![]() |
Re: Audi A8 vs S Klasse vs BMW seria 7
lasa-l ma ca noi (sau parintii) majoritatea conducem passat-uri.la el cuplu si caii putere sunt exact acelasi lucru.mai bine ai face o intoarcere cu frana de mana sa te intorci de unde ai plecat!
pana la urma mercedes e mercedes,e cu cativa pasi in fata bmw-ului sau a audi-ului. |
Quote:
1.Mercedes S 2.Bmw 3.Audi la foarte mica distanta de BMW. S-ul actual este pur si simplu imbatabil in materie de ORICE.Cunosc foarte bine problema,iar cei care vorbesc din carti doar irosesc spatiu inutil pe site. Plusul de la BMW vine exclusiv de la ansamblu motor si directie care tind sa cred ca inca sunt peste S.Repet,vorbesc doar din experienta proprie.Am condus toate modelele si pe undeva cred ca sunt putin mai avizat sa-mi exprim parerea decat altii care nu le-au condus. Vreau sa se inteleaga foarte bine ca nu am aere de cunoscator,insa,feelingul dintr-un S nu-l regasesti nici in Audi, nici in Bmw si aici nu vorbesc de liniute si alte tampenii.Un sofer de S, dupa 1000 de kilometri va fi mai "proaspat" decat cel care conduce Audi sau Bmw. Mereu se vor isca polemici interminabile pe aceasta tema mergandu-se pana la extrem pe fondul zicalei : "gusturile nu se discuta" , insa , priviind cat de cat obiectiv, conducand toate masinile , un om normal poate trage o concluzie cat mai apropiata de adevar. Am postat din dorinta sa impartasesc si cu voi, cei pasionati de masini ca si mine , parerea mea personala, bazata pe fapte reale, din viata de zi cu zi si din interactiunile mele cu masinile mentionate. Referitor la manelistii soferi de E sau S , cum spunea si colegul Espinoza intr-un post mai sus, nu este Mercedes Benz culpabil pentru ca masinile lor de elita si tot odata mandria lor ajunge pe mana persoanelor de genul asta.Chiar si pentru asta exista un proverb : "Clientul nostru,stapanul nostru", asa ca etnia si rasismele chiar nu isi au locul in sales & marketing. O zi buna. |
Quote:
ai ajuns sa te iei de mask ca are passat(si are mult mai multe cunostinte in materie auto decat tine) .....dar oare macar tu ai masina sau ratb e "marca "ta preferata |
pai da si ratb n-are mercedes.....aaaaaaaaaaaaaaaaa????mergedes citaro rullz cu tot cu putoare;)
|
Aleg A8 pt ca S'u ofera lux, septaru ofera motorizare, iar A8 le ofera pe amandoua.
|
Quote:
am un "anunt" pt. tine si pt. cei care zic ca S ofera doar lux.. S65 AMG este cea mai puternica limuzina la ora actuala (vorbim de masini standard). Oare unde este BMW cu motorizari sportive sau Audi despre care ziceti ca este 2 in 1 (lux si motorizare)? |
Quote:
|
Quote:
dar stii cumva cati cai putere are un S65 AMG??? ca alpina b7 are doar 500.. in caz ca nu stii iti zic eu ca are 612 CP.. |
Quote:
|
Quote:
|
chiar sunt, multumesc de apelativ
|
Seria 7. A fost gandita strict ca masina de lux. Mercedes si Audi nu puteau sa ramana la S600 si A8 cu un V8 de 6 litri pe benzina(parca asta e top la A8), nu ajungeau doar modele alea. A trebuit sa scaota AMG si Brabus, S8 si A8 W12 ca altfel nu se putea. BMW a demonstrat ca se poate fara M7(nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost).
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
S63 AMG, 6.208, V8 aspirat, 525CP S65 AMG, 5.980, V12 biturbo, 612CP |
| All times are GMT +2. The time now is 00:59. |
- Copyright 2026 4Tuning