![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
hmmmm ... nu prea sunt de acord cu asta ... .ca e allroad-ul cel mai frumos ... spatele si lateralul arata intradevar f bine ... dar fata aia plina de crom ma lasa cam rece :sad: pacat ...
|
Quote:
ontopic:de curand isi face veacu prin buzau un mercedes clasa R ... nu e o masina tare da e prima pe care o vad |
2 Attachment(s)
today .............nu mai avea sigla in fata :(:(:(:(
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
rolls .....................
|
mi se pare un topic facut aiurea.cred ca oricare dintre noi a vazut cel putin cate o masina tare pe strazile din romania.eu cred ca nu are nici un farmec daca nu argumentam si cu poze.asa poate sa spuna oricine ca a vazut vreun ferrari sau mai stiu eu ce.nu zic ca nu ar fi adevarat dar sa vedem si poze.
|
Off topic : Mai luminati pozele inainte ( cele intunecate ) ca nu se vede ....
|
baietzii masinile leatzi vazut...da soferii erau ceva de kpu lor ??? ca am vazut mare masina...si era dictamai blonda la volan...si nush park ii scade din valoarea masinii :(
ps ...sa mai auzea la sarak masina crrrrrrr crrrrr ...si ea zice linistita ..off a intrat in marsalier...ce bucuroasa sunt of of of .. :)) |
referitor la Range Roverul(b 49 tsb) de la pagina 134 - scuze de intarziere - masnia si detinatorul sunt prezentati pe larg in ultimul nr al revistei Cox. masina apartie lui Ali Amer un brazilian afacerist la noi in tara. sa evdeti interiorul acelei masini : piele, tft in tetiere, comenzi dvd pe portiere in spate=> masinutza e SCULA...
|
1 Attachment(s)
apropo de skylineurile din RO ->
|
Sa fie primul Sky din ro?E un R33 model GTS sau GTS25, non-turbo banuiesc
|
Skylinu e model mai vechi , dar ce cauta cu bestia asta in Ro , a misto dacia aia ... ;)
|
ford excursion in buzau....imensa masina:shock: :shock: :shock:
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...637cc18134.jpg |
dak si gateste te potzi muta in ea :))) e imensa masina :Dcred ca il costa o avere :P sa o spele :)) si de aia o tzine ajea prafuita ;))
|
Quote:
Cat despre r34 din craiova chiar nu cred ca are 1000 cai ! dar .. cine sunt eu sa contest :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning