Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Motoarele germane vs. motoarele italiene (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/103874-motoarele-germane-vs-motoarele-italiene.html)

ionut_cluj 31-01-09 15:21

Re: Motoarele germane versus motoarele italiene

1 Attachment(s)
PS, race:
vectra b alungita:

dolb 31-01-09 15:24

wtf?!?! nici nu seamana

DarkJEDI 31-01-09 23:48

ala e saab. ca foloseste platforma nu are nici o treaba cu vectra. multi producatori folosesc metoda asta pt a reduce costurile, dar nu inseamna ca e aceesi masina. macar saab e facut in suedia, fata de opel, care...

adrian78bmw 01-02-09 09:40

pai nu se compara SAAB cu opel never alte motoare :SAAB au numai motoare turbo si alte finisari au pretentii in segmentul premium..
din cate stiu eu numa turbo de la modelu 900 incoace..

DarkJEDI 01-02-09 09:53

parca nu au avut numai turbo , stiam ceva de un 1.8 sau 2.0 aspirat. sau nu?

Causal 09-02-09 19:10

Re: Motoarele germane vs. motoarele italiene

Fiat are motoare bunicele ma refer in special la cel dp abart 1.4l 200hp dar bmw domina clar toate categoriile chiar daca nu sunt toate puse pe masinile lor ma refer aici la motoarele puse pe alte masini cum e mini... Sunt cei mai tari:)

The_Mask 09-02-09 19:13

Quote:

Originally Posted by Causal (Post 2052058)
Fiat are motoare bunicele ma refer in special la cel dp abart 1.4l 200hp dar bmw domina clar toate categoriile chiar daca nu sunt toate puse pe masinile lor ma refer aici la motoarele puse pe alte masini cum e mini... Sunt cei mai tari:)

Cu un motor "dopat" nu se face primavara.

BMWPower 31-05-09 00:12

[QUOTE

Si ca o performanta pt italieni, dolb, hai sa-ti povestesc despre:
1.4 Turbo 220 CP (Mi.To Marangoni)
3,7 V6 400 CP (Alfa 156 37)
2.0 Bi-Turbo 287 CP (Maserati Ghibli)
1,8 Turbo + Supercharger 643 CP (Lancia Delta S4 Stradale)
continui?[/QUOTE]

rectific eu pt tine, Maserati Ghibli 2.0 motoarele am495 si am496, 306cp/370nm, Ghibli Cup si unele Primatist tot 2.0 am577, 330cp (ball bearing turbos avans modificat la axe si alt soft) iar varianta 2.8 pt export 286cp.

Outrageous 31-05-09 17:05

La motoare diesel nemtii n-au nicio treaba, aici batalia e intre italieni (Mjet) si francezi(HDi).
Iar pentru cele pe benzina trebuie doar sa enumeram marcile celebre ce vin din italia:

-Ferrari
-Maserati
-Lamborghini
-Alfa Romeo
-Lancia
-B.Engineering
-Bugatti (EB110)
-etc.

Italienii asta stiu sa faca, masini frumoase si rapide, italia este tara supercar-urilor.

Nemtii vin cu urmatoarele:
-Snitele
-Bere
-femei urate
-Albert Einstein
-Ketchup Heinz

Parerea mea e ca un Alfa Brera 3.2 V6 este mult mai tare decat un ketchup Heinz picant.

_anaconda_ 31-05-09 17:13

Vezi ca Bugatti si Lambo sunt mai mult Germane decat Italiene, doar numele ce a ramas. Apoi la dizal exagerezi, la fel si la restul motoarelor. Sunt tone de motoare bune care vin de la Nemti, putem include V10-le de pe Gallardo, W16 de la Bugatti si unele motoare de la BMW, motorul de pe RS6 care este ala de pe Gallardo cu un pic de turbo, de la Porsche si tot tacamul. Nici la dizal nu imi e rusine cu motorul de 2 litri de la BMW cu 200+ CP. Mai este V12 TDI care este un fel de show off, 3 litri bi turbo de la BMW iar dizal si lista poate continua la nesfarsit. Asa ca pe langa femei urate, snitel, bere nemtii sunt calare pe Italieni si evident francezi bine de tot.

Outrageous 31-05-09 17:36

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 2367989)
Vezi ca Bugatti si Lambo sunt mai mult Germane decat Italiene, doar numele ce a ramas. Apoi la dizal exagerezi, la fel si la restul motoarelor. Sunt tone de motoare bune care vin de la Nemti, putem include V10-le de pe Gallardo, W16 de la Bugatti si unele motoare de la BMW, motorul de pe RS6 care este ala de pe Gallardo cu un pic de turbo, de la Porsche si tot tacamul. Nici la dizal nu imi e rusine cu motorul de 2 litri de la BMW cu 200+ CP. Mai este V12 TDI care este un fel de show off, 3 litri bi turbo de la BMW iar dizal si lista poate continua la nesfarsit. Asa ca pe langa femei urate, snitel, bere nemtii sunt calare pe Italieni si evident francezi bine de tot.

Din ultimele informatii pe care le detin de la satelitii mei de spionaj, Lamborghini este inca in Italia si Bugatti a fost Italian din 1987 perioada cand au construit EB110. VW a cumparat doar dreptul de a produce masini sub numele Bugatti. Tot ce a ramas din Bugatti-ul italian a fost cumparat de Dl. Dauer si B.Engineering.
Daca indienii de la TATA au cumparat Jaguar asta inseamna ca Jaguar nu mai e produs de englezoi???
Nemtii au facut motoare diesel bune pentru tancurile cu care au invadat Polonia. Berea lor e buna, au niste sticle V1 de 0,5L care consuma 5% alcool.
O sa mananc un snitel in cinstea motoarelor nemtesti

johhny 31-05-09 17:54

Lamburghini este inca in italia dar este sub tutela audi din 98 din cate stiu, deci ce a iesit de atunci nu mai poti spune spune ca este italian, iar bugatti a ramas dar pentru nume, ca nu ar suna bine vw veyron, iar singurul lucru italienesc in bugatti este doar numele intemeietorului ca bugatti se afla in franta, veyronul fiind o creatie 100% vag..

Outrageous 31-05-09 18:02

Quote:

Originally Posted by johhny (Post 2368060)
Lamburghini este inca in italia dar este sub tutela audi din 98 din cate stiu, deci ce a iesit de atunci nu mai poti spune spune ca este italian, iar bugatti a ramas dar pentru nume, ca nu ar suna bine vw veyron, iar singurul lucru italienesc in bugatti este doar numele intemeietorului ca bugatti se afla in franta, veyronul fiind o creatie 100% vag..

Ai dreptate cu Lamborghini, mi-ai deschis ochii, de fapt imi dadusem seama de lucrul asta cand am intrat in fabrica la ei si toti vorbeau germana de la muncitori pan a la directori. Trebuia sa imi dau seama ca nu mai sunt italieni, erau toti blonzi cu ochii albastri si in loc de spaghete mancau snitele.In jurul fabricii era un gard mare si steagul germaniei si o mica placuta pe care scria: Zee germans were here.

Dacia e masina frantuzeasca, jaguar vine din India, TVR din rusia si VW e detinut de niste extraterestrii de pe planeta Shaorma deci si prin urmare Lamborghini e extraterestru.

johhny 31-05-09 18:04

Quote:

Originally Posted by Outrageous (Post 2368079)
Ai dreptate cu Lamborghini, mi-ai deschis ochii, de fapt imi dadusem seama de lucrul asta cand am intrat in fabrica la ei si toti vorbeau germana de la muncitori pan a la directori. Trebuia sa imi dau seama ca nu mai sunt italieni, erau toti blonzi cu ochii albastri si in loc de spaghete mancau snitele.In jurul fabricii era un gard mare si steagul germaniei si o mica placuta pe care scria: Zee germans were here.

Dacia e masina frantuzeasca, jaguar vine din India, TVR din rusia si VW e detinut de niste extraterestrii de pe planeta Shaorma deci si prin urmare Lamborghini e extraterestru.

vezi ca te-ai prins ... ;)

_anaconda_ 31-05-09 18:23

Este fix ca la Dacia. In mare parte doar sigla mai e de ea, motorul si majoritatea partilor sunt de la Renault deci nu prea poti sa te bati cu pumnii in piept ca vai domne ce tari suntem noi romanii si ce masina am facut la pretul ala cand este facuta de fapt de francezi pe teritoriul nostru si daca nu ne cumparau tot la Dacia 1310 ramaneam. Chiar daca angajatii vorbesc romaneste. Idem la Bugatti si Lambo oricat iti displace tie ai motoare bune atat diesel cat si benzina de la Audi / BMW / Merc / Porsche sa te speli cu ele pe cap inclusiv de cilindree mare nu numai de alea de 0.8 ca la FIAT. Avand in vedere ca motorul de pe Gallardo este "un pic" Audi creditele se duc la nemti nu la Italieni. La fel la Veyron, pe langa bani si dezvoltarea lui pica in carca nemtilor in mare parte nu la macaronari...asta este.

All times are GMT +2. The time now is 20:28.

- Copyright 2026 4Tuning