nu pot sa spu decat Rusine ca faceti rasa de minune!Mandria la uni barbati este prea mare sa ajunga in situatia asta ,printre care sunt si eu,numa bine!
|
Mandru dar ... prost ...
"Mandria unor barbati" ie corect ... da' restu' nu le mai mentionez ... ca mi-e lene sa caut acum toate greselile :) |
Quote:
|
aia kre s umfla k ei fac si dreg si t tin p banii lor incearca sa ascunda sub asta alte lipsuri si minusuri ale lor, care le creeaza probabil un complex de inferioritate...
|
dupa parerea mea aia sant neste smecheri bazati stie femeia ce face dak nu ii place pleaca ca doar daia santem liberi
|
smekeri bazati, intr-adevar, exact k si aia kre stau cu punga si aduna de pe mese la pomana.... jenant...
|
Quote:
|
...e normal sa fie!femei din ce in ce mai multe kre au nevoie,si isi permit asa ceva...atunci apare si "oferta"....asa e viata,si daca iti intorci capul tot asta ramine situatia...
|
mah eu am in clasa o colega...un boboc de fata, a fost mis in clasa a 9-a, si a gasit un martalog care nici macar nu tine la ea, profita la maxim de bani ei si ea nu are ochi pentru alt baiat, sincer nu suport genul asta de oameni....cat de naive pot fi fetele uneori
|
Quote:
trust me ... pasarica stie ce vrea ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:55. |
- Copyright 2026 4Tuning