![]() |
stiu asha mi se intampla si mie cand export gif-uri din flash ...
Nu are motor grafic f bun flashu ...avand in vedere ca e un program de animatii VECTORIAL !!! Cea mai buna solutie care am gasit-o pana acum , sa fac animatii in flash ...sa le scot pe cadre sub format JPG si sa le bag intr-un program de editare foto 2d (cum e PS) si sa pun cadrele cap la cap intr-un gif ! |
4 Attachment(s)
Va rog mult cand aveti timp poate imi faceti si mie o semnatura cu fundalul asteia de jos, in partea dreapta bmw-ul cu usile ridicate si in stanga celalat bmw-u;iar in mijloc sa scrie FeS(in spatele scrisului daca se poate sa-mi puneti turometrul ala de jos, daca nu se poate lasa-ti asa).
|
Quote:
|
mie nu vrea sa imi faca nimeni semnatura :evil: :( :cry: :cry: :cry:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
UITE POZE :arrow:
|
4 Attachment(s)
salut. vreau si eu o semnatura care sa fie un gif cu urmatoarele poze.. (cu distanta intre ele de 1-2 sec. .. stiti voi :roll: ) .. iar la sf. sa scrie sandrin .
|
2 Attachment(s)
Regards ..... pt Morro ..man am 2 sper sa iti placa macar una din ele
|
Re:
Quote:
bravo , tine-o tot asa :o |
uau uau sunt super tari :shock: :shock:
super mersi muuuuult :tenisclap :tenisclap :tenisclap |
Re:
Quote:
oricum din nou mersi ... va dau o bere cand va vad.. va dau cu masina ... gasim noi ceva :lol: :lol: |
se ocupa si de mine cineva....? pls :roll: :roll:
|
1 Attachment(s)
sunt cam offtopic dar e vb de semnatura mea...
a sters-o cineva?era prea mare?? dak da trebuia sa ziceti si o scoteam eu :anger: ce dimensiune max trebe sa aiba (in kb)??? aia avea 714kb...si nu mi se pare mult :roll: |
nu ti se pare pt k ai net bun......de bun simt nu at trebui sa depaseasca 200k.cam toti au primit avertismente.cei care i-a 'ratat' zoliat...norocul lor. :lol:
ps:pe mine nu ma deranjeaza semnaturile mari in kilo pt k dupa ce se incarca o data e ok.e nasol cu alea mari in suprafatza sa zic asa :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
pentru golf tuning
sper sa iti placa cine mai vrea semnatura ceva de genu asta sa posteze masina ce sa scriu si sa fakut |
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning