Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Dacia va prezenta un nou concept la Geneva (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/107779-dacia-prezenta-concept-geneva.html)

molady11 17-03-09 12:18

Re: Dacia va prezenta un nou concept la Geneva

Pacat de ea ,Imi cumparam si eu una

allexutzzu 17-03-09 12:26

era evident ca nu va intra in productia de serie...cel putin nu sub aceasta forma! daca ar fi inceput sa-l produca la uzina de la Mioveni la un pret de 15.000-20.000 euro ar revolutiona istoria SUV-urilor...si asta n-ar fi fost tocmai bine pentru Uzinele Renault din Franta care ar avea de suferit datorita imaginii net inferioare Daciei, proiectata tot de ei in Romania...ma refer in principal la Koleos care e un kitsch de masina!

marian_tgv 17-03-09 13:22

pacat, o veste proasta pot spune..sa speram k vor utiliza macar motorul ala de 2.0 si 170 cai...poate pe urmatorul model dacia :D

Claw166 17-03-09 14:49

intr`adevar era un vis prea frumos acest Duster :)

norbi_bidi 17-03-09 14:52

ceva normal.... ma asteptam la asta :-)

totusi 2.0 si 170 cp suna bine :D

adrian78bmw 17-03-09 15:27

pana la urma a fost numai un artificiu de design si era un pas prea mare pentru Dacia..pacat or sa ramana cenusareasa industriei auto europene..

JoNeL 17-03-09 17:51

ce sa mai zis .. romania .. fac ceva frumos pe schita si practic nimic

Gaijin 17-03-09 19:27

deci nu am sa mai am nicodata duster :(

ady` 17-03-09 19:52

evident..o sa apara sub aceiasi forma si o sa se numeasca citroen sau renault...De ce sa isi taie craca de sub picioare cu dacia..

THX-1 17-03-09 20:28

Era greu sa-ti dai seama ca nu o sa intre in productie! Pacat de entuziastii de pe acest forum care erau ferm convinsi ca se va fabrica! :lol::lol::lol::lol: =)))))

alexei89 18-03-09 00:03

ma asteptam sa nu intre in productie, pacat, avea un design revolutionar pt dacia si pt piata de suv-uri, cel putin eu nu aveam pretentia sa concureze cu x6 sau touareg(adica, hai sa fim seriosi, nu avem tehnologia si traditia...etc) dar speram sa concureze cu panaramele alea de tucson si santafe, merita fabricat, mai ales ca acum dacia trece prin perioada de gratie privind exportul, dar probabil ca francezii nu vroiau ca dacia sa egaleze renault si citroen la ei acasa(pe clasa masinilor iefrine)

bitza_zmz 18-03-09 03:12

Frumoasa noastra DACIA tot un GUNOI si JEG va ramane si de acum in 20 de ani si ce bine imi pare asa ne trebuie.

david_makaidj 18-03-09 10:02

acuma sa mergem cu rabla ,,LOGAN" sa schimbam pe una de asta ce prostie de masina poate o sa fie iubit de chineji

Iuli_90 18-03-09 11:46

hai mah nene,chiar asa ?! se gandea cineva ca va intra in productie de serie ? E un concept facut pt a ramane concept si nimic mai mult...poate, cum zicea cineva mai sus: daca o sa fie fabricat in serie o sa fie fabricat sub numele de citroen sau renault...logic

Cr0c0 F 18-03-09 15:50

era de inteles ca nu o sa intre...nu-s ei prostii sa faca dacia mai faina decat renault:) fac pariu totusi ca un derivat din duster se va produce intro forma finala sub sigla renault:) cat despre motorul de 170 cai...e cel de pe clio rs
:)

All times are GMT +2. The time now is 21:10.

- Copyright 2026 4Tuning