![]() |
|
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
si Malos e PENTRU vineri
|
Eu, _aditzu_ si cred k si Donn suntem pt 27 dec.
Iar e prea din scurt si n'o sa vina lumea.....atunci e cel mai bine.....si daca ia vacanta lumea ce ? |
Bine hotarati'va cand vreti\puteti.... TOTI !
|
sunteti nebuni :))
Io zic asa: care poate sa vina vineri, sa vina, care nu ne vedem si pe 27-28 ce are daca nu e toata lumea... iesim la o tigare, o barfa ceva. |
Daca se mai strange ceva lume vin si eu. Ca o sa fiu de joi in Valcea.
Hai lumeeeeeeeee |
Malos si Adytzu_JerrY prezenti vineri !
|
vine si Adytzu_JerrY daca se face vineri....
|
cu putin noroc.... poate o sa fiu si eu si Goe in VL ... vineri seara .... dar totusi ... nu vreti sa fim toti ? sa ne strangem mai multi? .... respectiv sa alegeti alta zii decat vineri ?
sincer... dupa un drum de Cj-Vl ... de 4-5 ore... esti destul de obosit chiar daca e criza .. asta nu inseamna ca nu o sa ne mai vedem ... pt mine e oke .. oricand.... numai sa fim si noi in VL ;) nu am mai scris nimnic in ultima vreme .. dar m`am uitat mereu..... cred c ati facut 4-5 intalniri in ultimele saptamani inainte faceam 1 la sapt... daca nu la 2 saptamani ;) ganditiva si la cei care nu sunt in valcea si ar vrea sa vina ;) |
Asta ziceam si eu tata.......lumea vine acasa in vacanta.......si cel mai bine ar fi intre Craciun si Revelion.......mai sunt si altii care vin atunci acasa.......sau mai sunt altii kre fac drum special sa vina la intalnire.......si una e sa fim mai multi k e mai frumos, alta e sa fim cum am fost la ultima (sambata) nici 10 persoane.......;)
|
... unii vin in oras de sarbatori iar altii pleaca din oras de sarbatori , ba la munte ba la tara... e imposibil sa strangi pe toata lumea
|
Important e sa se stranga cat mai multa lume... Intrebati si pe restul, pe mess, la telefon, si postati care cum doreste sa vina, si vedem pe ce date sunt cei mai multi "disponibili".
|
Asta asa e.....a.cum fiecare cum poate.....
Sa scrie toti Cine e PENTRU VINERI (19 Dec) sau PENTRU SAMBATA (27 Dec) |
Pentru sambata (27 Decembrie)
|
Eu daca sunt la Valcea vin si vineri (19 dec) si sambata (27 dec) , dar numai daca sunt aici. Deci eu sunt pentru ambele. Acum voi hotarati cand ne vedem. Sarbatori fericite tuturor !
|
cine se da cu mine ca vin.1.4 75 cp
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning