![]() |
Re: B~15~FOF
maine cristi maine...
da cosmine , dureaza...ca e bibileala multa...tre sa intre perfect si sa ai gaurile perfect facute..m`am apucat la 11 si am terminat la 3...deci e ceva , zic eu. asa e dog99 , nu credeam pana nu mi`am luat statia si mi`am dat seama ca e peste detector. barile sunt in plan..da sa vedem cand..daca nu rezolv repede , o las pe primavara. numai bine |
salutare FOAFA mea...nebunaticule,nu ti-ai pus folia aia de insonorizare si pe fata exterioara a usii binenteles pe interior ,tu ti-ai pus doar acolo?..pai nu ai facut nici o smacherie asa,iti garantez eu...daca nu pui pui pe fata de usa in interior nici o sansa sa se auda infundat cand inchizi usa,in rest ti-am vazut asta seara rotile super mistoace,si statie da bine si cotiera,de fapt ce sa mai toata masina e ok,ca aspect,mai putin soferul cu partea psihica =)) ti pup fof-ule
|
Cum e tactule, se simte ceva?cu gumele si izolatia?
|
Salut.Frumoasa masina !imi poti spune de unde ai luat folia ptr sonorizare???
|
Eugen , izolatie gasesti la Bricostore. mi se pare ca e 20 ron m2
Da ynp_46 , se simte , si gumele si izolatie...dar mai am de facut azi 2 usi si iti spun concret. Ms NYT-ule , glumet ca de obicei :)) , dar eu am facut izolatie pt ca ma disperau greierasii..nu pt muzica sau altele. |
2 Attachment(s)
2 poze de la expo&drift de la moll baneasa.
|
8 Attachment(s)
pot sa pun si eu poze cu loganistii ??? deoarece pe loganclub nu pot pune poze:(
|
mersi pt poze.
|
cu placere prietene...;) :lol:
|
Quote:
Catalin, tu jos la spoiler ai taiat chestia aia de pe mijloc?sau ai vopsito? |
daca te uiti atent , e decupata toata gura aia, cu tot cu margini , am ales asa pt o mai buna racire la motor si baie de ulei.
noutati baterie relativ noua scaun cu reglaj pe inaltime si relgaj lombar. urmeaza revizia de 45k , am luat consumabilele , doar sa ma prezint la service. am luat ulei mobil super 3000 5w40. ceva pareri despre el ? |
Quote:
Quote:
nu te pregatesti de iarna? ca mai e putin si ninge afara:lol: |
puteam sa jur ca o sa fii primul care zice ceva cristi....
@FOF sa le stapaniti sanatosi si sa faceti drumuri lungi pe scaunele noi ;) , am inteles eu gresit sau au si incalzire/??? |
Quote:
|
Acele scaune inca le mai am , ai inebunit cum sa le dau.....dar am impresia ca ai uitat cu cine lucrez si am inside information :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:20. |
- Copyright 2026 4Tuning