![]() |
Re: Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Modificate din Cluj
Quote:
La mine kitch inseamna: daca o masina seamana mai mult cu un brad de craciun sau cu ultima generatie de aspiratoare. Pe de alta parte prietene, daca nu suporti greselile MELE de gramatica, iti sfatuiesc sa nu mai citesti nici un post de-al meu (astfel scap si eu de cineva cu care tot ma cert:lol:). Nu am avut prieteni romani, am umblat la scoli maghiari, in ultima vreme am trait cativa ani in Ungaria, si dupa toate astea cred ca ma exprim destul de bine in romana. Daca vrei, putem sa dicutam si in engleza, ca engleza merge mai bine. Sunt curios daca stii si tu alte 2 limbi aproape atat de bine ca si limba ta materna. Si mai sunt curios daca un strain ti-a spus vreodata ca nu te exprimi bine in limba respectiva.:!: |
Brad de craciun ??????????? Nu ma exprim bine daca te face fericit. Dar ma dispera cei ca tine care cand vedeo masina misto sarein sus... A si fazele astea de genu "eu stiu mai multe limbi" ca tine spunetot. Multumit ???
|
Quote:
anyway gusturile nu se discuta.. si daca e de la carzone nu inseamna ca e fain (cel putin nu pentru toti) |
Mashina o conduce o tipa(studenta probabil) intradevar arata mai bine in poza. singurul lucru care nu imi place este ca e f inalta, daca ar lasa-o ceva mai jos, ar fi f OK.
|
Ma ofer eu sa-i zic toate astea tipei respective . Poate ma duce la o tura ... :) :!:
|
4 Attachment(s)
aici noul wuf, ii sta mult mai bine in alb rosu, si cu jante spitate decat in albastru negru si cu jante late.. parerea mea..
calitatea... dupa cum si semnatura mea :D |
3 Attachment(s)
o pisica...foarte tare
|
Am zarit si eu vineri BMWu prin turda parca si chiar ma miram cu un prieten cum o reusit sa ajunga cu el in RO fara sa sparga spoilerul fata! :lol: deci masina aia are cam 5cm garda la sol :twisted:
|
hello gorgeous....
ii superba, da' parca verdele ii dadea un sarm aparte. asa arata mai racing. |
Quote:
|
Re: Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Deosebite si Modificate din Cluj
Quote:
|
e bine ca le repara, pacat ca-s lucrari foarte proaste...
|
Quote:
P.S. A mea are 3,5 cm garda. :oops: |
Quote:
|
Quote:
:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning