![]() |
Re: Machete in lucru - bmwh548
Abia astept sa vad finalizarea E38-ului, Alpina - the best ! ... sa stii ca m-am uitat la scaunele de pe E38-uri, insa nu vad diferente.
Spor la treaba! |
1 Attachment(s)
Si eu abia astept sa-l vad gata, caroseria va avea ceva special (sper sa-mi iasa miscarea).
Poate am fost eu ghinionist in privinta spatarelor, la mine sunt asa: Attachment 2053538 In partea din fata sunt identice. |
Salut! sunt nou si sunt foarte impresionat de ce poti sa faci cu machetele:shock:
|
14 Attachment(s)
Shelby GT500 Welly 1:24
Initial am zis ca-i pun leduri si o mochetez si apoi o pun la locul ei pe raft, dar ea nu a fost de acord cu mine :lol: Prezint ce am facut pe bucati, incep cu motorul. Proaspat scos din macheta: Attachment 2141632 Am eliminat filtrul de aer original pentru a-l inlocui cu unul sport (conductor din aluminiu si un buton de potentiometru taiate la dimensiunile necesare). Am facut si o gaura in conductor pentru cablul senzorului de aer (sper sa nu ma insel). Am decupat contraaripa pentru a face loc filtrului si am facut din plastic scutul termic. Attachment 2141633 Attachment 2141634 Una (din multele gauri) efectuate in blocul motor pentru cabluri/conducte: Attachment 2141635 Au urmat celelalte componente de prin compartimentul motor: Attachment 2141636 Attachment 2141637 Attachment 2141638 Cei de la Welly nu s-au obosit prea mult cu zonele care nu se vad asa ca nu exista curelele si nici rolele pentru ele. Am facut rolele din plastic si cureaua din banda Tamiya. Attachment 2141639 Attachment 2141640 Attachment 2141641 Attachment 2141642 Am facut si radiatorul principal din plastic striat. Mi se parea cam ciudat sa il las simplu asa ca am facut si ventilatoarele. Attachment 2141643 Finalul (lipseste un radiator, il voi monta cand macheta e aproape gata): Attachment 2141644 Attachment 2141645 |
ce faci tu noaptea....
imi place mult de tot ce vad la acest motor si imi imaginez ce munci ai tras sa ajungi aici... felicitari Radule foarte foarte frumos!!! |
Le dai lectii celor de la Welly :lol:
Keep it Up ! |
nice work man ;) beat edy :>
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Si un mic update: interiorul e aproximativ gata. Mochetat (faina), puse centurile spate, schema de culori Shelby... |
Quote:
|
buna treaba si cu faina asta pana la urma..a iesit foarte bine si imi plac mult scaunele si bancheta spate!
|
Quote:
Quote:
|
A iesit foarte frumos motorul la Shelby, imi place mult filtrul ala de aer, arata foarte real. Si ai avut dreptate cand ai zis ca Welly nu prea pun culoare la motor, chiar daca deseori il detaliaza bine.
|
bmwh548 - ce faci cu smd ?
|
Le folosesc? Luminile spate de la E65 sunt SMD-uri, o parte din luminile fata de la GT3 RS sunt SMD-uri, o parte din luminile de pe Shelby GT500 vor fi SMD-uri. Exista situatii cand ledurile uzuale sunt mult prea mari si SMD-urile se potrivesc de minune.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:36. |
- Copyright 2026 4Tuning