Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

B-64-KTL 03-01-11 17:45

Re: Club CIELO

Ai fi putut sa pui ambreiaj de espero 1.8...e mai ok decat cel de cielo.

mike-fullspeed 04-01-11 08:10

Cam mare si manopera... dar mai ales ambreiajul! Aici la noi e 230 tot valeo!

AdrianSB 04-01-11 09:39

230 :shock: eu cu atat l-am gasit la autonet , la unix era 440 ron parca , acelasi valeo . Manopera este ok , a fost facuta in service autorizat 45 Ron/ora

Genghis.Khan 04-01-11 22:20

Am o problema si poate ma ajutati si pe mine! Am disparut de ceva vreme de pe acest forum, dar intre timp masinuta mea s-a ales cu jenti de Aliaj, xenoane stiti, cotiera espero, grila, etc.
Va multumesc pentru ajutorul dat, fara voi nu ar fi fost asa usor :D.

Acuma am cumparat niste difuzoare de 20 pentru spate MAC AUDIO pe care mi le instaleaza niste baieti maine de la Car Systems, cica trebuie sa analizeze daca merge taiat diametrul asta in spate.
In fata vreau sa le montez eu, am alte Mac Audio de 10. Faza este:
CUM DREAQ DAU EU DIFUZOARELE VECHI JOS??? M-am uitat acuma pe seara, si am intrat in casa dupa juma' de ora, m-a luat capul ... Eu ma gandesc ca cele vechi ies prin spatiul ala unde sunt cele doua grile detasabile de plastic. Si tot pe acolo sa le bag pe cele noi ...

As o fi?

Ms anticipat!

AdrianSB 05-01-11 13:20

eu pe la grilele respective le-am scos pe cele vechi , iar cele noi tot pe acolo au intrat , dar trebuit sa tai 2 din cele patru urechi (spatiul pt suruburi) , multa migala , multi nervi , etc ,dar au intrat pana la urma :)

mihai_cosmin90 05-01-11 13:30

sal baieti ,de cati centimetrii e o boxa daia p fatza k vreau sa le schimb si eu stiu k e greu sa le dau jos dar asta e:)) m-am chinuit intr-o zii sa le dau jos macar sa le curatz de praf si abia am desfacut una:)))pe cea de la sofer kcealalta nu prea am avut sanse:))) k intr-o parte e gaura mai mare iar in cealalta e mai mica:D astept mesaj de la voi:shock:

AdrianSB 05-01-11 13:43

Difuzoare de 10 sunt pe fata .

mihai_cosmin90 05-01-11 13:44

Quote:

Originally Posted by AdrianSB (Post 3955762)
Difuzoare de 10 sunt pe fata .

ms de info boss8)

Genghis.Khan 05-01-11 18:57

Am rezolvat! Am dat ceva banuti la montaj, dar mi le-au facut niste baieti destepti si profesionisti! Car System din Timisoara - daca vreti folie pe geamuri tot la ei!!!
Asa ca masinuta mea (manca-o-ar Tata!) are pe fata:
http://www.***********/produse/Difuz...lution_X_10.2/
Iar pe spate 20 CM:
http://www.***********/produse/Difuz...lution_X_20.3/
Si inca ceva, daca va veti uita cu atentie, veti vedea gauri din fabrica pentru 20 cm!!! S-au cel putin eu am avut :D
Beleaua cat casa in montajul pe fata, mai ales in partea stanga! Contorsionism frate, meseriasul care le-a montat, era MESERIAS!
Daca dau la maxim cred ca o sa imi sara luneta sau o sa sar de pe sosea!
Iar claritatea sound-ului este incredibila!

Genghis.Khan 05-01-11 22:40

Ma rog, nu se vede, difuzoarele sunt MAC AUDIO model Revolution X:
- pe fata, model 10.2
* difuzoare coaxiale,2 cai
* putere RMS: 50 W
* putere maxima: 200 W
* impedanta: 4 ohmi
* raspuns in frecventa: 38-26000 Hz
* sensibilitate: 89 dB
* diametru difuzor: 100 mm
* adancime montaj: 52 mm
- pe spate model 20.3
* difuzoare multiaxiale 3 cai
* diametru 20cm
* putere nominala - 100W RMS
* putere maxima - 400W
* raspuns in frecventa - 33-26000Hz
* frecvente crossover - 2200/3800Hz
* impedanta - 4ohmi
* sensibilitate - 91dB
* membrana woofere - polipropilena
* con tweeter - policarbonat
* suspensie din cauciuc

RaZVaN_17_06 06-01-11 05:53

si aparatul ce model este? amplificare ai ceva intre aparat si boxe?

AdrianSB 06-01-11 20:44

o rugaminte am si eu ... nu aveti cumva vreun far de cielo spart (cu sticla crapata , fara sticla , indiferent) ma intereseaza doar suportul acela de plastic in care este prinsa sticla (nu conteaza daca e pe stg sau dr , cu reglaj manual sau automat), vreau sa incerc ceva si nu as vrea sa imi stric farurile (in cazul in care nu imi reuseste) :lol:

NFS 06-01-11 21:03

la moolti ani p anu asta!!!
am si eu o intrebare...c parere aveti d cd-player pioneer deh-4200SD?

http://****************/DEH-4200SD

dany323bmx 06-01-11 21:08

Quote:

Originally Posted by NFS (Post 3960633)
la moolti ani p anu asta!!!
am si eu o intrebare...c parere aveti d cd-player pioneer deh-4200SD?

http://****************/DEH-4200SD

incearca pe la metro ca parca il vazusem
sau era ceva asemantator

NFS 06-01-11 21:18

7 Attachment(s)
si sa imi prezint si eu cieloita mea:D am gasit niste poze...modificari majore nu am, c am facut pana aqum:
-cotiera espero
-schimbat lumini bord
-un subwoofer modest:|
si cam atat...astept pareri, sugestii, critici...:D
numai bine!

NFS 06-01-11 21:21

Quote:

Originally Posted by dany323bmx (Post 3960649)
incearca pe la metro ca parca il vazusem
sau era ceva asemantator

ma intereseaza c parere aveti despre el...k dotari...k d gasit il gasesc peste tot...

mihai_cosmin90 06-01-11 21:46

Quote:

Originally Posted by NFS (Post 3960679)
si sa imi prezint si eu cieloita mea:D am gasit niste poze...modificari majore nu am, c am facut pana aqum:
-cotiera espero
-schimbat lumini bord
-un subwoofer modest:|
si cam atat...astept pareri, sugestii, critici...:D
numai bine!

sal in bord decat ai pus becuri albastre sau ai mai facut modificari ceva??? si ce becuri ai pus???sau ce ai facut

Genghis.Khan 06-01-11 22:32

Quote:

Originally Posted by RaZVaN_17_06 (Post 3958090)
si aparatul ce model este? amplificare ai ceva intre aparat si boxe?

E un naspet de Sony, vine un Pioneer luna viitoare!
Nu am amplificarem nu imi trebuie!
Sa-i rapsund si colegului care intreba de Pioneer - orice Pioneer are amplificare excelenta si in plus are tranzistoare de MOSFET, asa c anu te uita, ia-l si pe cel mai ieftin, oricum sunt super ok.

dany323bmx 06-01-11 22:32

in primul rand vreau sa te felicit pentru masina
in al doi-lea rand
nu ti se opreste statia daca nu ai condenstaor si ascult 1 min muzica mai tare?
ma bate gandu sa imi cumpar si eu un condensator si vreau sa stiu daca se merita
mie cand aprind becurile se opreste statia(am acelasi sistem in spate ca tine)
casetofonul este bun si chiar de calitate
eu am un pioneer care isi face treaba destul de bine

RaZVaN_17_06 06-01-11 22:44

Eu te-am intrebat de amplificare pentru ca 100Rms pe difuzor, orice aparat ai avea, cu sau fara Mosfet nu vei scoate maximul instalatiei.
Eu tot pe mana lui Alpine merg:D

NFS 07-01-11 12:19

Quote:

Originally Posted by mihai_cosmin90 (Post 3960777)
sal in bord decat ai pus becuri albastre sau ai mai facut modificari ceva??? si ce becuri ai pus???sau ce ai facut

s-au folosit leduri d 5mm, fiecare impreuna q rezistenta d 1k, iar pt ace leduri SMD

mihai_cosmin90 07-01-11 12:21

Quote:

Originally Posted by NFS (Post 3962146)
s-au folosit leduri d 5mm, fiecare impreuna q rezistenta d 1k, iar pt ace leduri SMD

ms 8)

NFS 07-01-11 12:25

Quote:

Originally Posted by dany323bmx (Post 3960941)
in al doi-lea rand
ma bate gandu sa imi cumpar si eu un condensator si vreau sa stiu daca se merita

mi s-a int o singura data...cand am dat mai tare...dar nu s-a oprit statia...a intrat in modul d protectie, adik ledul era rosu, dar nu stiu din c cauza, in leg q condensatorul...e bun protejeaza bateria:D
numai bine

NFS 07-01-11 12:25

Quote:

Originally Posted by mihai_cosmin90 (Post 3962154)
ms 8)

npc:)
numai bn

NFS 07-01-11 12:32

Quote:

Originally Posted by Genghis.Khan (Post 3960940)
E un naspet de Sony, vine un Pioneer luna viitoare!
Nu am amplificarem nu imi trebuie!
Sa-i rapsund si colegului care intreba de Pioneer - orice Pioneer are amplificare excelenta si in plus are tranzistoare de MOSFET, asa c anu te uita, ia-l si pe cel mai ieftin, oricum sunt super ok.

bun dak e ok:) t rog uita-te putin p situl d mai sus si sp qum ti se pare dak imi recomanzi asta sau sa iau altcv:D...poate o sa-mi cumpar(sa vedem q bugetul cum o sa fac)...mentionez k actualul player d p masina tot pioneer este:d si sunt foarte multumit d el...singura problema care ma deranjeaza...nu citeste mp3, nu are filtre lpf...etc, si as vrea sa imi fac o linie pioneer:D p viitor
numai bine!

Genghis.Khan 07-01-11 12:52

Quote:

Originally Posted by NFS (Post 3962186)
bun dak e ok:) t rog uita-te putin p situl d mai sus si sp qum ti se pare dak imi recomanzi asta sau sa iau altcv:D...poate o sa-mi cumpar(sa vedem q bugetul cum o sa fac)...mentionez k actualul player d p masina tot pioneer este:d si sunt foarte multumit d el...singura problema care ma deranjeaza...nu citeste mp3, nu are filtre lpf...etc, si as vrea sa imi fac o linie pioneer:D p viitor
numai bine!

Eu o sa imi iau d-asta:

Pioneer DEH-2320UB costa sub 400 lei
Specificatii tehnice:
Radio CD-Player cu MP3 (model 2011)
MOSFET 4 x 50 W
Tuner AM/FM cu 24 de posturi presetate
Reda: CD-Audio (inclusiv CD-R/CD-RW),MP3,WMA
Intrare USB pe panoul frontal detsabil
Intrare AUX-in pe panoul frontal detasabil
Display LCD cu un o linie si 10 caractere
Iluminare LCD - alb
Iluminare taste - verde
1 preout RCA
compatbil comenzi volan (necesita interfata optionala)
Functie search/scan/repeat
Random play
Tuner Radio:
Compatibil RDS
Compatibil TA
Compatibil BSM (Best Station Memory)
Cautare automata frecventa alternativa
Cautare automata/manuala
Compatibil PTY
Specificatii audio:
Advenced Sound Retriever
SLA (Source Level Adjuster) - ofera posibilitatea ajustarii de nivele de volum independent pentru fiecare sursa in parte
Balans, fader
Reglaj bass/medii/inalte
Loudness
Convertor D/A 1-Bit

Acuma sa nu uitam ca avem o amarata de masina (care mie oricum imi place la maxim), iar sa imi iau nu stiu ce ragnet de player scump nu mi se pare ok.
Da, sistemul meu se poate si amplifica, dar discutand cu Electronisti mi s-a zis ca Pioneer, Alpine si Kenwood sunt traznet din pdv al amplificarii lor proprii.

NFS 07-01-11 13:10

Quote:

Originally Posted by Genghis.Khan (Post 3962256)
Eu o sa imi iau d-asta:

Pioneer DEH-2320UB costa sub 400 lei
Specificatii tehnice:
Radio CD-Player cu MP3 (model 2011)
MOSFET 4 x 50 W
Tuner AM/FM cu 24 de posturi presetate
Reda: CD-Audio (inclusiv CD-R/CD-RW),MP3,WMA
Intrare USB pe panoul frontal detsabil
Intrare AUX-in pe panoul frontal detasabil
Display LCD cu un o linie si 10 caractere
Iluminare LCD - alb
Iluminare taste - verde
1 preout RCA
compatbil comenzi volan (necesita interfata optionala)
Functie search/scan/repeat
Random play
Tuner Radio:
Compatibil RDS
Compatibil TA
Compatibil BSM (Best Station Memory)
Cautare automata frecventa alternativa
Cautare automata/manuala
Compatibil PTY
Specificatii audio:
Advenced Sound Retriever
SLA (Source Level Adjuster) - ofera posibilitatea ajustarii de nivele de volum independent pentru fiecare sursa in parte
Balans, fader
Reglaj bass/medii/inalte
Loudness
Convertor D/A 1-Bit

Acuma sa nu uitam ca avem o amarata de masina (care mie oricum imi place la maxim), iar sa imi iau nu stiu ce ragnet de player scump nu mi se pare ok.
Da, sistemul meu se poate si amplifica, dar discutand cu Electronisti mi s-a zis ca Pioneer, Alpine si Kenwood sunt traznet din pdv al amplificarii lor proprii.

sincer nici eu nu as da atatia bani p un cd-player...dar am un prieten care are modelul acela...si vrea sa il vanda mai are garantie vreo 3 luni...arata tzipla...si d asta v-am intrebat d el cam c parere aveti...k nu sunt chiar asa nebun sa dau p un player 7 mil:D:)))

Genghis.Khan 07-01-11 22:36

Ia-l Man!
E ok!

Allynush 08-01-11 18:08

Quote:

Originally Posted by dany323bmx (Post 3960941)
in al doi-lea rand

Se merita sa iti iei condensator . Eu nu am si cand ascult muzica imi pâlpâie plafoniera si farurile :D . Pe viitor vreau sa-mi iau si eu pentru ca nu vreau sa "termin" bateria :D .

NFS 08-01-11 22:34

Quote:

Originally Posted by Allynush (Post 3966075)
Se merita sa iti iei condensator . Eu nu am si cand ascult muzica imi pâlpâie plafoniera si farurile :D . Pe viitor vreau sa-mi iau si eu pentru ca nu vreau sa "termin" bateria :D .

poi dak vrei...eu vreau sa vand condensatorul...k nu mai am subwooferul, si condensatorul mi-a ramas...si am nev d bani...este cel din pozele d mai sus...il am d 2-3 luni...mai am garantie, si cutia...dak t int vb o seara buna!

B201CRS 08-01-11 23:09

Quote:

Originally Posted by B201CRS (Post 3931764)
Ma baieti... Vreau si eu o axa cu came la un pret rezonabil.. De unde sa iau, ca in bazar nimeni nu lasa sub 200ron si asa cu 220 ron o iau noua... Si am gasit la 2 dezmembrari dar la nici una nu dadea piese separat. Ori tot motorul ori cu totul de la chiuloasa in sus... Multam anticipat!!

Nici o idee? :sad:

NFS 08-01-11 23:45

as vrea sa-mi pun si eu xenoane...c imi recomandati...am farul stok...gasisem la un baiat niste xenoane...dar mi-a zs k sunt facute in china...c parere aveti? imi da garantie 1 an la ele...dar...nush c sa fac...dati-mi o parere
numai bine!

mike-fullspeed 09-01-11 00:18

Quote:

Originally Posted by B201CRS (Post 3966976)
Nici o idee? :sad:

330 lei la magazin si ai scaat... vrei sa o iei pe degeaba???

RaZVaN_17_06 09-01-11 01:23

NFS, toate xenoanele sunt made in china, nu te amagi cu Siemens sau mai stiu eu ce marca.
Da e o diferenta intre anumite "marci", diferenta consta in calitatea pieselor pe care o folosesc, dar inevitabil tot in China sunt facute si se ard ca toate celalalte.
Singurul xenon original il face Hella dar sunt cam 1600 ron 2 drosere si 2 becuri, deci nici pe departe cea mai buna alegere.

NFS 09-01-11 08:56

Quote:

Originally Posted by RaZVaN_17_06 (Post 3967226)
NFS, toate xenoanele sunt made in china, nu te amagi cu Siemens sau mai stiu eu ce marca.
Da e o diferenta intre anumite "marci", diferenta consta in calitatea pieselor pe care o folosesc, dar inevitabil tot in China sunt facute si se ard ca toate celalalte.
Singurul xenon original il face Hella dar sunt cam 1600 ron 2 drosere si 2 becuri, deci nici pe departe cea mai buna alegere.

mamaaa...nu sunt nebun sa dau atatia bani p niste xenoane:))), baiatul asta la care am gasit eu xenoane mi-a spus k are intre preturile de 220-600 lei...si m-am gandit sa imi iau cv intre...la 300 lei d ex...pt k nu dispun d foarte multi bani...oricum a zs k imi da garantie la ele 1 an...si la balast si la bec, montajul am inteles k nu e foarte greu, rog cn are xenoane poate ma ajuta si p mn q o schema sau sa posteze aici cum a facut cand le-a montat
numai bine!

moga1688 09-01-11 09:40

De montat e foarte simplu, totul este pe mufe nu ai cum sa gresesti.Mai complicat este la cele cu lupa (trebuie desfacut farul),dar la cele simple in jumate de ora nu ai ce face.Daca iei xenon ,ia bi-xenon sa ai si faza lunga xenon:D

RaZVaN_17_06 09-01-11 10:11

NFS daca iti iei xenon cauta sa iei xenon de 35W cu balasturi slim si culoarea sa nu depaseasca 6000k.
Incearca sa vorbesti cu fostul nostru coleg serban_pc care vinde de foarte multi ani xenon.
La 300 de lei daca nu ma insel iti vinde o pereche exact cum ti-am descris eu.
Si iti da si 2 ani garantie din cate imi aduc eu aminte.
De montat nu ai ce face in 30-60 de minute maxim.

NFS 09-01-11 11:09

Quote:

Originally Posted by RaZVaN_17_06 (Post 3967571)
NFS daca iti iei xenon cauta sa iei xenon de 35W cu balasturi slim si culoarea sa nu depaseasca 6000k.
Incearca sa vorbesti cu fostul nostru coleg serban_pc care vinde de foarte multi ani xenon.
La 300 de lei daca nu ma insel iti vinde o pereche exact cum ti-am descris eu.
Si iti da si 2 ani garantie din cate imi aduc eu aminte.
De montat nu ai ce face in 30-60 de minute maxim.

si cum pot sa iau legatura cu el...sunt mai nou p acest forum...deci sa inteleg k montajul este foarte usor...oriqum ma intereseaza balasturi slim:D iar in leg cu culoarea...stiam eu cv...k la cielo sunt perfecte cele d 5000K d asta am mai intrebat odata...k sa fiu sigur:D
va multumesc pt sfaturi:) numai bine!

B-64-KTL 09-01-11 11:16

Quote:

Originally Posted by NFS (Post 3967694)
si cum pot sa iau legatura cu el...sunt mai nou p acest forum...deci sa inteleg k montajul este foarte usor...oriqum ma intereseaza balasturi slim:D iar in leg cu culoarea...stiam eu cv...k la cielo sunt perfecte cele d 5000K d asta am mai intrebat odata...k sa fiu sigur:D
va multumesc pt sfaturi:) numai bine!

Uite, intra aici si vei da de Serban https://forum.4tuning.ro/460-faruri-s...n/page-51.html . Este un baiat serios si iti explica el ce si cum.

NFS 09-01-11 11:24

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 3967709)
Uite, intra aici si vei da de Serban https://forum.4tuning.ro/460-faruri-s...n/page-51.html . Este un baiat serios si iti explica el ce si cum.

ok, ms frumos:)
numai bine!

All times are GMT +2. The time now is 19:09.

- Copyright 2026 4Tuning