Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

Maryus_x90 02-07-09 13:56

Re: Street Legal Racing - Redline

catalin frumos rx7 da....puteai sa aranjezi si tu motoru ala putin:D

catalyn style 02-07-09 14:10

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2455928)
catalin frumos rx7 da....puteai sa aranjezi si tu motoru ala putin:D

ete na! zi u cum?:-)

L4uR 02-07-09 14:54

data viitoare cand mai postati pozele...postatile jpg...asa cum am facut eu:)...ca sa vedem mai bine ce poze deschidem...;)....

Maryus_x90 02-07-09 17:39

3 Attachment(s)
Am si eu un coupe:D....Light Blue

Mikidude 02-07-09 19:14

Da ba catalyn style dak aranjai motoru un pik era OK...da asa iese prin janta stanga fata urat, in schimb Maryus_x90 are niste golfuletze :X:X:X:X:X Bv MAN !!! ;) Urca si tu motoru de pe primu golf !!

strada 02-07-09 19:17

5 Attachment(s)
Ma primiti si pe mine ?Nu e cine stie ce dar poate o sa va placa.

Maryus_x90 02-07-09 19:26

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Mikidude (Post 2456850)
Da ba catalyn style dak aranjai motoru un pik era OK...da asa iese prin janta stanga fata urat, in schimb Maryus_x90 are niste golfuletze :X:X:X:X:X Bv MAN !!! ;) Urca si tu motoru de pe primu golf !!

ms mult mikidude

uite motoru....bagi intai i4 si pe urma i 4 mod fix...

Mikidude 02-07-09 19:48

Tnx Maryus ;) eu am o problema cu golfu...si nu ma mai bag sa il fac... deci ramane sa ma bag la urmatoarea masina...:D

EDIT: app va merge GOM ?

makaya_gaby 02-07-09 20:48

8 Attachment(s)
si o mazda rx7 sper sa va placa foarte frumoase golfurile marius

Maryus_x90 02-07-09 22:05

frumoasa foc mazda gaby:X:X:X:X:X....o sa o fac si eu maine...ca acuma e prea tarziu

Mikidude 02-07-09 22:48

Da intr-adevar Mazda lu gaby arata foarte bine...bv ;) mie nu`mi mergea dekat rx6 park...si app maryus bmw e46-le ala nu`mi merge pe 2.30 :(

HuSSy 02-07-09 23:54

Salutare tuturor:) Iz nou pe aici...si de cateva zile ma uit..la acest thread..si m-am gandit sa fac un site despre acest joc...deoarece am vazut...ca exista mai multe site-uri dar nus romanesti..asa ca am deschis acest site...momentan el este in constructie am nevoie de voi ca sa ma ajutati.:)Site-ul este foarte dragut are Photo Album Sectiune de download upload...acolo o sa punem moduri,masini ...etc:) daca sunteti de acord id meu este :hsy197

si sper asta sa nu fie luata in nume de reclama....

>>>Site<<<

Maryus_x90 03-07-09 07:57

Quote:

Originally Posted by HuSSy (Post 2457654)
Salutare tuturor:) Iz nou pe aici...si de cateva zile ma uit..la acest thread..si m-am gandit sa fac un site despre acest joc...deoarece am vazut...ca exista mai multe site-uri dar nus romanesti..asa ca am deschis acest site...momentan el este in constructie am nevoie de voi ca sa ma ajutati.:)Site-ul este foarte dragut are Photo Album Sectiune de download upload...acolo o sa punem moduri,masini ...etc:) daca sunteti de acord id meu este :hsy197

>>>Site<<<

fff frumos site ....eu ti-am dat add si o sa te ajut eu cu ce pot:D

strada 03-07-09 08:32

Quote:

Originally Posted by HuSSy (Post 2457654)

>>>Site<<<

Fa si tu cum au facut germani:da in asa fel incat doar romani sa poata sa downloadeze ;).Oricum nice site.bafta.

HuSSy 03-07-09 08:47

va multumesc...impreuna cu voi o sa facem ceva din site-ul asta:D

All times are GMT +2. The time now is 12:16.

- Copyright 2026 4Tuning