![]() |
Re: B 28 N U T
Chiar a fost taiata? :( Imi pare rau pentru masina, dar cred ca cel mai suparat o sa fie Dog cand o sa vada poza! :((
|
R.I.P - punct:cry:
|
Cel mai mare nesimtit esti Laurtentiu te-a sunat un baiat si ti-a oferit 2300 de ron erau fix banii care ii avea momentan , era un om pasionat dar ai dat-o la fiare. Ai arso atata timp cu o mare vrajeala , ca ba operatie , ba **** mea , efectiv nu esti capabil sa strangi o roata la masina si in plus nu iti permiti benzina la o dacie. Mare pacate pentru propietar imi pare rau de acesta masina , aveam intentia sa o vand si eu pe a mea dar acum chiar ca zic pass si o tin acolo , vorba unui user de mai sus nu voi saraci cu 80 de ron pentru impozitul anual.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Doliu National -> Din cauza unui SARAC
|
Quote:
Quote:
Smbp... |
Quote:
|
Io-mi cer scuze pentru interventie si ca n-am reusit sa ma abtin sa ma bag in discutia asta. Dar deja devine putin deviata starea de spirit asa ca ma retrag.
RIP sau cum vreti voi ;) |
Quote:
|
Quote:
Cu un tinichigiu bun o scoti la drept fara sa se observe! |
ce oameni nebuni ma ,mai rar asa fanatici ! sunt destule dacii in asteptarea banilor vostri nu mai fiti suparati :))
|
Si totusi ce avea asa special de faceti mai rau ca muierile pe aici?!
|
avea multe ore de munca investite, multe nopti nedormite,multe sacrifici,multe.....
asta e tot ce avea, in rest era tot o dacie... asta o deosebea de celelalte |
Quote:
Dupa vanzare, valoarea lor a devenit nula. Iar nu poxa m-abtin... =)) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning