![]() |
|
Re: Club Cielo
poi nu stiu :d
pune si tu vrei 10 daca tot vrei sa faci un gest umanitar :P |
:)))10 lei is ultimii mei bani...dar ce sa fac...ii dau si pe astia...imi trimiti doua?:))))))
|
da :) numa hai pe mess sa`ti dau contul.
alecs_rg id`u meu de mess |
Quote:
1. Nu aveau atunci si trebuia sa astept cam 2 luni 2. Am inteles de la cei care si-au luat ca nu sunt asa stralucite, doar frumusete dar fiabilitate ,,nema". Cica transpira, cica se sparg foarte usor. Nu stiu....eu mi-am luat normale plus ca acum astept sa vad ce se intampla cu farurile cu lupa. |
daca mai vrea careva stikere astept adresele in mp`u
|
salutare baietii!!!
ce se intampla cu pagina noastra www.cielorunners.com pt ca spune ca this account has been suspended...nu mai e valabila pagina??? |
la fel si la mine.... :(
Please contact the billing/support department as soon as possible. http://www.xservers.ro/xservers.gif |
Quote:
|
Quote:
|
Diseara pe la 20:00 cine vrea sa vina la Polivalenta k e intalnirea daewoo club :) cine vrea e astepta acolo in parcare locul obisnuit
|
sunt kiar curios ce intalnire va fi?
|
Deci, pana la urma ce a fost la polivalenta?!
|
eu 1 nu am ajuns ... la 22 am scapat de la munca ... maybe next time
|
ceva in zilele astea adica wec. vreo adunare ca vad ca si aici se vorbeste de intalniri
|
nu a fost mare lucru intalnirea de joi. am fost eu korb si manele si ink vreo 7 masini matiz espero....si altele pe langa daewoo... nu mi s-a parut interesant deloc...am stat vreo juma de ora si am plekt si noi...DUMINICA acum la ora 16:00 la polivalenta in parcare locul obisnuit ne intlanim cine vine vine cine nu...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning