![]() |
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
Eu merg sigur + cativa de la mine din inferno:lol:
|
Pai merg si eu cu voi, daca ma primiti. :D Hai ca vorbim pe PM..
|
Ai PM cu id-ul meu !:lol:
|
Niste detalii daca se poate despre ce se desfasoara la Tulcea. Unde cand si cum in special.
Multumesc! |
|
unii dintre noi ... ne intalnim la rompetrolu`de la iesire din cta 8:00-8:15 ... cine vrea sa mearga in coloana :D e binevenit... daca nu ... ne gasim pe drum ...
|
Zici de ala dinainte de semafor la intersectia dintre Tomis si Aurel Vlaicu?:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Alt grup care pleaca mai gasiti la 8:45 adunarea la 9 plecarea , la Rompetrol HEI de la vaporas ( iesire carefour ) nu recomand placarea f f devreme ca patim ca anii trecuti cand nu avem nimic de vazut asa devreme.
|
ştie cineva ce erau cu acei motociclişti excortaţi si de poliţie prin oraş azi ?
|
Quote:
|
Quote:
|
totul frumos pana la finale.....cand cei calificati in finale au plecat....
kra`ule golf 3 verde are 2.8 sau 2.9 ? |
De la noi a participat cineva?Ceva rezultate ?Poze,filme cu participantii nostrii ?
|
record national la diesel de 12.53 (parca asa era)
record national la benzina 9.30 (.nissan) |
Quote:
@Gabby te referi la masini din Constanta? |
Quote:
A fost frumos la Tulcea , un pic de haos da merge :-P |
Intrebam daca au fost masini participante ale baietilor nostrii din oras...cu nr de Ct ...
Parca am vazut GNT ..sau ceva de genul asta...stie cineva ce rezultat a obtinut ,daca e vb de espero GNT-ul ? Sunt plecat altfel cu siguranta as fi mers si poate as fi si participat dar cu ocazia urmatoare la Tulcea sper sa fiu acasa. |
Pai au fost asa din ce tin eu minte. GNT cu al sau Espero care trage grav si a facut ceva victime ( insa nu am stat pana la sfarsit sa vad ce a facut in finale ) , Astra 2.0 let tot cu care a concurat fratele lui GNT daca nu ma insel , Dodo cu Clio(care a intrat in finale si el si cred ca a luat locul 3) , Vr6 verde de la Inferno ( care si el a intrat in finale insa un asa zis urs de "2.5" l-a dovedit si a iesit in primii 5 sau 6) si au mai fost cateva masini care insa nu-i stiu.Un Ford Focus ST , Un e90 diesel ( PRV la numar ) , e36 LID si chiar nu mai imi vin in minte acum:lol:
|
pacat de skyline ca nu avea pe unu sa stie sa-i schimbe trepele si de e46 m3 alb la 4 usi cu barile modificate barbosul ala pleca in marsalier....:)))
|
Quote:
|
bajeti se baga iar radarele fixe...
uitati linku cu camerele din toata tara unde vor fi amplasate. se pare ca, cateva vor fi si prin oras http://maps.google.com/maps?f=q&hl=E...ml&ie=UTF8&z=5 |
1 Attachment(s)
Salutare am si eu o rugaminte la voi cunoastea cineva pe propietara
BMW-ului E36 318 is sedan NEGRU CT 24 WRX (fata din poza ci joja:P) A fost participanta la liniute la braila in 2008 |
da o stiu eu . dc?
|
Quote:
|
Dap noi eram , credeam ca vrei sa stii ceva anume de ea sau sa iei legatura. :)
|
Quote:
E prezenta pe 4tuning ?tu in continuare o arzi cu turbatul 21:lol: la evenimente participatii? |
Hai salut baieti.Eu doar ce m-am inregistrat.
Am si eu nevoie de ajutorul vostru. Am un A6 2006 si s-a bulit ventilatorul de la clima,bate paletul...stie cineva unde pot gasi un service bun,exceptand reprezentanta. Va multumesc anticipat. |
Quote:
2 mergi lanaga RUSTIC , pe la 8 9 dimieata , e un baiat CRISTI mecanic! super bun! iti trimit PM cu nr de telefon! |
Campionat de Haltere la Constanţa īn această săptămānă la Liceul Sportiv (zona Casa de Cultură..str: Ion Corvin.)......vă aştept....
|
A fost cineva ghinionist sa bage ieri de la Rompetrol,intersectia Primaverii cu Soveja ?
Au aratat si la tv cum 10 masini au ramas pe loc dupa ce au bagat apa in loc de motorina. Inainte se incuraja lumea sa nu mai alimenteze de la OMV-Petrom si sa caute Rompetrol.Dupa faza asta , nu stiu cati mai au curajul sa bage de la Rompetrol.Lukoil oricum nici nu conteaza,aia avand apa in combustibili de cand au aparut in oras. |
ma nu fi chiar asa de sigur! eu am luat`o de la aia de la rustic, si aia de la dobrogea cu apa rau! in schimb de la luk de la city n`am patit`o niciodata! si bag numai de acolo! lasa ca vazusem eu un fraier cu un a6, model nou disel baiatu, si tovarasu lui meltean :)) i`a bagat benzina, chiar full ....... asta e mare e gradina lu dumnezeu si portiile deschise si multi prosti sar gardu
|
bag la 5 masini de cand a aparut OMV la noi in cta , atat benzina cat si motorina , fara probleme pana acum , in schimb la rompetrol am avut sa zic surprize de batai la motor sau etc.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pe cei de la peco ii las sa plateasca reparatia la masina dupa care imi fac timp si cumpar ceva de la ei si le platesc in monezi de un ban ,ca slava domnului am vreo 220.00 in monezi de un ban. |
Toate trag la "omul norocos" una dupa alta :))) asta da "noroc".....
|
Quote:
|
daca si petromu(omv) e slab...de rompetrol(hei, star2000) ati vorbit mai sus... de lukoil stie toata lumea, de unde sa mai alimentam?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:35. |
- Copyright 2026 4Tuning