![]() |
Re:
Quote:
|
sunt curios cu vlv cum sta ...tot 4#4...dar.....greutate...si iarasi greutate....si nu ne-ai deranjat.....
|
Deja ati de3viat de la subiect rau de tot.... ar trebui inchis topicul asta si deschis altul LET/XE ...
|
Re:
Quote:
Cel putin asta e parerea mea. 330 xd 231 cp 500 nm 0-100 6.6 stock iar cu chip ajunge undeva la 288 cp 610 nm 0-100 nu am idee De aceea zic ca are si el o sansa cat de cat. Multumesc! |
Re:
Quote:
scuzati oftopicul de faza cu 6.6 si cu chipul e irelevanta parerea mea, si as putea spune ca e nevoie de mai mult de un chip chiar si la noul seria 3 ca sa castigi o grupa sau sa ai un cuvant de spus. (oricum realitatea o sa o vedem cand o sa participe la prima cursa) |
Re:
Quote:
cauta filemele de la timisoara. |
Re:
5 Attachment(s)
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Eu inteleg ca toti ne dorim sa castigam grupele si vedem propriile masini niste monstrii pe 4 roti dar totusi eu zic sa vedem cursa si discutam dupa Poate vei avea dreptate tu sau poate eu nu se stie! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Despre asta vorbeam. Astfel vei avea o plecare foarte buna |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Eu am reusit sa ma misc pe 400m mai repede decat M5 modelul penultimul si mai repede decat un Dodge cu motor de Viper, care nu a putut intelege ce se intampla. https://www.4tuning.ro/legal-racing/2..._timisoara.asp |
Re:
Quote:
:idea: La consum poate. :wink: |
Ai vazut filmul?
|
Re:
Quote:
Oricum acel BMW e facut intradevar sa consume putin pt ca asta e menirea unui diesel insa, poate mai mult de atat. Sunt fan opel in topicul asta dar cred ca un c20let tunat corespunzator va fi in spatele unui cosworth veritabil de curse. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:09. |
- Copyright 2026 4Tuning