![]() |
Re: Made in Japan (Mazda) vs. ...?
Am inteles stai linistit..io o sa plec din Buc in juma de ora,dar ma intorc ca nu stau mult,te sun cand ajung inapoi
|
Quote:
|
Honda trage foarte bine,ca drept dovada scorul este de 2-1 pt Honda
O data nu a plecat el bine si l-am facut,a2a oara am plecat amandoi bine si ma facut,a3a oara nu am plecat eu bine si ma facut Oricum ma face,nu rau,dar victoria este victorie!Multumiri si scuzele de rigoare pt ce sa intamplat:???: P.S.: si eu am un necaz,si anume mult mult fum sub motor,era apa cu antigelul,la prima vedere ar fi un furtun spart .. sper sa fie doar atat:???: vedem maine:???: |
man e bine ca ati incercat ;) si sper ca nu a fost problema ca a venit frate-miu sau ceva :) am inteles ca a batut si un Passat 2.0 TDi cu ceva soft ?
|
Stai linistit ca nu a fost problema,trage bine Honda;) .. iar passatul nu era de 131cp resoftat:-P
|
merci ... dar tot nu m-am prins ce motor avea passatu :)
|
1.9tdi 105cp:-P
Alti doritori mai sunt?:???: |
Quote:
mai vreau sa ma dau odata cu tine pe 400m... :evil: nu 150m cat erau acolo... |
Quote:
Iar noi nu ne-am dat pe 150m:???:,dar ne mai dam,cand vrei tu! Asa si eu pot sa zic ca nici tu n-ai 150cp:-P,hotule8) |
Quote:
nu inteleg de ce ascunzi atat motorizarile... dar in fine si da... ai dreptate... n-am 150cp... am 153 :lol: P.S. : am un prieten cu o Octavia 1.9 TDI 105cp stock... te dai cu el? si baiatu cu Passatu poate vrea sa se dea cu el chiar daca are 105cp+... |
Va caut eu un 2.0tdi cu soft sa va dati cu el?
Prea va certati aiurea. Sau cautati numai masini stock eventual si cu 1500+kg |
din ce am auzit motoarele noi de 105 cai ar avea mai mult real:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
a batut un Passat 2.0 TDi DSG al unui prieten si trage f bine de cand i-am schimbat cutia de viteze (cu alta OEM ... se pare ca ambreiajul original avea ceva probleme... oricum tot stock e si acum). deci da, masina stock de 1480 kg e Accordul ;) (asta vis-a-vis si de ce a zis Kidu mai sus :) ) frate-miu a exagerat cu 150m, dar Accordul trage f bine pe treptele 3 si 4 (mult mai tare decat pe 1 si 2) pentru ca are rapoarte f lungi (a treia ~ 150 kmh) si de asta, daca nu sunt 400 de m are un mic dezavantaj (la modul ca dupa 120 kmh trage si mai tare) :rolleyes2 |
Acum ce facem ne certam?Sper ca nu,pentru ca eu nu am nici un motiv si chiar nu am de ce sa ma cert cu nimeni,sau poate ma inseala ochii:shock:
Passatul este 1.9 sau 2.0 dar in mod sigur are 105cp !!! ++++ Nu am zis niciodata ca este SIMPLU de 105cp,dar nici ca nu ar avea ceva facut!Nu este masina mea,este a presedintelui din club (Flipper-Horia) care a fost si el prezent in seara respectiva,numai ca era altcineva la volanul masinii! Nu vreau sa zic ce are si daca are pentru ca nu este masina mea!Cert este ca la baza are 105cp!!! Cat despre Honda,chiar trage bine masina avand in vedere ca are aproape 1,500kg si 150cp;););) O sa-mi sariti in cap unii dintre voi ca incep iar ca are soft .. ok,parerea mea este ca DA are un soft facut;) Nu ma leg de lucrul asta ca am pierdut,ma asteptam la asta;),cand intreb pe cineva daca masina are modificari,o fac doar prin simplul fapt ca sa stiu cum sta masina mea fatza de cea cu care ma dau cu toate modificarile care le are! Cum ai zis si tu Achim,pe a3a trage mai bine Honda voastra,iar Mazda mea pe a3a pierde oarecum :???: Iar despre Octavia de 105cp,daca este stock sau ma rog are 115cp tot din fabrica,din experienta anterioara zic ca nu are rost! De ce?!cand aveam Celica dadeam Octavia de 105-115cp,Kimi stie,iar cu Mazda bateam Celica..deci de aici reiese ca nu are rost! Daca este resoftata Octavia,atunci da vreau sa incercam cu toate ca as zice ca rezultatul ar fi cum a fost cu Honda! Sper ca ne-am inteles,si nu vreau sa iasa discutii,din contra vreau sa ramanem prieteni si sa ne salutam,eventual sa mai colaboram! Si inca odata imi cer scuze lui Malibu GTI,Kimi si Bogdan pt acum cateva seri:( P.S.: Cred ca unu din voi m-ati injurat prea tare k am patit-o si eu cu masina..imi sarise un furtun de la apa si`mi stricase toata distractia:x |
| All times are GMT +2. The time now is 12:51. |
- Copyright 2026 4Tuning