![]() |
Re: trabant -ul lui Micu re & Tuning
Quote:
|
Interesant proiectu;)Bafta cu ea in continuare:-)!
|
Quote:
|
Salut Axel !
Ce pot sa zic..am citit forumul cap-coada si pot sa-ti aduc numai laude prin ceea ce-ai facut . Imi plac foarte mult ideile tale,ceva noutati ? :) Ti-as fi recunoscator daca mi-ai spune cati bani ai investit in reconstructia caroseriei, per total . Am ceva idei pentru la vara cu un boboc d'asta ,dar mai intai vreau sa am siguranta ca nu voi ajunge la valori astrologice investite . Multumesc :) Stima ! |
ms pritene ..
since nu prea stiu ... dar sa spune ,cam trabu a fost 600 lei .. si pe laga daca ma gandesc asa la valoare cam pana la 1400 si mai trebuie sa investesc ... dar ii naspa cand nu ai sponsori si esti student fara un job ceva ... ps :pentru mai multe detali ID [email protected] atat am noroc ca am garajul ala si fratele meu le are cu cosmetica :D mie imi place mai mult paretea electrica si mecanica :D ... si gata la vara va fi gata fara sperante ... nu mai vreau sa tot sper ca nu ajung nicaieri ... |
Quote:
Hai Axel, nu te da batut, poate ne vedem la vara la o intalnire, macar una din ele. |
Victor_Is nu am sa ma dau batut ..... si sper la aia de la Sibiu sa pot veni ...
|
prelungirile la bara din spate sunt din scandura, daca nu ma insel, si cele din fata?
|
Ce se mai aude cu al tau trabantyo??
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
niste poze cu ce sa mai facut pe la el, proiectul nu este pierdut ...
bara fata a fost taiat putin din ea sa se poata apropia ,trebuie sa ii fac si alti suporti... o sa mai revin cu poze destul de recent :D |
Din cate se vede, Alex cam trage chiulul. Nu e bine! Pune ma mana si termina-l ca rugineste:twisted:
|
32 Attachment(s)
ce ?sa rugineasca !!! Cartonul :)) "duraplast"
ce spun , e greu cand ai mai multe hobby-uri ex : sculptura lemn ... ( nu stiu daca este unu mai mic ... cred ca ii unic ) |
frumoase jantele... hai, tine-te de proiect poate ne vedem la o intalnire vara asta.
Bafta! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:14. |
- Copyright 2026 4Tuning