![]() |
Re: Cafeneaua membrilor KATANA TEAM
pana la urma v-ati hotarat ...veniti sau nu ?:)
|
in principiu venim da sa vedem daca accepta masina lui leu in show si masina lu vali ca alea vrem sa le bagam la club
|
speram sa fie si masina lu' Shu' ..eu am incredere ca poate sa`o faca sa mearga :)
la o luni sa ne hotaram ce facem , daca mergem , si cum mergem si cu ce ... |
idea e ca trebuie maine sa il suni pe ala vali sa vezi da?! ca daca ne inscriem cu 2 zile inainte belum cucu :D dacia lu leu am trimis formular de inscriere la sunet si expo asteptam raspuns tu vb cu cine trebuie ... :D
|
vineri mi-a zis gratian ca imi da toate detaliile , in legatura cu trimisul pozelor , adica data limita , unghiuri , cate poze etc.
am sa-l sun vineri sa vad chestiile astea , si sa vedem ce masini ne accepta... |
ce ati facut azi ? :)
|
care`i treaba pe aici baieti?:D ...eu nu ajung la 4t days dar nu`i bai :D
|
daca nu ajungi ..o sa iti trimit eu poze ;)
|
eu vin joi seara acasa , nu stiu cine merge sau nu cu mine, eu oricum trebuie sa merg sa'mi iau haionul , deci de voie de nevoie , trebuie sa ajung la bucuresti , nu stau , maxim o zi ...deci , decideti'va daca vrea sa mearga cineva in plimbare pana la bucale ...
stef , ne vedem p`acolo :) |
dai un telefon ...si ne gasim noi prin complexu ala :)
|
Quote:
|
Am ajuns si eu in PN ...vineri facem un grup mare ...si mergem la sedinta foto ?:)
|
we da hai ca vineri eu nam masina e plecata poate facem sambata ca doar nu statm sechestrati in casa :)
|
sambata mai bine , vineri steff , esti ocupat cu sedinta foto :) with meeee :P
sambata sper sa ne adunam toti :) |
Sambata eu sunt plecat la tara de pe la ora 12:00 iar de acolo plec duminica la Iasi si ma intorc luni seara imi pare rau ca nu pot sa fiu prezent:sad: Bafta la toata lumea!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:11. |
- Copyright 2026 4Tuning