![]() |
|
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
sunt de parere ca ar trebui sa ne bucure chestia asta, nu sa dea nastere la carcoteli si la pretentii care e "mai tunata" sau care a fost prima.
de apreciat este efortul celor doi politisti, mai ales ca banii i-au bagat din propriul buzunar. si, cum spunea agentul, nu e tuning propriu-zis, e o cosmetizare si un mic upgrade la motor. la mai mare si la altii!!! p.s. astept sa vad unul din passat-urile tdi v6 de la rutiera dus la 300 cp :D |
Quote:
|
oricum arata mai bn cea dea la noi:)
3 chestii interesante in clipul video (parerea mea): 1. agentul a spus ca nu e tuning ci doar a facut mici modificari (asa e:)) 2. seful de la rutiera a spus ca a fost de acord cu modificarea masinii...pe la noi stiu ca au fost unele discutii... 3. exista motorul respectiv pe vento de politie(2 litri, 150 cp)? |
Quote:
|
deci "motor de 2 litri de 150 cp modificat la 180 cp" e cam barbuta...:)
si chiar daca era motorul de 150, inca 30 de cp mi se pare mult dat fiind conditiile (tipul motorului, anul, combustibilul, finantele limitate etc), nu? |
Quote:
|
de crapat e putin probabil pentru ca ar trebui sa il forjeze ca la curse.
iar 30 cp in plus cu 120 de baza nu e o crestere semnificativa. oricum, stirista aia cred ca habar nu avea ce spune.... |
majoritatea celor ce prezinta stirile ...nu prea stiu despre ce vorbesc ei acolo .... traiasca prompterul !!! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu sunt despre masini dar sunt despre comunitatea in care traim:
https://www.youtube.com/watch?v=gvjE-5hue8M https://www.youtube.com/watch?v=XibHN...eature=related |
daca tot va certati,si va dezbinati,si aveti stage 5 in doua saptamani,va rog mult ajutati-ma si pe mine!am un motor ford de 2,2 cu turbina de 90 htp,dusa,i-am pus una de 130 htp,da tre sa decompresez de la 0,93, pana la 0,71,cum sa fac?ma puteti ajuta?
|
a,si apropos,nu va suparati pe mine ca intervin,as vrea un ajutor de la altii in afara de bunii mei prieteni Alin,si inca odata celalalt alin de la Corfu,de Jonson,si multi altii care ma cunosc,si chiar pun mana!Razvan care e suparat pe mine,Dan cu bmw,DYA,si multi altii.as vrea ajutorul celor care au pasiunea asta,si nu un orgoliu de a fi in fata,sau mai sus.nu vreau sa jicnesc pe nimeni.scuze
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
|
- Copyright 2026 4Tuning