![]() |
Re: > Discutii - E46 Club <
dezgustator de hidoasa...tuning frate...sau ma rog...TuNNinG....
si de unde 150 de cai ? din filtru sport si toba ? |
Quote:
|
150 de cai din BOV poate :lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
amintesc ca am castigat diferenta de 32 cai prin :kit filtru bmc cda carbon(250 e),evacuare schimbata din catalizator cu toba finala carub,eleronul ma ajuta la peste 130km/h,asta nu-i chestia eu mi-am aranjat masina din propriul buzunar am investit si in muzica .masina e facuta sa-mi placa mie,eu v-am prezentat-o ca idee;)...critici sunt destule,poseda careva bmw-u de aicea?
|
Da, de la 130 incolo incepe sa suiere si formeaza o fortza de apasare atat de mare incat numai de acolo ai 10 cai in plus. Ai dreptate. Sugestia mea e s pui si chestia aia pe plafon, gen aripioara de rechin. Am inteles ca ar ajuta la taiatu aerului, intampina caroseria mai putina rezistenta si ajuta si la consum.
|
Quote:
|
mda probabil te uiti la prea multe desene cu tom & jerry,masina e facuta dupa gustul meu,eu am si altceva de facut decat sa-mi investesc toti banii in masina,credeam ca pot cere niste sfaturi la motor,abia acuma realizez ca voi defapt bateti din gura sa va aflati in seama,e proprietatea mea eu decid ce-i fac ,se vede ca sunteti din sud,sunteti dificili rau:shock:
|
Mie imi placea daca in loc de desenul ala de pe usa facea rapirea din serai! Macar atunci era pur romanesc asa are influente occidentale!
|
Quote:
|
Quote:
aerograful este frumos, mie imi place..dar nu pe masina asta... |
Quote:
|
Pierzi aderenta de la 130 in sus si de aia il ai. Nu?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2026 4Tuning