![]() |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
Haideţi să vedeţi şi Călăraşi-ul!
În sfârşit au publicat cei de la televiziunea locală, interviul luat nouă. Eu sunt ăla care vorbeşte mult! :lol: Vă arăt şi poze, câteva minute mai încolo! http://www.calarasi1.ro/videostiri1.php |
rusineee fratilor, prea putini la cat va laudati ca veniti, sincer ma asteptam, cand mai era o ora pana la protest site-ul era mort, nimeni nu mai zicea ca vine, in drum spre protest mare aglomeratie, dar sa fiu al draaaqq macar unu din aia sa fi venit cu noi, toti plecau acasa:(haideti ma fratilor, ca pe toti ne afecteaza scumpirea carburantului!!!!!!!bravo celor care ati fost si sa speram ca data viitoare sa fim mult mai multi.
|
Frate rusine inca odata din cei vechi daca au fost 5-6 masini restul de 15-16 au fost noi care i-am intalnit prima oara , cei drept mai putini increzatori decat noi cei vechi datile trecute,dar ii stimez si inca odata mii de multumiri tuturor din tara care au incercat sa faca ceva....."si pose filmulete ceva":-)
Greu cu romanii astia care se dau zmeii si ei sunt defapt altceva.:evil: |
Frate rusine inca odata din cei vechi daca au fost 5-6 masini restul de 15-16 au fost noi care i-am intalnit prima oara , cei drept mai putini increzatori decat noi cei vechi datile trecute,dar ii stimez si inca odata mii de multumiri tuturor din tara care au incercat sa faca ceva....."si poze filmulete ceva":-)
Greu cu romanii astia care se dau zmeii si ei sunt defapt altceva.:evil: |
tineti cont de acele persoane vechi ca au primit un apel de la altiii si li sau dat ordine sa aiba grija
|
RUSINE celor fara curaj ! S-au speriat de amenzi saracii :chick: :pissed: :pissed: :pissed:
|
si la noi sa strans putin cam 15 masini dar se pare ca ne-au asteptat acolo cu sefii si toata paza petromului si nu ne-au lasat deloc sa facem ceva..eu m-ma dus cu 3000 de monede si ma obligau sa plec sa trag masina si m-au scos afara ca sa trag masina..vai de mama lor ce s-a ajuns sa se intample
|
6 Attachment(s)
Quote:
Trebuie să înţelegi asta! Nu trebuia să divulgaţi benzinăria pe care doreaţi să o boicotaţi! Şi la noi în Călaraşi s-au încercat diverse manevre dar nu le-a mers şi la un moment dat, pur şi simplu aşteptau să plecăm. N-au mai zis nici pâs! Ontopic: Puţintele poze din Călăraşi! |
nu aveau dar m-au tras afara si de benzinarie am vorbit cand ne-am intalnit dar cum e orasu mic se asteptau sa mergem acolo pentru ca e cel mai mare in rest sunt micute benzinariile...si mari le au agip si rompetrol si mol petrom doar una mare
|
Quote:
Desi ai avut un pic emotii, ai vorbit bine si ai spus ce trebuie. |
Quote:
Am fost la două staţii care aparţin aceluiaşi patron. Când am plecat de la prima îndreptându-te către a doua, am luat-o pe variantă şi era o ceaţa dracu', de ziceai că mergi prin lapte... La un moment dat, vedem un Logan venind în viteză... Era de la firma de securite, se ducea repede la staţia vizată! Şi dacă au ajuns primii ce crezi că au făcut? NIMIC! Daca aţi văzut că nu vă lasă pe teritoriul staţiei, trebuia să le blocaţi intrările şi ieşirile cu pretextul că doriţi să alimentaţi. Toţi clienţii vor fi trataţi la fel! Politia chiar este bine să fie prezentă acolo, în caz că ei încearcă diverse abuzuri! |
Quote:
|
Felicitări Andi ! :D
|
Bravo baieti...pacat ca nu ne-am strans mai multi :(( oricum la buzau a iesit foarte bine ;)
|
Mulţumesc de aprecieri!
Emoţii, oboseală! Nu s-a montat nimic. Am dus interviul cap-coadă! Eram stresat de ceea ce se întâmpla în jur cu masinile, pentru că nu doream să rămână vreo pompă neacoperită :lol: Pe viitor am să îi aduc cu forţa pe ăia de la Antena 1 (de Călăraşi), că la acţiunea asta au dat-o în diverse şi n-au venit deşi pe un reportaj din emisiunea Sandrei Stoicescu se înţelege că ei au fost şi au început cu vrăjeli cum că nu pot ajunge la noi că am blocat intrarea şi fel de fel de inepţii, când de fapt ei nici n-au fost pe acolo :lol: Ce vreau eu să vă sfătuiesc pe absolut toţi! N-aveţi de să vă fie teamă! Dacă maşina îţi este prea modificată şi îti este teamă că te aşteaptă la cotitură "pretenii", este recomandat să nu vii cu ea. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:35. |
- Copyright 2026 4Tuning