Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Club Astra Bertone (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/21370-club-astra-bertone.html)

ShortyME 12-03-09 22:35

Re: Club astra bertone

Niste ajutor la benzina adik cum? Faceti cheta?:D

kox_kox 12-03-09 22:37

Quote:

Originally Posted by B-31-NRV (Post 2140465)
spune-mi te rog numarul tau ca sa vorbim

Sunt posesor bertone,avand 2 bertone acuma un bertone 2.2 si un opel bertone 1.6decapotabil artec,vin si eu la meet

sezione91_blue 12-03-09 22:40

Quote:

Originally Posted by gigi_x (Post 2143124)
Nu omoram pe nimeni...suntem pasnici. :) Probabil ca da

scuze. e cam taraziu si sunt obosit.
:D

Deci ne ONORATI ? :oops:

gigi_x 12-03-09 22:40

pai cheta frate ca pe praful asta nu cred ca iau salariul vineri :(

ShortyME 12-03-09 23:07

Da va onoram..nu va omoram :lol:
Gigi_x - zii mersi daca il mai iei, vezi ca te sun sambata seara...ala e nr tau de mai sus da? ca sa imi spui sigur daca mergem ca sa nu ma trezesc cu noaptea in cap in ziua a 7-a. :shock:

Uite-l si pe al meu : 0723.950.664

Florinike 13-03-09 06:40

Bafta celor care se duc, aveti grija ca la ultima cursa au pus radare peste tot pe drumul catre Craiova si au ramas cu ceva permise.
@blue - eu am acasa un AK din alea 50 furate dar....sunt pasnic :). Salutarile mele lui DJ-KLA daca tot va vedeti.
Distractie placuta tuturor, din pacate nu sunt asa de pasionat de liniute precum ceilalti, voi ramane acasa, am program de gatit cu prietena :D

gigi_x 13-03-09 07:27

Da ala e nr. meu. Sper sa nu ploua ca imi sperie pasagerii :D. Hai ma Florine,mai mananca si tu in oras...Ikea :P De fapt e o intalnire cu bertonistii din craiova, noi nu mergem pt liniute:rolleyes2 si cum tu ai fost initiatorul...ne lasi sa mergem fara boss :-) poop

Florinike 13-03-09 08:05

Eh nu am fost initiatorul, insa pentru mine e prea departe Craiova si mult prea dimineata. Din pacate am alte planuri stabilite de mult, asa ca Have Fun. Daca va bagati careva la liniute, sa ii bateti pe nemernici :D

FastBoy 13-03-09 08:27

s ar putea sa vin si eu,nu stiu daca vin de la 6 dar daca vin ne vedem acolo, apropo cei care vor sa plece la 6 sa spuna unde se intalnesc la plecare din bucuresti

sezione91_blue 13-03-09 11:52

haa..in sfarsit un Topic unde sunt super baieti...de fapt pe tot forumul sunt dar aici vad ca se intelege lumea foarte bine . Deci ne vedem la "mine acasa"
PS: Lasati acasa fulare/fanioane/materiale cu sTEAUA, dINAMO si rAPID ca e cam periculos...:-P

ShortyME 13-03-09 15:14

@fastboy - a ramas stabilit ca ne intalnim la 6 in fata la Metro militari. Sper sa mergem cat mai multi sa ne vedem cu lumea pe acolo...o sa fie misto.

sezione91_blue 13-03-09 15:19

Vine cineva cu Bertone Turbo? :D As vrea si eu o mica "prezentare" sa stiu ce ma astepta din vara...:-s va rog...
A vorbit cineva cu cineva din Craiova de la Opel de un loc de inltanire dupa cursa? cum facem sa ne intalnim ca vreau sa va cunosc personal..:D

ShortyME 13-03-09 15:40

Da venim cu unul frumos si negru :D

gigi_x 13-03-09 15:58

Doua bre', unu' frumos si negru :D si unu' frumos si albastru.
@sezione91: avem un bertone turbo de vanzare- e albastru,piele neagra care arata f bine, e din 2002 6900euro parca vroia si taxa de 400euro

sezione91_blue 13-03-09 16:14

Gigi...de gasit gasesc sa cumpar...dar bani nu prea sunt. adica sunt cativa...dar mai trebuie vreo 3K si ceva..:D
OpelTeam e gata pentru intalnirea cu voi. Acum discutam locul de intalnire de dupa cursa... ;)

All times are GMT +2. The time now is 04:33.

- Copyright 2026 4Tuning