Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

^^Splash^^ 11-02-10 10:55

Re: Club ESPERO

Quote:

Originally Posted by Mr.Special (Post 3073712)
Mda va multumesc pt comentariile aduse despre Autovortex. Eu intreb de vortex voi o dati in uleiuri.No offense dar parca v-am intrebat in chineza si mi-ati raspuns in turca. Ceea ce inteleg eu fiind mai greu de cap e ca fiecare spune cel taie capul pe forum fara a avea vreo legatura cu vreun subiect. Observ ca in mare toti sunt mecanici auto dar la bani marunti ne ascundem dupa casa. Nu cred ca voi mai folosi forumul deoarece pe parcurs am pus vreo 3 intrebari iar raspunsurile au fost la acte subiecte. Oricum multa bafta tutror posesorilor de Espero

Te-ai gandit cumva si ca poate nimeni nu cunoaste atat de multe lucruri despre vortex incat sa dea explicatii ?
Si plus ca 2 persoane ti-au spun parerea lor

Rob3rt_espero
Mai nu stiu ce sa zic despre el, zicea un prieten ca auzit lucruri bune despre el, acum care o fi adevarul nu stiu...
Eu mi-as pune doar un filtru sport si atat. Nu m-as baga la asa ceva !

johnsonxxl
voi chiar credeti ca vortexul ala are efect? )) daca era asa bun toti isi puneau..sa fim seriosi

asa ca nu vad rostul vorbelor tale de mai sus.sper sa nu o iei in nume de rau.
numai bine

jhonny23 11-02-10 11:12

Quote:

Originally Posted by Mr.Special (Post 3073712)
Mda va multumesc pt comentariile aduse despre Autovortex. Eu intreb de vortex voi o dati in uleiuri.No offense dar parca v-am intrebat in chineza si mi-ati raspuns in turca. Ceea ce inteleg eu fiind mai greu de cap e ca fiecare spune cel taie capul pe forum fara a avea vreo legatura cu vreun subiect. Observ ca in mare toti sunt mecanici auto dar la bani marunti ne ascundem dupa casa. Nu cred ca voi mai folosi forumul deoarece pe parcurs am pus vreo 3 intrebari iar raspunsurile au fost la acte subiecte. Oricum multa bafta tutror posesorilor de Espero

poate ca nu ti sa raspuns dintrun motiv .....poate multi dintre noi nu stim despre vortex sau nu am folosit......si referitor la ( Observ ca in mare toti sunt mecanici auto dar la bani marunti ne ascundem dupa casa)sa stii ca gresesti sunt tinichigiu si mecanic auto de 20 de ani ...si lucrez la cel mai cunoscut service din ct asa ca daca dau sfaturi dau sfaturi in cunostinta de cauza........fac tuning auto de vreo 16 ani cand multi nici nu stiau ce este tuning......asa ca nu va mai basicati daca nu vi se raspunde la vre-o intrebare

johnsonxxl 11-02-10 11:44

i sa raspuns...in limita cunostintelor.. da in fine...

87-bob 11-02-10 12:27

pai si mie mi se pare normal sa schimbi uleiul cat mai des mai ales la cum se merge la noi de cate ori scimbi vitezele si...si eu to la 7-8000il schimb si merg numai pe castrol 10w-40si nu am probleme.si mai ales de cand i am facut motorul si dupa 8000se prezinta bine.
mr special nu te supara degeaba poate baietii nu cunosc detalii despre ce ai intrebat tu.spre rusinea mea desi sunt sofer eu am puterea sa recunosc ca nici macar nu stiu ce e vortex:oops:

jhonny23 11-02-10 12:34

eu zic sa il lasam pe mr special in pace
stie cineva unde pot vinde o cutie automata de espero(am luat-o pt mine acum 1 am sa o am de rezervala masina ca in caz de se strica sa o schimb nu sa stau sa o repar) ca trece zapada si ma apuc de masina so o termin si imi trebuie jante si bani acum nu am asa ca vand cutia ........ puteti sa ma ajutati cu vre-o informatie unde as putea sa dau?.......cutia are treptele P.R.N.D.3.L.......buton de power.si buton de winter

gogufifa 11-02-10 13:28

bob ,robert aveti frate si voi vreao janta cu tot cu cauciuc pe 14 185/65 ?? ca nu am gasit nici la dezmembrari.

Rob3rt_espero 11-02-10 16:46

Quote:

Originally Posted by gogufifa (Post 3074575)
bob ,robert aveti frate si voi vreao janta cu tot cu cauciuc pe 14 185/65 ?? ca nu am gasit nici la dezmembrari.

Din pacate eu nu te pot ajuta, dar nu ai cum sa nu gasesti la dezmembrari...vezi ca merge si de astra f, si de vectra a si kadett...nu te duce chitit sa iti iei de Espero ca poate baietii aia nu stiu !

gogufifa 11-02-10 16:49

si ai idee la ce pret gasesc ?

Rob3rt_espero 11-02-10 16:50

Nu stiu...mai mult de 150 ron nu ar trebui cu tot cu anvelopa !

gogufifa 11-02-10 16:51

asa scumpa ????? ma gandeam undeva in jur de 70 -80 ron

ALEX_BZN 11-02-10 17:07

boss 70 e numai un cauciun care e in stare buna....are dreptate Robert...asa poti sa iei o janta de tabla cu cauciucu palma mergi 2 sapt si ii iei si cauciuci si tot acolo ajungi..asa mai bine cauti jante de tabla cu guma buna....

banzay 11-02-10 18:35

Te duci la dezmembrari si cauti si tu o janta+ cauciuc de au fost pt rezerva :) stiu pe cineva care cu 1milion anul trecut si-a luat jante noi noi de opel de la dezmembrari...

@mr special... este un forum public. Nu te poti astepta sa vorbeasca toti numai despre subiectul propus de tine. Cum pe tine te intereseaza de vortex (sau e supercharger vortech?) asa ii interesa pe baieti de ulei. Intre o discutie privind care e uleiul mai bun sau una despre vortex, eu as prefara-o pe prima :) Cat despre amenintari ca ne parasesti...chiar crezi ca intereseaza pe cineva? :)

ALEX_BZN 11-02-10 18:37

pana la urma sincer am idee despre ce e vb dar nu am vaz niciodata un vortex real:)))

johnsonxxl 11-02-10 19:04

am vazut si eu cu ce se mananca vortexul ala..daca era asa bun..era foarte cunoscut..si ne bateam pe ele :)))

banzay 11-02-10 19:07

eu nu am habar... am auzit de ceva vortech, care e un supercharger sau ceva de genul, nu mai imi aduc aminte... dar vortex...hm...? Poate imi da si mie un link cineva sa ma 'culturalizez' :)

All times are GMT +2. The time now is 22:51.

- Copyright 2026 4Tuning