Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Modificate din Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1619-poze-and-comentarii-exclusiv-masini-modificate-cluj.html)

di48lo 01-04-08 16:09

Re: Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Modificate din Cluj

Quote:

Originally Posted by Cata RHC (Post 1458766)
Masina am vazut-o si eu in Hasdeu. Arata foarte bine. Totusi ce inseamna kitch pentru unii dintre voi ???? Eu chiar nu mai inteleg nimic. Sau trebuie sa fie parcata in fata la ceva bar de gretosi ca sa nu fie "chici" ???

PS: Mai sunt carora le place masina (gramatica asta...)

Ce bine ca nu mi-o mers forumul pana acuma. Am avut vreme sa ma calmez putin :lol:

La mine kitch inseamna: daca o masina seamana mai mult cu un brad de craciun sau cu ultima generatie de aspiratoare.

Pe de alta parte prietene, daca nu suporti greselile MELE de gramatica, iti sfatuiesc sa nu mai citesti nici un post de-al meu (astfel scap si eu de cineva cu care tot ma cert:lol:). Nu am avut prieteni romani, am umblat la scoli maghiari, in ultima vreme am trait cativa ani in Ungaria, si dupa toate astea cred ca ma exprim destul de bine in romana. Daca vrei, putem sa dicutam si in engleza, ca engleza merge mai bine. Sunt curios daca stii si tu alte 2 limbi aproape atat de bine ca si limba ta materna. Si mai sunt curios daca un strain ti-a spus vreodata ca nu te exprimi bine in limba respectiva.:!:

Cata RHC 01-04-08 20:00

Brad de craciun ??????????? Nu ma exprim bine daca te face fericit. Dar ma dispera cei ca tine care cand vedeo masina misto sarein sus... A si fazele astea de genu "eu stiu mai multe limbi" ca tine spunetot. Multumit ???

AK-ZER 02-04-08 09:28

Quote:

Originally Posted by di48lo (Post 1457923)
Eu mai bine as pune in kitch, dar sunt sigur ca mai sunt caruia ii place masina.

nici mie nu-mi place kitul asta...e prea incarcat.. chiar de kitch nu cred ca e.. poate daca avea spinere :lol:
anyway gusturile nu se discuta.. si daca e de la carzone nu inseamna ca e fain (cel putin nu pentru toti)

momo_outlawz 03-04-08 02:25

Mashina o conduce o tipa(studenta probabil) intradevar arata mai bine in poza. singurul lucru care nu imi place este ca e f inalta, daca ar lasa-o ceva mai jos, ar fi f OK.

GMan 03-04-08 18:21

Ma ofer eu sa-i zic toate astea tipei respective . Poate ma duce la o tura ... :) :!:

Fixius 06-04-08 21:40

4 Attachment(s)
aici noul wuf, ii sta mult mai bine in alb rosu, si cu jante spitate decat in albastru negru si cu jante late.. parerea mea..

calitatea... dupa cum si semnatura mea :D

fiat500 06-04-08 22:54

3 Attachment(s)
o pisica...foarte tare

Eagle_flyaway 07-04-08 00:51

Am zarit si eu vineri BMWu prin turda parca si chiar ma miram cu un prieten cum o reusit sa ajunga cu el in RO fara sa sparga spoilerul fata! :lol: deci masina aia are cam 5cm garda la sol :twisted:

getedoi 07-04-08 11:17

hello gorgeous....
ii superba, da' parca verdele ii dadea un sarm aparte.
asa arata mai racing.

DaNuTzU' 07-04-08 11:32

Quote:

Originally Posted by fiat500 (Post 1469854)
o pisica...foarte tare

o admiram cu zander intr-o zi! e ff tare

Shade 07-04-08 12:05

Re: Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Deosebite si Modificate din Cluj

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1336710)
marea majoritate a strazilor decand ii boc primar s`au reparat.
innainte erau doar peticite , "plombate" acuma s`au reparat de la zero.
cam strazile principale sunt ok de mers

si nu stiu deunde invarte asta atat de multi bani dar ma bucur pentru el

Daca Boc o tine tot asa cu reparatia strazilor eu il mai votez un mandat. trebuie doar sa rezolve problema gurilor de canal, ca sunt cam joase majoritatea.

tekno 07-04-08 13:54

e bine ca le repara, pacat ca-s lucrari foarte proaste...

momo_outlawz 07-04-08 14:35

Quote:

Originally Posted by Eagle_flyaway (Post 1470179)
Am zarit si eu vineri BMWu prin turda parca si chiar ma miram cu un prieten cum o reusit sa ajunga cu el in RO fara sa sparga spoilerul fata! :lol: deci masina aia are cam 5cm garda la sol :twisted:

Nu pana in romania ii greu, ii greu de la vama pana in turda.
P.S. A mea are 3,5 cm garda. :oops:

fiat500 07-04-08 14:59

Quote:

Originally Posted by momo_outlawz (Post 1471063)
Nu pana in romania ii greu, ii greu de la vama pana in turda.
P.S. A mea are 3,5 cm garda. :oops:

nah...daca tot va laudatzi...eu am 1 cm de la sol....da inca nam reusit sa ies cu ea din curte

momo_outlawz 07-04-08 15:17

Quote:

Originally Posted by fiat500 (Post 1471118)
nah...daca tot va laudatzi...eu am 1 cm de la sol....da inca nam reusit sa ies cu ea din curte

Da...........daca totushi ieshi..........mai reusheshti sa intri inapoi?
:lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:13.

- Copyright 2026 4Tuning