![]() |
re: Espero low-rider
Quote:
|
8 Attachment(s)
Duminica dimineata ,cand ma indreptam spre munca, un destept cu un microbuz s-a gandit ca arata prea bine masina cu jantele astea pe ea si ce a zis: "Ia sa intru eu in asta, sa il pun pe drumuri ca si asa are prea mult timp liber, sa umble pe la politie, asigurari, etc..." si in timp ce eu viram stanga in sens-giratoriu el m-a acrosat in roata din dreapta-fata. Conducea un microbuz Mercedez-Benz Vario (mai vechi) , cu prezoanele mai iesite un pic din roata...Si mi-a facut varza janta. Nu cred ca se mai poate face nimic la ea. Am asigurarea lui, am fost la Asirom, s-a facut constatarea si urmeaza sa imi duc masina la service.
Pagube: Bara fata sparta, contraaripa roata dreapta-fata rupta, oglinda facuta praf (se mai tine doar in cablaj) , ansamblu roata dreapta-fata praf, zgarieturi si locuri in care portiera si aripa dreapta fata sunt indoite. La el, s-a spart capacul de la roata cu care a intrat in mine, in rest nimic. Poate o zgarietura mica, in rest nimic !!! Pt cei din CT mai ales: nu stiu ce service sa aleg aici in CT, oscilez intre Autoklass si Raver, de Arrow nici sa nu aud. Eu vroiam la Andromeda insa nu sunt pe lista de service-uri agreate de societatea de asigurari. Atasez si cateva poze facute cu aparatul meu inainte de constatare (pozele erau facute pt mine sa le am, pt orice eventualitate...). |
Ce prezoane lungi a avut, exagerate... pacat de janta asta, dar cred ca mai poti sa mergi asa cu ea, nu??? usa si aripa vrei sa le vopsesti???
|
Da, a avut prezoanele lungi si iesite in afara. Un Vario din ala mare :(. Cu janta da, pot sa merg, chiar f bine, nu prea se simte diferenta, ciudat. Sper sa o rezolv cumva, nu vreau sa renunt la janta asa usor :(. Despre usa si aripa, d, vreau sa le vopsesc.Si sa imi inlocuiasca spoilerul fata si oglinda. Si cateva retusuri pe ici pe colo...Imi pare rau ca nu am bani acum sa o vopsesc pe toata, ma oftic. Ii mai dadeam aluia care vopsea la ea cateva milioane si ma rezolvam...Asta e acum...Marti cred ca o duc la service. Vedem ce iese
|
Eu te-as sfatuii sa o polisezi, ca daca o vopsesti o sa se cunoasca diferenta de noanta... Iti spun asta pentru ca vad ca se poate si ca nu e indoita si nici vopseaua sarita....
|
Mama cred ca daca eram in locul tau inebuneam...
Sa bagi multi bani in ea, multa munca si timp si ti-o loveasca un dobitoc cred ca as face infarct ! Daca tot este pe asigurare cauta si tu un service bun sa iasa bine si sa nu isi bata aia joc de tine, am auzit multe lucruri nasoale prin service-uri pt prop. care au masini mai vechi cu piese second si alte prostii. Oricum diferenta de culoare o sa fie, este imposibil sa nu se vada...decat sa iei de la dezmembrari piesa de care ai nevoie de aceeasi culoare. |
6 Attachment(s)
Poze facute mai bine. Se vede ca spoilerul e crapat si eu zic ca se va inlocui. De oglinda nu incape vb. Nu stiu ce se va intampla cu janta. Alta la fel nu am gasit, la fel ...
Peste 3-4 zile o duc la service. Pana atunci am nevoie de ea! |
prietene sper sa o rezolvi repede...eu ma cert cu aia de la alianz tiriac de o luna jumate...
|
O sa vad maine. Vreau sa ma duc la Service cu actele sa le arat ce e de facut si sa imi spuna estimativ cat dureaza. Cert e ca nu ma las asa usor...daca fac figuri.
La tine care e problema? De ce te certi cu ai de la asigurari? Nu ti-au facut constatarea si ti-au dat o foaie de intrare in reparatie? tre' sa te duci la service cu alea si restul te intelegi cu aia de la service. Sau nu vor aia de la asigurari sa plateasca service-ului reparatia ? Li se pare prea mult? Ce ai de gand sa faci? Daca tot fac figuri aia de la asigurari ameninta-i ca faci reclamatie (si asa ar trebui sa faci direct) la CSA (comisia de supraveghere a asigurarilor) si o sa rezolvi imediat! Trust me!!! |
ma cert cu ei ca ma tin de atata timp si numi dau nici un raspuns..si stau ca fraierul si tot astept de o luna jumate..legal au dreptul sa te tina 3 luni in cercetare...dar e nesimtire...
|
2 Attachment(s)
..in legatura cu ce am vb noi la telefon,
acum am vazut si eu diferenta... :( |
Da, dar in caz ca nu rezolv nimic, as putea sa le iau pe alea 2 si sa le pun pe amandoua pe fata...Sau pe spate eventual. Totul depinde de ce imi zic aia la service. Eu ti-am zis ca e posibil se potriveasca ;). Si mi se pare ca au buza mai maricica un pic decat ale mele :P.
|
Quote:
|
La daciile alea vechi CN3, bara era din 3 bucati flaps stg, dr si centru...
Probabil ca a ramas in timpurile alea... |
Splash, inca nu am rezolvat. Am avut niste drumuri lungi de facut si am tras de timp cat am putut...Plus ca nici aia de la service nu m-au sunat pana acum 2 zile... La mine problema cea mai mare o reprezinta janta dreapta-fata, care e distrusa aproape si nu prea se poate repara! Aia de la asigurari mi-au zis ca ei nu sunt magazin de piese si ca imi despagubesc eventual janta , pe baza unei evaluari... Cum asta, nu stiu :)) . Sau daca mi-o repar eu imi deconteze cumva...Nu stiu cum o sa fac...Mi-as lua alte jante, insa parca nu as vrea pt ca imi plac mult astea...Dar nu stiu cum o sa o rezolv, ca nu gasesc pe nicaieri! :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning