![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Subaru WRX STI 2008
3 bucatzi :)) una albastra,una alba si una neagra :D |
vazut azi un superb bentley azzure alb parcat ostentativ(pe trecerea de pietoni) langa hotel novotel.l-a mai reperat cineva?
|
am vazut si eu un wrx albastru prin pipera.eram insa prea nervos din cauza traficului ca sa-i mai fac poza..
|
Lambourghini Murcielago galben...
vazut in pipera si nu in ultimul rand....Maybach-ul lu' Becali...vazut de nush cate ori:lol: |
1buc Subaru WRX STI 2008 argintiu in Buzau...
|
2 veyron vreo 8 maybach 10 slr 12 bentley continental si zice lumea ca st tara saraca+alte masini tari(carrera gt ferrari etc.)
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
Niste poze facute de ceva timp...Bine ca mi-ati adus aminte de ele, altfel se punea prafu...poze de amator, facuta cu o camera made in china, de doi lei, cred ca se si vede in calitate...:sad:
ps...ferrariul e pozat pe la Dorobanti, evident:lol: |
1 Attachment(s)
599 GTB de 800 CP :)
Quote:
|
6 Attachment(s)
noul //M3.....din ce in ce mai intalnit pe la noi
|
1 Attachment(s)
Bmw ///M5. L-am vazut azi de dimineata la Obor, dar din pacate poza nu era prea reusita, e facuta in graba, pt ca ma grabeam la scoala;)
|
26 Attachment(s)
Un cazan de lincoln cam rablagit si ruginit, dar pana acum nu am vazut lincoln continental!Un M3 super frumos... ma chinui de ceva timp sai fac poze,dar din pacate, cand am ajuns era noapte asa ca pozele sunt de proasta calitate!Si un audi,,!:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Eram foarte aproape sa reusesc o poza artistica da` berea si`a spus cuvantu`...Rezultatu` il vedeti si voi...
|
Opel Antara una bucata cu numere rosi GL culoare bej, Infiniti una bucata culare alba cu nr. rosu Buc. mazda rx8 neagra, poze nexam ca nu am cu ce momentan
|
2 Attachment(s)
ceva poze...un WRX si un DB9 (arad)
|
|
4 Attachment(s)
Un Q7 ABT vazut azi, dar pacat ca era murdar!Mai era si un Z4 dar se uita lumea de parca faceai poze la carute!Ce zice lumea, uite taranu nu a mai vazut un Q7 ..dar e ABT :lol::lol:!Cu ce difera Q7 ABT de Q7?
|
1 Attachment(s)
Nu stiu daca masina e vazuta la noi....dar este de la noi :D
|
https://www.youtube.com/watch?v=lcKeGb1xQwg
CAPSUNARI 2008!!!! |
4 Attachment(s)
- Mercedes G Class
- BMW (nu stiu modelul) |
Quote:
|
Quote:
|
a fost postat un audi S8 mov cumva pe aici ca nu prea am urmarit threadul . daca nu este o sa revin cu poze
|
3 Attachment(s)
am uitat pozele
|
Quote:
Cred ca e un seria 6 care e foarte foarte rar . |
Quote:
|
Quote:
2.5 CS: 150 hp (110 kW), produced in small numbers (874) from 1974 to 1975 2800 CS: 170 hp (125 kW), produced from 1968 to 1971 3.0 CS: 180 hp (132 kW), 2985cc, using twin Zenith 35/40 INAT carburetors 3.0 CSi: With several modifications, including a new compression ratio, and retuned Bosch D-Jetronic Electronic fuel injection system, the 3.0 CSi bumped power up to an impressive 200 PS (149.1 kW), with a 137 mph (220 km/h) top speed. 3.0 CSL: The 3.0 CSL is considered the first project by the BMW M division. The car was a lightweight, 3003cc sports model of the 3.0 coupe. Special racing models with 3.2-litre (340 hp/253 kW) and 3.5-litre (430 PS) engines and aerodynamic trimmings helped establish BMW as a premier racing team. |
2 Attachment(s)
un magnum de la mine
|
6 Attachment(s)
la o tura prin cartier.....f430 ..997 c4s ...ml brabus widestar...range rover supercharged...audi s8
|
ok o sa incerc sa ii fac niste poze .
|
in vara aceasta se poarta exclusiv ferarri , porsche si alte super sportive, o sa fie un mega boom de ferarri....sa va spun ce masini erau acum la promenada pe radu beller la cafenea.. in dorobanti :
3 buc ferarri F430 2 porsche 911 targa ( nu turbo ) , 3 CL600 noi, un CL 63 AMG, un M6, un ML63AMG, un cayene turbo model vechi, un 760 plus altele mai ieftine la care nu am dat importanta...si era sa uit ...2 buc S8.....:???:shiiiitttttt |
Quote:
|
Super,o sa fie o vara foarte frumoasa!Sa vedem ce mai apare la rex poate da Domnu sa vina un bogatas cu un enzo!Stii ce ma intreb eu?De ce in romania sunt doar 4 modele de ferrari: f430,612,599,360!De ce doar modelele astea?
|
Quote:
|
575 si456 gt erau vara trecuta in buc..f tari
|
Am poze de astazi de la Rex cu un porsche carrera gt gri cu nr de B 01 XOW si un porsche 911 turbi cabrio B 03 XOW cum pot sa le pun ca sunt mai mare de 2048 kb
|
Fa un upload pe www.imageshack.us si apoi introdu linkurile aici:D
|
|
Traiasca patronul la rex!Uite ca avem si carrera gt cu numere de Romania!El are si Mclaren si rolls,frumos felicitari propietarului!Mclarenul lo fi vandut...:|:|:|!In spate se vede o dacie alba, nu credeam ca o sa vad o dacie in parcare la rex ::D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning