![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Si logica ta este?
|
:)))))))))))))
Io zic ca e mai greu la urcat decat la coborat...mai ales 4 in masina...deci timpu lu Rainman e super tare:D avem shofer calumea:D |
deci la coborare ar face un timp mai bun. asta e logica
|
vedem diseara care va fi timpu la coborat...apropo are careva ID`u lu darykuvl ? are un logan 1.6 16v gri....
|
Quote:
RES- TAN - TE :)))[/QUOTE] |
btw caddy, joci pe oficial?:)) de aia ai tu mah restante.... din cauza aluia,.... TRUST ME i Kn(W)OW....:))
|
nu nu... colegu meu de camera joaca WOW :) ... eu joc Counter , Chicken Invaders 3, Most Wanted... :))
|
Cineva interesat pt o tura pe dealul negru deseara?
|
Cine vrea sa isi faca chip tuning, resoftare, diagnoza, reset la senzori, km inapoi, persoana specializata in Italia ( lucreaza acolo in acest domeniu ), folie llumar la cele mai mici preturi, autorizata, tuning....cine e interesat punetri intrebari aici sau buzz pe mess:
valcea_racing :) |
Quote:
|
ies eu la tura pe dealul negru si ce facem?
|
record vl-pitesti sau pitesti-vl :)
|
De astazi threadul " Muzica pt masina" se numeste " Recomandari la capitolu MUZICA" pentru a putea urca tot ce ne place :) Daca are cineva ceva impotriva ridicati mana si ziceti si motivu.
|
eu...*****ie capitolul:)))
|
In legatura cu tricourile. Nu pot face asta, iti dai seama ca daca puteam o faceam demult. Dar ar fi frumos pana la urmatoarea intalnire sa avem tricouri. Ramane de vazut cine vrea si cine nu, care merge sa ne interesam etc
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning