![]() |
Re: Golf 3 - 1.9 TD
scuze am postat de 2 ori acelasi msg..rog un moderator sa stearga unu din ele kiar si asta ..multumesc pt inelegere
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Doua poze...
Am scapat de buza aia care ajunsese intr-un stadiu nasol (stiu ca arata cam hidos, incerc sa ma obisnuiesc si eu cu ideea:) ), si i-am pus capace langa semnalizari, urmeaza sa schimb spoilerul cu unul de vento si de asemenea o prelungire... |
Foarte frumoasa si ingrijita masina , kt mai multi km si fara incidente !
|
2 Attachment(s)
Quote:
Sa mai "revergoram" putin thread-ul... Intre timp s-au schimbat bucse brat fata, bieletele, pivotii, capetele de bara, rulmentii (cu ceva probleme, ca era sa-mi sara roata de pe stanga-spate)....si bineinteles doua zaruri la oglinda :D |
Quote:
Buna revergorarea pe caldura asta...arata bine G3-ul. |
Quote:
|
E bine ca ai "revergorat", ca pe vremea asta "e sucu cald, e berea cald, e toate cald" (inclusiv uleiu la masina :lol:). Ce ma deranjeaza pe mine e ca esti zgarcit la poze :lol:
|
sall nice car ! cati mai multi km fara incidente... zimi si mie cum ai facut cu firele de la eleron ca eu leam pus pe deasupra de hayon si imi era frica sa dau gaura pt ca de la golful care am luat eu eleron ploua inauntru pe la fire si nu vreau sa ploaie... ms
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Poze calde!
|