![]() |
Re: E36 - proiect in decurs
astept oferte https://forum.4tuning.ro/482-anunturi...ml#post2546570
|
pacat ca vrei sa o vinzi - pe de alta bine ca ai curaj sa o iei de la inceput cu alta masina - tu sti mai bine ce vrei sa faci
eu am vrut sa te invit in clubul de pasionati de masini din alba iulia - NIGHT SHADOWS |
Quote:
|
Quote:
si poate sa o dai pe asta la cineva care sa o aprecieze si sa continue |
Quote:
|
o sa gasesti pe cineva pasionat ca si tine
|
PROIECTATULE mai vinzi masina...cand vi pe la Bucuresti sa facem niste poze:)...
ceva noutati ? |
Quote:
|
pai dute la rar si vezi cat te costa sa pui motor de 2.5 vezi ce impozit ai la el si vezi daca mai vrei sa ti masina de zi cu zi.....
parerea mea ii ca tu iti cunosti masina stii ce poate... decat sa o dai iei una plina de rugina in care mai bagi iar o caruta de bani sa tio personalizezi nush daca se merita tu stii... dar zic ca sa schimbi motoru nu te costata atata |
pai daca nu ai gasit ceva mai bun de ce sa o dai ..
|
Quote:
Quote:
|
si daca iei alta...cu ce mai bagi in ea,ajungi la pretul alteia si mai bune si tot asa.....e decizia ta,doar ca ai grija ce faci,bafta !
|
Quote:
|
Ai dreptate...insa totdeauna o sa vrei altceva mai bun....ca de...o ai...te saturi si incepi sa visezi la alta si mai buna...si tot asa...din partea mea iti doresc bafta si sa ai parte de maisna care urmeaza;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning