![]() |
Re: Break-ul "hellrider"
fxf baietii din prahova sunt vorbareti dar stii cum e, tre sa fii vorbaret cand ai cu ce, cand nu ai cu ce, mai mergi la scoala, mai iei lectii.
cu vorbele astea de mai sus rupte parca dintr-o colectie de dezamagiri te-ai p***t pe smecherie si pe noi implicit |
se poate inchide .. multumesc !!!!!
|
Nu va mai chinuiti cu el, eu il cunosc personal, e amuzant grasu la inceput pana incepe sa minta si sa fabuleze. Cred ca nu v-a spus noua bomba : isi cumpara E30 si pune pe el 5000 V12.
|
a pus deja pe dacie 5000 V12, pe bmw e un fleac iti dai seama.
|
Quote:
|
Quote:
|
Urmăresc fiecare mesaj postat pe topicul ăsta, aşa cum am urmărit toate topicurile legate de acest "hellrider" şi... nu pot să īnţeleg de unde atāta admiraţie pentru o asemenea bombă ? :shock:
N-am nimic cu cel care a "modificat" maşina īn halul ăsta - e vorba de banii şi timpul lui pānă la urmă - dar "produsul" actual este execrabil ! Sunt o grămadă de maşini TARI pe forumul ăsta, dar nu ştiu cāte au parte de atātea aplauze degeaba. FXF, las-o mai uşor cu suferinţa, pentru că n-ai nici un motiv să suferi atāta ! |
are 1400" sub capota si restu in portbagaj .. si cu v 12 dat pe jumate si scazut cu 2 .... nus parca da cu ,
|
bz 22 fxf.. cand ai luat decizia sa-ti postezi masina pe forum..nu erai constient de faptul ca unora le place..altora nu?..sari in sus degeaba.fiecare cu parerea lui pana la urma .Nu trebuie sa jignesti pentru faptul ca nu-ti convine tie ce zice lumea.Vrei sa spuna toti ca le place,e frumoasa...e perfecta?..nu se poate.
mie nu-mi place deloc.Asta e.Ar trebui sa dai jos folia dupa parbriz macar. |
:))) o sa tin in dacia mea o poza cu asta a ta, si de fiecare data cand se mai leaga politia de toba si de proiectoarele mele, o sa-i arat poza cu masina ta:)) caterinca ideea de baza a masinii, dar nu mai risca sa iesi in trafic cu ea. tine-o acolo pentru ture de cartier...un show daca o pui la punct si faci treaba ca la carte. pana acum arata ca un dric, care il cara si pe sofer la groapa. parerea mea e ca ar fi bine sa scoti folia aia de parbriz, sa pui niste faruri normale, si sa-i scoti aberatiile alea de roti. am inteles, e caterinca...scoate-le ca e ca un banc prost pe care nu-l intelege nimeni in afara de tine. la inceput cand o lasasei jos parea un proiect simpatic....
|
Ti`am zis Cosmin sa nu o iei in nume de rau dar deja devine penibil..
Sunt multe dacii pe forum care se axeaza pe un aspect cat mai clasic (1300 ) Sau uite aici ceva care atrage placut atentia.. |
Uite un breack foarte frumos(simplu şi de efect)https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1239701159
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1239701159 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1239701159 |
... ca tot vorbea fe ics feul de masinile din ploiesti
|
rfg-ule esti constient ca aici sunt numa habarnavisti si oameni care isi dezmembreaza masinile pe frimituri app mai este o rasa de tuneri care sleiesc masinile parintilor de ziduri :)):) ca sunt driveri!
mai k4r4 tu se vede ca vb din carti! corneloco este un amarat are sta pe net si este luat la sto de drt :)) iar gaby stiu ca o sa mi se dea cick sau ban dar esti jalnic ca moderator app canavaro baietii adevarati nu isi dau maisnile pe frimituri ci pt a evolua nu ca tine rfg-ule tu mai crtica munca mea ca este mult mai sus a amea pe tine te aplauda o garamada de habarnavisti :)) |
Jalnic...nu cunosc proprietarul, nu am nimic cu el, dar e pacat ca el intelege tuningul prin punerea unor folii pe parbriz, faruri si stopuri, aplicarea unui aerograf peste o vopsea nasoala, folosirea unor jante inutile, punerea unei tobe doar pentru zgomot. Mai rau este ca unii il incurajeaza sa faca lucruri prin care isi risca viata si o pune in pericol pe a altora...stiu vrajeala "ca eu merg incet, nu mi se intampla nimic", dar intra altul in tine, si atunci....
Sper sa ne iei sfaturile in seama, ca poate unii nu vorbim din vise... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:01. |
- Copyright 2026 4Tuning