![]() |
|
sal
de putin timp am si eu un bmw325i an 92 si am 2 mici probleme:
-nivelul de ulei este putin cam scazut si nu stiu ce fel de ulei sa cumpar pentru completare..vechiul proprietar mi-a zis doar ca are Mobil1..dar nu si ce model.Ce ulei imi recomandati??nu as vrea sa il schimb tot pt ca are foarte putini km cu el. -la relanti motorul imi sta cam turat...isi revine in mers dupa 10sec..dar daca o turez iar pe loc iarasi creste relantiul.Se poate sa fie de la benzina?? MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU SFATURI 8) |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
|
Re: sal
Quote:
Ce inseamna cam turat ? La cate ture ? |
Quote:
si app e normal ca acul indicator al consumului sa stea la maxim la relanti??apoi coboara imediat ce plec de pe loc. |
Quote:
ia verifica cu alt debimetru si vezi daca se mai tureaza asa imi facea si mie la e30 era de vina debimetru ...acum nu stiu schimba cu cineva si vezi daca mai face asa |
ok mersi mult pt sfat...o sa incerc.
|
Quote:
|
In legatura cu uleiul nu stie nimeni nimic??am observat ceva scurgere pe galeria de evacuare exact langa motor...o fi doar ganitura sau ceva mai grav...o avea legatura asta cu nivelul scazut din blocul motor??:shock:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Si eu tot la un 5w ma gandeam..dar am fost la un magazin de piese..defapt 2 si au spus k s-ar putea sa apara "conflicte"daca bag alt tip de ulei decat cel initial...dar totusi cred ca o sa iau un Mobil 1 5w40.Voi ce ziceti??
|
Quote:
|
Quote:
|
Altceva::cam cat ma costa placutele de frana pe spate???este greu schimbatul lor??este nevoie neaparat de service??sau pot fi schimbate cu cunostinte minime de mecanica??
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning