Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   un espero tunat!!! (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/10419-espero-tunat.html)

pumaovi 30-04-06 06:46

Re: un espero tunat!!!

...cand i`ai vandut masina...avea cumva si eleron pe spate.. sau l`o fi pus el...oricum arata bine

sedon20dis 01-05-06 20:39

eleron nu avea...
punetzi si voi niste foto..sa o vad si eu..sunt curios tare cum arata..:)

D_M_X 02-05-06 10:29

Quote:

Originally Posted by sedon20dis
si volan sport...fara flansa...

.....
Fa-mi un pret te rog la volan in prv si la statie

sedon20dis 02-05-06 12:28

4 Attachment(s)
statie+volan sport = 550ron

DaNuTzU' 04-05-06 13:00

am vazut-o nu e lovita am vazut gresit dar nu am apucat sa ii fac poza:(

juana_man 04-05-06 13:07

imi pare rau pt u k ai fost nevoit sa-ti vinzi bijuteria pt k sincer mi-a placut mult masina, sa speram k actualul proprietar va avea respect fata de efortul depus de u in masina.puneti ceva poze sa vedem cum arata acuma

needBrain 04-05-06 14:46

Quote:

Originally Posted by ranek
Si altceva , tuning = motor + evacuare + multe alte chestii tehnice , ceea ce ai facut tu se numeste styling ;)

zaaaaauuuuu? deci daca io bag 15000 de euro in masina in electronica,entartainment,apoi alti 7000 in caroserie,schimb motoru,fac si interioru cu vreo 4000 de euro......masina mea e stock.....pt ca...nu am evacuare??????????????????????hahahahahaha,ma puilor de vinDiesel ce sunteti,mi se aprind beculetzele cand va "aud".....si tu ai si 17 ani....bine ca iti dai cu parerea..despre tuning.....eu nici nu laud,dar nici nu critic esperoul prezentat aici.dar ideea de a modifica o masina,MERITA putin respect...dar voi...cum sunteti experti in BORLA ca numa de firma asta ati auzit,comentati....nici macar permis de conducere nu aveti dar sunteti experti in tuning....habar nu aveti!!!
voi inca sunteti in lumea viselor...."moaa,fac 18 ani,imi ia tata masina ii pun evacuare BORLA ca sa fie tunata si o sa fiu cel mai tare".....:D wake up!

juana_man 08-05-06 10:08

Quote:

Originally Posted by needBrain
zaaaaauuuuu? deci daca io bag 15000 de euro in masina in electronica,entartainment,apoi alti 7000 in caroserie,schimb motoru,fac si interioru cu vreo 4000 de euro......masina mea e stock.....pt ca...nu am evacuare??????????????????????hahahahahaha,ma puilor de vinDiesel ce sunteti,mi se aprind beculetzele cand va "aud".....si tu ai si 17 ani....bine ca iti dai cu parerea..despre tuning.....eu nici nu laud,dar nici nu critic esperoul prezentat aici.dar ideea de a modifica o masina,MERITA putin respect...dar voi...cum sunteti experti in BORLA ca numa de firma asta ati auzit,comentati....nici macar permis de conducere nu aveti dar sunteti experti in tuning....habar nu aveti!!!
voi inca sunteti in lumea viselor...."moaa,fac 18 ani,imi ia tata masina ii pun evacuare BORLA ca sa fie tunata si o sa fiu cel mai tare".....:D wake up!

:peace: :peace: :peace:

sedon20dis 23-05-06 22:28

salutari...vad ca nimeni nu a mai gasit masina sa-i faca poze...
va rog frumos...poate daca cineva are ocazia,sa faca niste poze!!
merci...

vlad_VSV 23-05-06 22:40

4 Attachment(s)
uite aici masina ta:D:D....ti dor de ea...aaiiiii?

sedon20dis 23-05-06 23:10

asha da...merci frumos pt poze...
masina pare intretinuta...
frumos eleronul...
bravo noului proprietar...sa o stapaneasca..:)
spor la treaba ca vreau sa vad si ceva calutzi in plus + muzica...

Tataee_^ 24-05-06 06:42

sedon20dis, spune-mi si mie cu cat ti-ai cumparat jentile si ce firma sunt ele?

sedon20dis 24-05-06 11:46

Tataee_
sunt firma Platinium...sau ceva de genu...nu mai stiu sigur..
si le-am luat de la cineva din Ramnicu Valcea cu 250E 17" 7,5j

Tataee_^ 24-05-06 14:43

Nu mai stii de vanzare? :lol:

sedon20dis 24-05-06 15:46

depinde ce cauti tu...pt ce masina??
poate gasesc pe la cineva pe aici...
zi-mi dimensiunile...si distantza dintre prezoane..

All times are GMT +2. The time now is 17:00.

- Copyright 2026 4Tuning