Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

C T 19 K R A 23-05-11 10:30

Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe

Eu merg sigur + cativa de la mine din inferno:lol:

tzunny 23-05-11 12:11

Pai merg si eu cu voi, daca ma primiti. :D Hai ca vorbim pe PM..

C T 19 K R A 23-05-11 12:24

Ai PM cu id-ul meu !:lol:

Flavius28 23-05-11 12:41

Niste detalii daca se poate despre ce se desfasoara la Tulcea. Unde cand si cum in special.
Multumesc!

tzunny 23-05-11 13:00

http://evenimenteauto.ro/drag-racing...i-2011-tulcea/

MeHy 26-05-11 18:19

unii dintre noi ... ne intalnim la rompetrolu`de la iesire din cta 8:00-8:15 ... cine vrea sa mearga in coloana :D e binevenit... daca nu ... ne gasim pe drum ...

C T 19 K R A 26-05-11 19:26

Zici de ala dinainte de semafor la intersectia dintre Tomis si Aurel Vlaicu?:lol:

MeHy 27-05-11 16:54

Quote:

Originally Posted by C T 19 K R A (Post 4353253)
Zici de ala dinainte de semafor la intersectia dintre Tomis si Aurel Vlaicu?:lol:

da ...:)

tzunny 28-05-11 11:01

Quote:

Originally Posted by MeHy (Post 4353129)
unii dintre noi ... ne intalnim la rompetrolu`de la iesire din cta 8:00-8:15 ... cine vrea sa mearga in coloana :D e binevenit... daca nu ... ne gasim pe drum ...

O sa vin si eu. :-)

YZF-PWR 28-05-11 11:22

Alt grup care pleaca mai gasiti la 8:45 adunarea la 9 plecarea , la Rompetrol HEI de la vaporas ( iesire carefour ) nu recomand placarea f f devreme ca patim ca anii trecuti cand nu avem nimic de vazut asa devreme.

Daniel_DRV 28-05-11 19:17

ştie cineva ce erau cu acei motociclişti excortaţi si de poliţie prin oraş azi ?

ct11lyv 28-05-11 22:59

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 4356801)
Alt grup care pleaca mai gasiti la 8:45 adunarea la 9 plecarea , la Rompetrol HEI de la vaporas ( iesire carefour ) nu recomand placarea f f devreme ca patim ca anii trecuti cand nu avem nimic de vazut asa devreme.

ne vedem acolo pedala ;)

C T 19 K R A 29-05-11 19:27

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 4356801)

Ai avut dreptate cu n-ai ce sa vezi daca pleci la 8 si ceva dimineata dar a trebuit sa inscriem o masina si am vrut sa evitam aglomeratia:lol:

Daniel_DRV 29-05-11 20:57

totul frumos pana la finale.....cand cei calificati in finale au plecat....
kra`ule golf 3 verde are 2.8 sau 2.9 ?

GABBY_ 29-05-11 21:31

De la noi a participat cineva?Ceva rezultate ?Poze,filme cu participantii nostrii ?

Daniel_DRV 29-05-11 21:41

record national la diesel de 12.53 (parca asa era)
record national la benzina 9.30 (.nissan)

C T 19 K R A 30-05-11 07:13

Quote:

Originally Posted by Daniel_DRV (Post 4359782)
totul frumos pana la finale.....cand cei calificati in finale au plecat....
kra`ule golf 3 verde are 2.8 sau 2.9 ?

Salut golful verde era 2.8.In finale am fost dezavantajati cand ursul care in calificari s-a zis clar la microfon ca va trece la Profi ca are slikuri pe spate si bancheta scoasa a trecut la street si ne-a incins la distanta destul de mica.Oricum pentru o masina aproape stock cum a fost vr6`le nostru sa te tii la 0.3 secunde in spate la cupra ( si nu era nici aia stock ) , a dat tigra sfi si a scos in finala cand s-a dat cu ursul undeva la 14.4 - 14.5 ceea ce e extrem de bine.

@Gabby te referi la masini din Constanta?

ginnjuice 30-05-11 08:13

Quote:

Originally Posted by Daniel_DRV (Post 4357610)
ştie cineva ce erau cu acei motociclişti excortaţi si de poliţie prin oraş azi ?

A fost parada moto "Imparte drumul"

A fost frumos la Tulcea , un pic de haos da merge :-P

GABBY_ 30-05-11 08:34

Intrebam daca au fost masini participante ale baietilor nostrii din oras...cu nr de Ct ...
Parca am vazut GNT ..sau ceva de genul asta...stie cineva ce rezultat a obtinut ,daca e vb de espero GNT-ul ?
Sunt plecat altfel cu siguranta as fi mers si poate as fi si participat dar cu ocazia urmatoare la Tulcea sper sa fiu acasa.

C T 19 K R A 30-05-11 09:00

Pai au fost asa din ce tin eu minte. GNT cu al sau Espero care trage grav si a facut ceva victime ( insa nu am stat pana la sfarsit sa vad ce a facut in finale ) , Astra 2.0 let tot cu care a concurat fratele lui GNT daca nu ma insel , Dodo cu Clio(care a intrat in finale si el si cred ca a luat locul 3) , Vr6 verde de la Inferno ( care si el a intrat in finale insa un asa zis urs de "2.5" l-a dovedit si a iesit in primii 5 sau 6) si au mai fost cateva masini care insa nu-i stiu.Un Ford Focus ST , Un e90 diesel ( PRV la numar ) , e36 LID si chiar nu mai imi vin in minte acum:lol:

Daniel_DRV 30-05-11 18:44

pacat de skyline ca nu avea pe unu sa stie sa-i schimbe trepele si de e46 m3 alb la 4 usi cu barile modificate barbosul ala pleca in marsalier....:)))

C T 19 K R A 30-05-11 23:44

Quote:

Originally Posted by Daniel_DRV (Post 4362216)
pacat de skyline ca nu avea pe unu sa stie sa-i schimbe trepele si de e46 m3 alb la 4 usi cu barile modificate barbosul ala pleca in marsalier....:)))

Asta asa e.Cand a dat GTI`u Skyline`u am ramas masca numai aveam cuvinte nu ma asteptam la asa ceva si cu m3 alb a fost in primul rand vina lui dar si cand te aliniai la start si te duceai prea in fata si dadeai marsarier si incepea calculatoru ala sa se aprinda uneori nu mai apucai sa te uiti si daca ai bagat treapta 1 si incercai sa te concetrezi sa pleci cat mai repede sa ai timpul de reactie cat mai bun:lol:

YCEE 31-05-11 17:25

bajeti se baga iar radarele fixe...
uitati linku cu camerele din toata tara unde vor fi amplasate. se pare ca, cateva vor fi si prin oras
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=E...ml&ie=UTF8&z=5

optimus 31-05-11 22:55

1 Attachment(s)
Salutare am si eu o rugaminte la voi cunoastea cineva pe propietara

BMW-ului E36 318 is sedan NEGRU CT 24 WRX (fata din poza ci joja:P)

A fost participanta la liniute la braila in 2008

YZF-PWR 31-05-11 23:10

da o stiu eu . dc?

optimus 31-05-11 23:20

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 4365698)
da o stiu eu . dc?

Pai tu erai cu ea si restul cand ati venit in br si ne-am intalnit in OMV:D

YZF-PWR 31-05-11 23:22

Dap noi eram , credeam ca vrei sa stii ceva anume de ea sau sa iei legatura. :)

optimus 31-05-11 23:24

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 4365729)
Dap noi eram , credeam ca vrei sa stii ceva anume de ea sau sa iei legatura. :)

Mi-ar place sa iau legatura cu ea mia dat clasa atunci cu cunostintele ei in motoare acum am mai progresar si eu putin

E prezenta pe 4tuning ?tu in continuare o arzi cu turbatul 21:lol: la evenimente participatii?

eugen_bih 05-06-11 02:47

Hai salut baieti.Eu doar ce m-am inregistrat.
Am si eu nevoie de ajutorul vostru.
Am un A6 2006 si s-a bulit ventilatorul de la clima,bate paletul...stie cineva unde pot gasi un service bun,exceptand reprezentanta.
Va multumesc anticipat.

tuluca.dan 05-06-11 14:38

Quote:

Originally Posted by eugen_bih (Post 4374815)
Hai salut baieti.Eu doar ce m-am inregistrat.
Am si eu nevoie de ajutorul vostru.
Am un A6 2006 si s-a bulit ventilatorul de la clima,bate paletul...stie cineva unde pot gasi un service bun,exceptand reprezentanta.
Va multumesc anticipat.

1 la mana ai gresit topicul! trebuia postat la HAI SA NE AJUTAM SAU NU! https://forum.4tuning.ro/35-constanta...ai-ajutam.html

2 mergi lanaga RUSTIC , pe la 8 9 dimieata , e un baiat CRISTI mecanic! super bun! iti trimit PM cu nr de telefon!

Daniel_DRV 15-06-11 17:02

Campionat de Haltere la Constanţa īn această săptămānă la Liceul Sportiv (zona Casa de Cultură..str: Ion Corvin.)......vă aştept....

GABBY_ 22-06-11 09:57

A fost cineva ghinionist sa bage ieri de la Rompetrol,intersectia Primaverii cu Soveja ?
Au aratat si la tv cum 10 masini au ramas pe loc dupa ce au bagat apa in loc de motorina.
Inainte se incuraja lumea sa nu mai alimenteze de la OMV-Petrom si sa caute Rompetrol.Dupa faza asta , nu stiu cati mai au curajul sa bage de la Rompetrol.Lukoil oricum nici nu conteaza,aia avand apa in combustibili de cand au aparut in oras.

tuluca.dan 22-06-11 10:33

ma nu fi chiar asa de sigur! eu am luat`o de la aia de la rustic, si aia de la dobrogea cu apa rau! in schimb de la luk de la city n`am patit`o niciodata! si bag numai de acolo! lasa ca vazusem eu un fraier cu un a6, model nou disel baiatu, si tovarasu lui meltean :)) i`a bagat benzina, chiar full ....... asta e mare e gradina lu dumnezeu si portiile deschise si multi prosti sar gardu

YZF-PWR 22-06-11 14:47

bag la 5 masini de cand a aparut OMV la noi in cta , atat benzina cat si motorina , fara probleme pana acum , in schimb la rompetrol am avut sa zic surprize de batai la motor sau etc.

silviu msv 22-06-11 16:24

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 4414148)
A fost cineva ghinionist sa bage ieri de la Rompetrol,intersectia Primaverii cu Soveja ?
Au aratat si la tv cum 10 masini au ramas pe loc dupa ce au bagat apa in loc de motorina.
Inainte se incuraja lumea sa nu mai alimenteze de la OMV-Petrom si sa caute Rompetrol.Dupa faza asta , nu stiu cati mai au curajul sa bage de la Rompetrol.Lukoil oricum nici nu conteaza,aia avand apa in combustibili de cand au aparut in oras.

din pacate trebuie sa ridic mana sus,era singurul peco din constanta de la care bagam motorina.Am bagat 10 litri de motorina in rezervor mai aveam 7-8 litri am apucat sa merg 2km si am ramas cu masina aproape de spitalu mare.Am fost dimineata la peco cu bonul iar acum masina este la expocar pentru revizie,bineinteles plata o fac cei de la peco.

tuluca.dan 22-06-11 17:02

Quote:

Originally Posted by silviu msv (Post 4414944)
din pacate trebuie .

ma tu esti fenomen ma jur......... io crek asta e cheie facuta de aia de la financiar, sti u cu galetusa de bani :)))) =))) te`au urmarit sigur :)) .... imi pare rau ptr tine da asta ! sanatate

silviu msv 22-06-11 17:11

Quote:

Originally Posted by tuluca.dan (Post 4415012)
ma tu esti fenomen ma jur......... io crek asta e cheie facuta de aia de la financiar, sti u cu galetusa de bani :)))) =))) te`au urmarit sigur :)) .... imi pare rau ptr tine da asta ! sanatate

fiscu ma asteapta la urmatoarea amenda de circulatie sau impozit.

Pe cei de la peco ii las sa plateasca reparatia la masina dupa care imi fac timp si cumpar ceva de la ei si le platesc in monezi de un ban ,ca slava domnului am vreo 220.00 in monezi de un ban.

Daniel_DRV 22-06-11 18:58

Toate trag la "omul norocos" una dupa alta :))) asta da "noroc".....

D_M_X 23-06-11 02:06

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 4414148)

eu numai de acolo bag benzina de 3 ani si n-am avut prb. sincer din filmare nu-mi parea sa fie aia locatia dar nu te contrazic ptr ca n-am urmarit cu atentie filmarea. in alta ordine de ideei petrom e mai slab calitativ ca rompetrol

pigoo 23-06-11 10:12

daca si petromu(omv) e slab...de rompetrol(hei, star2000) ati vorbit mai sus... de lukoil stie toata lumea, de unde sa mai alimentam?

All times are GMT +2. The time now is 21:35.

- Copyright 2026 4Tuning