![]() |
Re:
Quote:
|
ok...in primul rand....citit draq tot..de la primul post pana la ultimul..si dupa aia postati...daca nu aveti 'timp'/chef/bla bla bla sa citit tot...nu mai postati fratzilor.nu inteleg ce aveti cu top art.uitati-va un pic la media de varsta de pe aici....dadi nu s-a bagat,kickass nici el...numai niste pusti,si va garantez k noi nu puteam sa conturam si sa ne hotaram asupra unor lucruri in acest concurs.asa k ziceti mersi pt 'munca' care a depus-o topart.si dupa cum a zis nu a facut-o de capul lui.luati in considerare k are 'ceva mai multa' experienta in domeniu
|
Re:
Quote:
Nu trebuie sa ai o anumita varsta ca sa poti comenta ceva in domeniul in care ai si tu cat de cat habar ...... macar pareri Lasand micile discutii contradictorii ...... CAND INCEPE CONCURSUL ? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
cum a zis si madskils...mai lasati o moale....aici e un topic despre un concurs concursul concursurilor cik! nu va mai certati k ala face ala drege!bine dak era unu mai tare trebuia sa se bage el sa faca, premiile si gata!ne certam pentru orice vorba....orgoliile astea... :(
|
NICI NU STITI CAT MA PLICTESESTE SA CITESC TOPICUL ASTA......BAHHHHH...aici e vorba despre un concurs...nu mai postati toti aiurea...si va luati care de o mica greseala a altuia...ce draq frate???cui nu'i convine ce se hortaraste....e liber sa nu se inscrie...daca vreti sa va creasca numaru de posturi ca sa fiti jmecheri..decat sa aberati, bagati \"...\" si gata
|
inceput concurs
si pana la urma cand incepe concursul asta :evil: :evil: :evil: ca de cateva zile se tot amana...stiu cai greu sa se organizeze ......da totusi...alti se leaga de topart ca se baga in seama pe cand el vrea sa deie o mana de ajutor.....daca tot continuati asa cu certurile in loc sa propuneti si voi ceva bun pentru concurs pentru ca asta ii tema topicului....nu sa va tat certati acilea si sa va tat legati de unu si de altu
|
Re:
Quote:
Quote:
|
nu aveam nici o indoiala ca un concurs asa d complicat o sa aiba o organizare si un timp necesat pt organizare asa de mare...
rabdare... da pana cand... |
un mic PREVIEW. :wink:
https://img366.imageshack.us/img366/5494/11ia3.jpg later edit: se lucreaza la definitivarea detaliilor concursului. |
Re:
Quote:
TopArt:inca putina rabdare si veti avea TOATE DETALIILE. REGULAMENTUL s-a facut in asa fel incat sa fie foarte abordabil si sa nu existe discutii. TOTUL E CLAR, CONCIS, MOTIVANT. cat de curand veti vedea |
Re:
Quote:
IO NU PREA AM INCREDRE IN CE SPUNE TopArt.... NU IMI INSPIRA INCREDRE... |
si totusi... topicul s-a deschis la data de Wed Jan 04, 2006 10:48 pm si pana azi, 13 ianuarie nu avem decat un mic PREVIEW... :lemon:
|
Re:
Quote:
PS: da-mi un PM, uimeste-ma spunandu-mi de ce n-ai incredere in mine si hai sa lasam topicul ONtopic. valabil pt. toti :wink: Quote:
multumesc de intelegere tuturor celor care mi-au aratat asta. :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning