![]() |
Re: Golf 3 vs. ... ?
si daca declar puterea masinii tot la grupa care scrie in talon intru.. daca nu cer o alta grupa ceace nu o voi face, la legale nu am mari pretentii la noi in grupa adica D e UGA si cam s-a terminat jucaria, legat de inima la 5-aru rosu ma bucur faceti transplant ce vreti voi...o sa ne vedem la start, diferenta e ca e start de pe loc nu cum m-am dat atunci...ma rog...
alfa: chiar nu stiu care e problema ta...sincer nici io nu stiu cat am pe ea...nu am facut dyno...daca vreis a afli fa-mi tu un dyno si postam pe forum daca esti asa interesat de puterea cazanului meu -pana acum au fost numa discutii constructive si calme pe topic cum intri tu cu acuzele si criticile gata se altereaza topicu si se schimba tenta. rog pe lascarica sa stearga daca se poate posturile incitatoare si rautacioase ultimile 2 inclusiv pe asta si sa se ramana la subiect ori sa se discute pe teme constructive si informative |
1 Attachment(s)
:lol:
Quote:
|
LAF: super:) ne vedem la craiova
|
Quote:
ca sa lamuresc odata pentru totdeauna de ce iti face lumea observatie. formularea corecta era "golf 3...vr6...2.8 174 cai (BAZA) cu unele modificari" mai corect ar fi fost sa spui si modificarile care le ai+puterea estimata in rest ce sa spun bafta :lol: |
ma tot "amenintai" ca ne vedem ia zi cand iesi intr-o seara sa stam la o `cola de gargara?? iesi in seara asta?
|
cu placere dar la fel pe vineri :)
PS:cu a fost ST-ul? |
St-u a fost crima, pe a 3-a l-am scapat si m-a fript o masina dar era si softat:| dar io sunt fericit de prestatie
|
despre ce ST e vorba? ... Focus sau Fiesta ? .. k presupun k nu vine lumea cu Mondeo ST la curse :))
|
Quote:
@ Rebel-daca bate Kiki bate OPC de 240 cai si Megane Sport ce ST softat zici ca poate fi?:) |
Quote:
scuze pt off,da nu ma mai puteam abtine:lol: |
abea astept la start cu decanu de varsta:))) era focus st
|
ai batut OPC?
|
vb pe mess, nu facem mess aici pe forum
|