Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

CocoT 28 28-09-08 14:18

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

2 Attachment(s)
Imi puteti prelungi capota la Astra din prima poza cum e la ce-a din poza 2!?... Si sa o faceti alba pe unde e akum visinie... Deci sa ramana alb, cu negru in jos... ;) Cu folie!... Si alte jante nu exagerat de mari!... Ms!...

REPTYLE 28-09-08 15:13

3 Attachment(s)
salut
as dori si eu daca se poate sa imi puneti pe masina grila fara sigla,jante de audi A8 pe 17-18,prelungire capota,faruri xenon si angel eyes si cam atat daca vreti mai puneti voi ceva..
ms mult!

madicioco 28-09-08 19:08

10 Attachment(s)
alte poze sa vedem acu sunt bune sau nu

mpg_yoyo 28-09-08 23:30

Quote:

Originally Posted by cobbo (Post 1766067)
am incercat eu ceva rpd...:D

Ok, multumesk e destul de interesant, dak o sa mai ai timp, mai astept sh alte idei...cum se zice la noi..."no...faina treaba" ms ink 1 dat

MarianVIC 29-09-08 09:31

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by REPTYLE (Post 1781363)
salut
as dori si eu daca se poate sa imi puneti pe masina grila fara sigla,jante de audi A8 pe 17-18,prelungire capota,faruri xenon si angel eyes si cam atat daca vreti mai puneti voi ceva..
ms mult!

nu am mai incercat bad boy look si nici xenoane...dar am sa ma bag sa lucrez si la astea.deocamdata atat

MarianVIC 29-09-08 10:39

2 Attachment(s)
poftim...ti-am promis si angel!!

REPTYLE 29-09-08 12:49

ms mult MarianVIC
imi place cum a iesit:D

CojoG4 29-09-08 14:34

1 Attachment(s)
as dori si eu un bad boy look,un angels frumos...si ce idei mai aveti si voi..ce credeti ca ar da bn...si poate si niste proiectoare d S6

pyttbull 29-09-08 22:47

1 Attachment(s)
am facut si eu ceva sper sa iti placa :???:

madicioco 30-09-08 13:11

Quote:

Originally Posted by pyttbull (Post 1783862)
am facut si eu ceva sper sa iti placa :???:

foarte tare`parca mi ai citit gandurile ca asa vreau sa o fac gentile ce le am comandat sunt asemanatoare cu astea ,daca vrei tu sa te bagi putin si la fata sa vedem ce poti face

MarianVIC 30-09-08 17:03

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CojoG4 (Post 1783095)
as dori si eu un bad boy look,un angels frumos...si ce idei mai aveti si voi..ce credeti ca ar da bn...si poate si niste proiectoare d S6

ia zi!!...iti place?:))

CojoG4 30-09-08 17:09

2 Attachment(s)
da imi place...:Xda la astea ce faci?:-??

wolverine 30-09-08 21:16

am si eu nevoie de niste modele de spoilere spate nu conteaza de ce masina...daca puteti sa ma ajutati...pls..

KillerINC 30-09-08 21:50

vezi la DONORS

https://forum.4tuning.ro/158-tutoriale-and-help/58268-donors-poze-ajutatoare.html

gabbyyy 01-10-08 19:19

8 Attachment(s)
Daca are cineva timp si chef, poate imi face si mie urmatoarele lucruri la o poza cu A4. Dar strict aceste lucruri macar intr-o poza. In rest, nu ar fi cu suparare sa va lasati imaginatia sa se desfasoare, sa vedem ce iese.
"Lucrurile" pe care le-as vrea, ar fi:
- jantele de pe masina facute o nuanta mai inchisa de argintiu
- vopsirea plafonului in negru (mat)
- folie pe geamuri, mai inchisa pe spate, dar nu exagerat de inchisa
- clean look (adica fara sigla si inscriptii pe portbagaj)

In alta poza (poate fi acelasi cadru), as vrea pe langa modificarile de mai sus (adica salvati modificarile pana la un punct, puneti deoparte poza editata, si mai incercati urmatoarele modificari. Nu ca nu stiti voi, dar am vrut sa precizez sa fie clar, sa se inteleaga ce as dori). Modificarile ar fi: vopsirea prelungirilor si pragurilor in culoarea caroseriei, si niste tipsuri mai mari la evacuare.

In rest, orice idee este binevenita. Sa va spun sincer, nu ma intereseaza barile gen NFS sau alte chestii de-astea.

Ar fi frumoasa si o poza cu backgroundul schimbat, ca e prea monoton orasul asta. :rolleyes2

Multumesc si sper ca nu cer prea multe. ;)

LE: In legatura cu calitatea pozelor (Canon A720IS), am mai primit ceva reprosuri cateva posturi in urma (referitor la pozele facute cu tel mobil). Daca nici astea nu sunt bune, cred ca mai ramana sa imi iau DSLR. :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 01:53.

- Copyright 2026 4Tuning