![]() |
|
Re: Club ESPERO
Quote:
Te-ai gandit cumva si ca poate nimeni nu cunoaste atat de multe lucruri despre vortex incat sa dea explicatii ? Si plus ca 2 persoane ti-au spun parerea lor Rob3rt_espero Mai nu stiu ce sa zic despre el, zicea un prieten ca auzit lucruri bune despre el, acum care o fi adevarul nu stiu... Eu mi-as pune doar un filtru sport si atat. Nu m-as baga la asa ceva ! johnsonxxl voi chiar credeti ca vortexul ala are efect? )) daca era asa bun toti isi puneau..sa fim seriosi asa ca nu vad rostul vorbelor tale de mai sus.sper sa nu o iei in nume de rau. numai bine |
Quote:
|
i sa raspuns...in limita cunostintelor.. da in fine...
|
pai si mie mi se pare normal sa schimbi uleiul cat mai des mai ales la cum se merge la noi de cate ori scimbi vitezele si...si eu to la 7-8000il schimb si merg numai pe castrol 10w-40si nu am probleme.si mai ales de cand i am facut motorul si dupa 8000se prezinta bine.
mr special nu te supara degeaba poate baietii nu cunosc detalii despre ce ai intrebat tu.spre rusinea mea desi sunt sofer eu am puterea sa recunosc ca nici macar nu stiu ce e vortex:oops: |
eu zic sa il lasam pe mr special in pace
stie cineva unde pot vinde o cutie automata de espero(am luat-o pt mine acum 1 am sa o am de rezervala masina ca in caz de se strica sa o schimb nu sa stau sa o repar) ca trece zapada si ma apuc de masina so o termin si imi trebuie jante si bani acum nu am asa ca vand cutia ........ puteti sa ma ajutati cu vre-o informatie unde as putea sa dau?.......cutia are treptele P.R.N.D.3.L.......buton de power.si buton de winter |
bob ,robert aveti frate si voi vreao janta cu tot cu cauciuc pe 14 185/65 ?? ca nu am gasit nici la dezmembrari.
|
Quote:
|
si ai idee la ce pret gasesc ?
|
Nu stiu...mai mult de 150 ron nu ar trebui cu tot cu anvelopa !
|
asa scumpa ????? ma gandeam undeva in jur de 70 -80 ron
|
boss 70 e numai un cauciun care e in stare buna....are dreptate Robert...asa poti sa iei o janta de tabla cu cauciucu palma mergi 2 sapt si ii iei si cauciuci si tot acolo ajungi..asa mai bine cauti jante de tabla cu guma buna....
|
Te duci la dezmembrari si cauti si tu o janta+ cauciuc de au fost pt rezerva :) stiu pe cineva care cu 1milion anul trecut si-a luat jante noi noi de opel de la dezmembrari...
@mr special... este un forum public. Nu te poti astepta sa vorbeasca toti numai despre subiectul propus de tine. Cum pe tine te intereseaza de vortex (sau e supercharger vortech?) asa ii interesa pe baieti de ulei. Intre o discutie privind care e uleiul mai bun sau una despre vortex, eu as prefara-o pe prima :) Cat despre amenintari ca ne parasesti...chiar crezi ca intereseaza pe cineva? :) |
pana la urma sincer am idee despre ce e vb dar nu am vaz niciodata un vortex real:)))
|
am vazut si eu cu ce se mananca vortexul ala..daca era asa bun..era foarte cunoscut..si ne bateam pe ele :)))
|
eu nu am habar... am auzit de ceva vortech, care e un supercharger sau ceva de genul, nu mai imi aduc aminte... dar vortex...hm...? Poate imi da si mie un link cineva sa ma 'culturalizez' :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
|
- Copyright 2026 4Tuning