![]() |
Re: TURBINE!!!!!!!
sal mar interesa si pe mine o turbine pt un e30 1.8:-)
|
o turbina t3/t4 sau t4 la ce pret si in cat timp as putea sa o obtin?
|
sal, am primit de la un prieten o turbina cu urmatorul cod: Garrett 0,43 M9 GT1746U, si eu vroiam sa o pun pe un bmw 318 care are o turbina gt15...., crezi ca este posibil.daca nu, imi poti spune la ce masini se mai potriveste modelu asta de turbina?
|
Salut ,
Comunica-mi si mie te rog un pret pentru un GT28 RS !! |
Am un Chevrolet Camaro 3.8 V6 200 cp 1996,aspirat si as vrea sa ii pun turbo sau bi-turbo ce imi recomanzi sa folosesc/cumpar.Vreau o crestere de putere fara o crestere semnificativa a consumului.Am inteles ca sistemul biturbo reduce substantial intarzierea turbinei (Lag) prin folosirea a doua turbine mici dar antrenate usor de gazele de evacuare dar e mai scump setup-ul cu modificari cu tot.Fa-mi o oferta pentru ambele cazuri chiar si sh.
|
Salut. Poti sa imi spui care e pretul pentru un kit turbo/biturbo pt vr6?
|
o turbina IHI RHF4V sau de reparat asa ceva?
|
SALUT pentru o LAGUNA 3.0 v6 din 95
|
Am Un Logan Dci-1,5,are-90cp,are Intercooler Si Vreau Sa Schimb Turbina Cu Una Ptr 105cp.ce Imi Recomanzi Si Cat Costa Si Eventual In Cat Timp Pot Sa O Am.vrea Sa Duc Motorul In 100cp. Mersi
|
salut..sa o reconditionez turbina .e garrett t25 ptr un nissan 200sx un raspuns pe privat daca se poate si cu un nr de telefon
|
Salut, pentru un peugeot 307 motor 1.4 HDI cat costa o reconditionare la turbina ?
|
as vrea si eu o turbina de fiat 131 supermirafiori de 2000 de cmc3 are 116 cai si dami si mie nijte date cam pe la cat pot sa o fac ajunge la 200-250
|
turbina pt 2.0 tdi 140 de cai cod motor BKD - golf v 2007
|
Turbina pentru Renault Megane 2 1.9 dci care duce cat mai multi magari?
|
salut, am un VW Bora din 1999 cu motor de 1.9TDI de 66KW/90CP cod ALH
si doresc un upgrade pt crestere puterii la 150 CP. cum se procedeaza dau turbina mea + diferenta sau cum ? pt upgrade. eventual un pret pt o turbina noua si una SH.- de 150 CP. multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning