![]() |
|
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Quote:
numai de bine si nu te ascunde ca banuiesc cine esti :D |
Da, pe masina 1 avea kit Renault, montat asa cum il primea. Am facut revizii tehnice o buna peroada si am vazut cate ceva . Si atat. Pariciparea la concursuri constituia si teste ori anduranta pentru furnizor, iar el nota cateva observatii pe care ulterior le transmitea serviciului competitii interesat. Prin eforturile sale s-au realizat progrese tehnice ale masinii de baza, si multi concurenti erau ajutati si indrumati de ing. Nicu Grigoras
Eu, daca nu va deranjez, :sad: va propun sa abandonati subiectul intrucat nu isi are rostul sa postam astfel de ......." analize " cu tendinta acida !! despre o perioada din care mai sunt multe lucruri si amintiri frumoase de descris. Era o diferenta a materialului de concurs intre competitori la start, si-n grupe si in clase. Este si astazi o diferenta de material sportiv si de performante ale masinilor inscrise in actualul campionat . Asta nu diminueaza cu nimic performantele omului de la volan, sau incercarile urmaritorilor de a ajunge si depasi pe protagonistul clasei, grupei, etc |
Quote:
|
3 Attachment(s)
In anii 1977 ( foto 1,2,3) si in 1978 Baia Mare a gazduit frumoase etape ale campionatului national de viteza pe circuit.
Alaturi de gazdele primitoare si bune organizatoare, s-a aflat si localnicul [B]Pop Arpad [B] pe Datsun , pe linia 2 la start, in spatel lui Nicolae Mihailescu pe Fiat 903 si Cornel caprita pe Fiat 1000 Abarth ( 15) Arpad Pop ( ACR Maramures ) a urcat pana pe III la clasa la sfarsitul anului 1978. Apoi in urmatorii ani clasa mica , pana la 1000 cmc, nu s-a mai constituit. |
Mai facem o pauza de 'recreere' pana anul viitor (ca nu mai e mult) hehehehe (mai taiem porcii pe la tara) si in putinele zile ale acestui an va doresc tuturor CRACIUN FERICIT si sarbatorile cu bine!!!... sa fiti sanatosi si CELOR CARE MA "TAIE"...sfintele sarbatori sa ne uneasca pe toti sa facem o treaba mai buna pe aici dacat cum am facut pana acum...Ioan apus o intrebare gen baba aia handicapata mintal care trebiua sa treci raul Stix sau cum dracu ii zicea din mitologia greaca....si trebuia sai dai raspunsul corect care era cu 2 intzelesuri...daca nu...o mierleai :))...asa si Ioan..pana acum sau emis ipoteze dar nici un raspuns concret...lasam continuarea in 2012 ... PANA ATUNCI SA NE VEDEM SANATOSI !
vad ca multi au disparut de pe acest forum....THUNDER este primul care a disparut...in schimb au aparut aia cu FAKE-uri care ma provoca la dezordine..si faptul ca aici se discuta de circuite de viteza va lasa RECI ??? ...ROAD, unde esti ?? boshorogu' ala de la Braila nici nu mai vorbesc cu el ca e nebun ca mine (in sensul bun) ))...Thunder sia facut site personal ca sa scarbit de ce se intampla aici...nea Mitica sa retras.......E NORMAL ????...nu nu este...FAC APEL sa fie discutia mai libera chiar daca ne bagam si ne scoatem ...mi se pare normal ce nu imi convine si cel care ma streseaza sa ii dau replica ce merita...altfel e cum am spus pe PM...dispar toti....cu RESPECT si SARBATORI FERICITE TUTUROR!!! |
La multi ani Cornele!!!!!!
Era si un banc cu un cerb cu multe coaste care se intalnea cu un cerb cu multe coarne......"salut Costele....salut Cornele.. Hai salut costele.....hai salut cornele.......:D:D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Am facut inventarul numelor si cred ca stiu cine crezi tu ca sunt da nu sunt cine crezi tu ca sunt:lol: Oricum iti urez un an nou fericit si sa fii sanatos(da nu la cap ca asta am inteles:lol:)si fericit!!!!! |
Quote:
|
legat de premiile pt curse de atunci ....eu la Pitesti 1983 am luat 1000 de lei vechi pt locul 1 si un pat pliant de camping care il am si acum....cam jumate de salariul groazei din epoca de trista amintire....banii nui mai am :)) patul mai este ;))
|
Quote:
Chiar astept cu nerabdare sa vad poza aia de la Pitesti. |
1 Attachment(s)
Pitesti 1983 Grupa N - locul 1 CORNEL BIBIRI !!! 8)
|
Craciun fericit !
Bucurii, liniste si cadouri multe langa cei dragi ! Amintiri si evocari interesante in continuare, pe aici ! rabdare, calcul si comentarii gandite in 2012 ! Succes de accesari ( rating ) in continuare pe acest topic! La multi ani tuturor ! |
Asa este VALI , acum in preajma CRACIUNULUI este cazul si timpul pentru a deveni mai buni , mai toleranti . SA continuam sa ne vedem cu bine cu alte si alte materiale despre acesta superba istorie a automobilismului sportiv din Romania. Un CRACIUN FERICIT si din partea mea si pana atunci un AN NOU plin de realizari si satisfactii !
|
Craciun fericit tuturor!!!!
si nu uitati sa zambiti:-) https://www.youtube.com/watch?v=j-DxDnK6tMA :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning