Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Xtreme Club Emotion (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/10236-xtreme-club-emotion.html)

CT-XX-CDA 17-04-06 13:20

Re: Xtreme Club Emotion

Cand am zis "la urma urmei este un club al prieteniei, nu al dushmaniilor"
am spus Dusmanii-iilor, in nici un caz al dusmanilor.
Stai linistit ca in nici un caz nu esti dusmanul meu :)) nu face lumea sa creada altceva.

Most_Wanted 17-04-06 15:14

DECI!!!
Imi pare rau ca vam deranjat cu prezenta mea in acst club ..dar si eu parasesc acest club ..am discutat cu razvan.......si eu si fratimiu
Si asa nu eram bagat in seama ! deci nu are nici un rost .....fara cearta

GABBY_ 17-04-06 17:14

bai voi nu sunteti sanatosi la cap,vroiam de acum sa vb cu voi sa incerc sa ma alatur si eu clubului vostru si acum se sparge gasca.eu cred ca glumiti

CT-XX-CDA 17-04-06 17:28

Quote:

Originally Posted by GABBY_
bai voi nu sunteti sanatosi la cap,vroiam de acum sa vb cu voi sa incerc sa ma alatur si eu clubului vostru si acum se sparge gasca.eu cred ca glumiti

Nu este nici o problema Gabby poti vorbi in continuare cu noi si ni te poti alatura ptr ca ai sa vezi ca vom fi bine ....
Pastram legatura si ai sa vezi ca nu o sa-ti para rau...

GABBY_ 17-04-06 17:32

eu am vrut sa fac filiala constanta a EVOLUTION CREW (bucuresti) dar nu prea am avut cu cine si nici nu am fost sustinut de cei din bucuresti,asa ca le voi spune cat de curand ca ma retrag.noi o sa mai vb oricum ,dupa 1 mai ne vedem

GRIGO 17-04-06 17:33

deci se stie daca pleaca fratimiu plec si eu imi cer scuze pentru deranju care l-am provocat cu inscrierea mea
....

ERY 17-04-06 17:39

https://forum.4tuning.ro/images/statusicon/post_old.gif 17-04-06, 07:48 #191 Xtremepwa_CT-77-CDA vbmenu_register("postmenu_381332", true);

https://forum.4tuning.ro/images/statusicon/post_old.gif 17-04-06, 08:25 #192 CT-XX-CDA
https://forum.4tuning.ro/images/statusicon/post_old.gif 15-04-06, 21:07 #186 kalvin77 vbmenu_register("postmenu_379918", true);

De curiozitate intreb si eu...de ce folosesti 3 usere....nu era suficient unul?

GABBY_ 17-04-06 17:39

dar de ce nu mai vreti sa faceti inca o intalnire cu toti membrii si atunci sa discutati pe fata totul ?asa e cel mai bine ,sau nu aveti curaj in voi?

13RvR 17-04-06 17:54

Gabby : Nu este vorba despre asta ... oamenii sunt liberi sa plece daca vor ... noi cei care suntem in acest club suntem in primul rand prieteni ... cum vrem sa fim cu toata lumea ... daca unii nu inteleg asta ... nu avem ce face ... nu vrem sa avem in club oameni care "sufera" , vrem sa ne simtim bine ... daca vei vrea sa vii la noi in club ai sa-ti dai seama si tu ce fel de oameni suntem ... ;)

13RvR 17-04-06 18:01

Aaa... acum am citi ce a scris Cezar ... deci doar imi spuneai ca nu ai timp , dar defapt nu mai vroiai sa vii .... pai ce suntem copii.. trebuia sa spui motivul ca suntem draq toti apropiati ca varsta ... PACAT

Si faptul ca te vei duce la Power by Racers ma bucura , vom fi oricum in aceeasi liga ... cat despre gemeni ... nu mai zic nimic , dar bine ca i-ai convins ;) (sa iasa) :) ... frate mi-am schimbat impresia despre voi ..

PS: nu ai nevoie de 3 usere serios....

GRIGO 17-04-06 19:50

Quote:

Originally Posted by Xtreme-Razvan
Aaa... acum am citi ce a scris Cezar ... deci doar imi spuneai ca nu ai timp , dar defapt nu mai vroiai sa vii .... pai ce suntem copii.. trebuia sa spui motivul ca suntem draq toti apropiati ca varsta ... PACAT

Si faptul ca te vei duce la Power by Racers ma bucura , vom fi oricum in aceeasi liga ... cat despre gemeni ... nu mai zic nimic , dar bine ca i-ai convins ;) (sa iasa) :) ... frate mi-am schimbat impresia despre voi ..

deci clar ai inteleles gresit .........nu ma influentat cezar pe mine sa plec ...pur si simplu am plecat pentru ca nu eram bine primit in club .....deci nu intelege gresit

CT-XX-CDA 17-04-06 20:48

Razvane nu ma face sa-mi schimb si despre tine parerea ... ti-am zis din club am plecat numai eu, daca iti mai pleaca lumea ptr ca nu ii bagi in seama asta nu cred ca e vina mea, tu esti "el padron", asa ca nu imi mai face mie reproshuri.
Si ca sa explic tuturor de ce exista 3 useri pe adresa mea : kalvin77 este userul cu care am activat la XCE, nemaifiind acolo am renuntzat la el, celalalt l-am facut din greseala adica Xtremepwa_CT-77-CDA si rog administartorii sa-l in stearga daca se poate (imi cer scuze ptr asta), iar cel cu care sunt acum imi va ramane in continuare.

peter 17-04-06 21:56

hai mah gta terminati subiect inchis....cezare razvane..cand ai timp..ne intalnim la un suk..sau cafia...

P.S. Razvane nu crd ca ia influentat cezar pe gemeni..sunt optiunilor lor....

+ gemeniilor ce e cu voi ? dc va simtiti asa ? cum nu va baga lumea in seama ? noi am stat sa va asteptam sambata asta..:9..pacat..oameniilor

mie sincer imi pare rau ca pleaca cezar...ma intelegeam ff bine cu el...si cu gemeniii..sper sa se intoarca..sa speram ca e ceva temoprar...

Most_Wanted 17-04-06 21:59

Quote:

Originally Posted by Xtreme-Razvan

sa ajuns unde nu trebuia ........cum adica te bucuri ca ma convins Cezar sa plec ....deci cum am zis nu eram bine primit....la inceput m-am bucurat mult ca am intrat in XCE si ca v-am cunoscut...dar intre timp mi-am scimbat parerea (nu despre toti)....am vazut ca nu sunt bagat in seama......si inca odata ..NU MA INFLUENTAT NIMENI ....ba din contra Cezar mi-a zis sa raman..la modul cel mai serios

Mustang 17-04-06 23:10

frate...uita-te la mine...daca stii cum sa mentii o discutie...sa stii unde sa pui un umar de ajutor...iti zic eu ca nu ai fi fost (cum te consideri tu) un nimeni...

All times are GMT +2. The time now is 23:19.

- Copyright 2026 4Tuning