![]() |
re: Oltcit Club 11R - DJ 38 RME "White Bison"
nu e de la muzica, asta-i sigur,cred ca n-ai pus bine carbunii.
|
acum pe seara venii mecanicul si imi rezolva asa zisa "problema de consum" si care credeti ca era cauza....:oops: ?!?! problema era defapt o bujie care nu functiona deloc...asa fiind spuse masima merge in 3 bujii !!! imi regla omu aeru , ralantii si toarce de de zici ca nu-i adevarat !!! mie mi se misca motorul mergand in 3 bujii de ziceai ca am toate tampoanele rupte:shock:!!! acea bujie o inlocuii cu una buna!!! maine ma duc sa-mi iau si eu un set de buji NGK si termin treaba!!! ps : totusi cred ca masina imi comsuma normal , iar acel "consum marit" (mergand in 3 bujii)...zic eu ca a fost totusi unul mic !!!
|
Nu a facut deloc bine motorului mersul in 3 pistoane!
|
Quote:
|
verifica si uleiul,sa nu fie subtiat,daca nu ti-a mers in cilindru benzina din el s-a dus si pe evacuare,dar probabil a intrat si prin ulei
|
Quote:
|
ce ulei pui?
daca tot pui cutia macar e spalata si dansa cat de cat?i-ai pus si ulei in ea? :P |
2 Attachment(s)
Quote:
poze...(cand ma intorse-i de la RSG) |
3 Attachment(s)
alte poze de azi !!! reusii sa-i pun capacele cum trebuie cu o mica improvizatie (le bagai un adaos de cauciuc pe fiecare lamela)
|
cere sa fie coborata...nu vezi?:-D
app sa ii dai jos presurile alea de pe spate din spatele rotilor,o sa iti frece de asfalt dupa ce o cobori |
Nu-mi vine sa cred cat de bine ai putut sa o vopsesti:-P
Cu cat iei cutia in 5 fr? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
gata si parbrizul. ai grija sa nu il mai spargi! ce uameni...la ora asta schimba parbrize:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:38. |
- Copyright 2026 4Tuning