![]() |
Re: Machete in lucru - eddycdk
este al meu
arata demential triplele erau albe si eu le-am facut banda rosie... barele le-am scurtat si le-am cromat si o sa le montez! ;) |
Superbe Golfurile :X
|
octi asta mica cand e gata?:) sau nu o termini pana nu o definitivezi pe octi mare?
|
Quote:
aia mare e gata la exterior ;) |
5 Attachment(s)
cam ce-am mai facut la alte masini...
- A6 Avant a primit masca din aluminiu model RS6 care va fi vopsita negru... decor complet de carbon... si piele alba (am sa pun si poze cu pielea din interior saptamana viitoare) - un TT mk II aflat in lucru... va pot arata deocamdata doar interiorul customizat (mocheta si parti ale scaunelor si panourilor facute cu rosu) deoarece este o comanda si deocamdata pastrez anonimatul masinii |
WOW arata superb!!
Keep up the good work! |
ms...
aaa, apropos, azi... mai pe seara pun poze cu proiectul TT finalizat la machetele mele! stay tune! ;) |
9 Attachment(s)
ieri am reluat lucrul la un proiect de senzatie si anume New Beetle Bburago Italy 1/18
dupa ce am mai finisat pe la caroserie, am lucrat la motor :-P acesta avea un 2.0 din fabrica pe care il inlocuiesc cu un 1,8 Turbo de TT mk I ca baza am folosit blocul motor de 2.0 la care am adaugat capacul protector de TT urmand sa-i fac turbina, tubulatura, filtru admisie directa, etc intre timp am detaliat motorul Bburago, si am mai confectionat piese pt el dintre cele mai detaliate se remarca cureaua alternator din cauciuc si rolele din fier am vopsit si capacul de chiulasa si baia de ulei in rosu, si intercooler-ul urmeaza bujii si fire si alte furtune cateva poze ca sa va faceti o idee despre ce e vorba maine poze si cu caroseria...;) |
Cum ar zice americanul "THIS IS SICK MeN":shock::shock:. Foarte tare ce faci! FELICITARI! Tine-o tot asa!
Te salut, Cristi ;) |
Eddy ai luat curea de calitate? Sa nu se rupa la vreo liniuta si sa faci praf distributia sau ceva... Vezi ca una din rolele alea nu e centrata bine, presimt o bataie puternica daca nu o reglezi inainte sa dai la cheie.
|
Mai ce bine o sa mearga Bettle-ul asta:-)!
Turbina ce presiune va avea? |
Foarte frumoase lucrarile tale.Spor in continuare ;)
|
frate....nu te angajezi la autoart??:D:D...pe cuvantul meu...tu si MR.STILO;)....arata super tare motorul....de abia astept sa vad macheta finisata:)...bafta in continuare;)
|
jale omul asta:D foarte tare lasi lumea masca cand postezi ceva felicitarile mele si pt cele din urma ca nu am mai apucat sa te mai felicit:|bravo!!
|
Quote:
incerc sa fac si eu lucruri de calitate Quote:
nici filtrul de ulei nu statea la locul lui... acum functioneza, o sa ii dau o cheie zilele astea :lol: Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
si ca sa vedeti ironia sortii, saptamana asta imi vine un motor de TTcomplet cu stand cu tot, multumita lui 2010... pfff... sa vad ce ma fac :shock: fac Beetle bi-moto |
| All times are GMT +2. The time now is 02:32. |
- Copyright 2026 4Tuning