Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Need for Speed: Shift (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/112610-need-for-speed-shift.html)

slayersland 19-09-09 09:06

Re: Need for Speed: Shift

5 Attachment(s)
Jpeg.

slayersland 19-09-09 11:02

Driftul cred ca e una dintre marile prostii inventate de oameni...mi se pare stupid si fara sens...dar cui nu-i place poate sa participe la celelalte curse.

alynex 19-09-09 11:02

Mie sincer nu-mi place jocu asta:rolleyes2.
S-au prostit rau de tot, chiar daca are nu stiu eu ce grafica si bla bla bla.
Sunetu, cel putin la prima cursa, mi s-a parut foarte aiurea, parca era din jocurile alea de doi bani cu masinil,nu mi s-a parut deloc real.
Damage-ul la fel,front bumperul asa s-a indoit parca era din plastelina:???:.
Directia e varza,masina abia intra in viraje(si eu care credeam ca Undercover-ul e prea rapid la directie,acuma il ador ca are directia aia si nu asta din Shift).
Si in rest jocul nu prea imi place.Nu mai e actiune,oras trafic,nu e pe gustul meu.

Ar fi vrut un Underground 3, sau ceva de genul sa combine tot(tuning mult, masini faine, oras mare,politie:evil:)ar iesi un super joc:-P.
Pentru mine asta ar fi perfect.

KrYpToN 19-09-09 12:01

mie imi da eroare intru in el se face imaginea neagra si dupa dont send

skyZZo 19-09-09 12:08

cred ca tre sa asteptam un "spargator de nuci" mai bun
ca simulator nu se compara cu grid
si zicea cineva mai sus de drifturile din grid-la inceput nu treceam de 2.000 de puncte si acum fac milioane
practice makes perfect ;)

Alex30 19-09-09 18:53

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2651175)
eu nu am reusit sa termin o cursa..iar la drift-uri..chiar execrabil..nu am reusit sa fac 1 punct. Mult prea de tot.

E mult pana te obisnuiesti cu masina. Eu am facut la drift si 50 milioane de puncte...Uite aici un mic filmulet facut de mine si un coleg.

https://www.youtube.com/watch?v=EPE3b...er_profilepage

StreetStyle22 20-09-09 04:29

Driftul in Stift mi se pare foarte aiurea,deci am jucat cu exact aceeiasi masina intr'o cursa de drift si una de grip vreau sa va spun ca in cursa de drift masina imd pierde aderenta..si o pierde :lol:. Cu tastatura si cu toate optiuniile cu assist am incercat sa joc..si degeaba masina se misca foarte aiurea,joaca de una singura parca ar fii o testoasa.Ori nu stiu eu sa il joc ori e controlul aiurea cel putin la drift,la grip imi place...n-am ce zice,fara assisturi si cu volanu e bine.

catalyn style 20-09-09 16:06

sall all! am instalat jocul m-am jucat o zi si era totul in regula ,iar a doua zi nu mi se mai vedea full-screen se vedea mai mica iamginea si nu merge s-o maresc,oare de ce stie cineva? :D

Bryan 20-09-09 16:07

NU stie nimeni ce sa ii fac? nu mai pot juca, imi iese din joc imediat cum incepe cursa, indiferent de cursa ! :( cam la jumatatea tier 2

dolb 20-09-09 16:09

Quote:

Originally Posted by catalyn style (Post 2654546)
sall all! am instalat jocul m-am jucat o zi si era totul in regula ,iar a doua zi nu mi se mai vedea full-screen se vedea mai mica iamginea si nu merge s-o maresc,oare de ce stie cineva? :D

intri la options > graphics > ai acolo windowed mode si ii dai NO :)

BigDaddy_1112 20-09-09 20:17

Nici mie nu mi-a placut jocul la inceput, dar acum imi place:dance:!!! Totusi, mai are erori...mie de exemplu mi se vede cerul negru in unele curse, rar totusi...am crezut ca sunt pe timp de noapte, am zis ca pista o fi foarte luminata ca la NASCAR...cand colo vad Soarele...
Subiectul e fumat, dar ar fi fost mai reusit daca ar fi bagat masini mai calumea...unde e Supra:x?!? Unde sunt Muscle car-urile...? Ce cauta Concept-ul ala in joc:evil:!?! Daca ar fi bagat NSX, Integra, Civic, M30 etc...il declaram jocul meu preferat.

P.S. Tocmai am aflat ca RaceDriver Grid e arcade...:???:

slayersland 20-09-09 20:21

De Saleen S7, Gumpert Apollo, Jagual E Type, Merc Gullwing, Ferrari-uri multe...nu intrebi? Da-o incolo de Supra...Daca avea masinile din TDU era fenomenal...dar banuiesc ca nu au avut timp...TDU are grafica cam aiurea la unele masini, formele sunt la nimereala de multe ori, deci normal c-au avut timp sa faca multe...

dolb 20-09-09 20:32

luati-va frate playstation si jucati granturismo si test drive unlimited ! ca alea's jocuri.. nu nefese.

catalyn style 20-09-09 21:56

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2654557)
intri la options > graphics > ai acolo windowed mode si ii dai NO :)

ms man!8) :D

dolb 20-09-09 22:07

np.. aceeasi problema am avut-o si eu ! jocul nu ma mai impresioneaza ! La fiecare editie NFS .. cand l-am luat..l-am si terminat si am stat de el ! De la prostreet incoa' nu prea m-au mai impresionat! In seara asta am jucat MW si este EXTRAORDINAR. Old memories.

All times are GMT +2. The time now is 08:00.

- Copyright 2026 4Tuning