![]() |
Re: 1 MAI 2009 CONSTANTA
Fratilor voi sunte-ti cu capu? 1000 de vrb pe un lucru care nu se stie sigur. Sunt sigur ca Tase si Sebi au inteles msg. Felicitari ca ati ales o locatie beton. Ne vedem pe pista
|
Hai bah PIA...bagi la bani intr-o masina si te rupi in...sa mai dai 150 de lei/an pt o cursa la tine acasa ? si o cursa importanta...consacrata....1 mai.uite...daca castigi grupa fratele iti da banii de taxa inapoi..e ok asa? :D
Nu e putin...nefiind o pista in adevaratul sens al cuvantului....dar nu e nici exagerat. |
Organizatorii se vor rezuma doar la a oferi informatile exacte.
Nu suntem la piata nu ne tocmim, nu dam socoteala, iar cat timp 4tuning nu maifesta respect fata de noi accesul la informati aici este restrictionat. |
Unde exista acces nerestricitionat si mai multe informatii care nu pot fi trecute pe 4tuning?
|
eu sunt de parere ca este foaret bine cu taxa mai mare, nu o sa mai fie 50 de masini la grupele a si b, ele ocupau tot timpul, o sa fie timp pt toate masinile care fac spectacol, si probabil si ceva premii..
|
Quote:
|
Taxa de dragul taxei nu ajuta pe nimeni si nu sperie masinile din A si B, parerea mea.
La fel de bine o taxa prea mare sperie oameni si din clase mai mari care n-au bani asa de multi si au masini mai puternice in care baga toti banii oricum... Considerand ultimele evenimente si mai ales Craiova, poate se gandeste si LR la un mod de a limita accesul la legalele in care sunt implicati participantilor si spectatorilor incompatibili cu nivelul evenimentului. Si daca cu spectatorii e greu sa ii filtrezi cel putin participantii... Oricat de populara e grupa A1, sa stea 100 oameni cu masini serioase sa vizioneze intrecere dacia nova VS dacia nova este cam trist... Eu am facut plaja la craiova vreo 2 ore pana s-a terminat grupa B si au inceput cursele... |
Quote:
|
consider ca de la 101 cai in sus e acceptabil sa te inscrii ! ce e jos....e... .................................................. .................................................. .........................................
|
Daca vrei sa pui stacheta undeva pune-o undeva logic nu asa ca are 3 cifre.
Intrebarea este de la ce putere in general masinile au tenta sportiva sau potential real? Eu zic ca 150cp benzina si 140cp turbo diesel sunt minimul. Si la acest minim pentru ceva rezultate intereseante trebuie investit etc, dar sub asta n-are rost aproape. Dar astea se aplica doar la masinile mai recente, deoarece la masini foarte vechi sunt alte greutati/norme de siguranta si se calculeaza altfel. Un golf2 de 100cp e mai rapid decat o masina moderna de 150cp. Partea dificila este ca fiecare masina are povestea ei si pentru un tratament echitabil trebuie examinat fiecare caz in parte. Am mai sugerat sa fie desemnat un grup de oameni care sa decida care masini sunt relevante la fiecare eveniment in parte, sau o lista generala nationala cu participantii avizati/verificati/experimentati. |
Quote:
Atat am avut de zis si sper k nu am deranjat pe nimeni cu postul meu:-) |
Quote:
|
Parerea mea este ca ce trece de 101 poate fi incadrat. Masini sub 100cp nu cred ca pot fi catalogate ca masini de curse, tinand cont ca sunt Logan, Supernova, Cielo...
Dar asta nu ii va impiedia sa se dea la grupa superioara, bineinteles daca au cu ce! |
Bei felix :D ma excluzi de la curse ca am doar 115 cai ?:D
Glumesc:D Vezi ca vreau sa o incerc si cu tine dupa ce scot masina:D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:33. |
- Copyright 2026 4Tuning