Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

Psycho 14-06-06 22:36

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

bah ... io am nishte lipsa de fier asa k m-am apucat de supt un shurub ... si o pisda de pe mess imi zice k ea n-are ce sa suga si i-am zis sa suga un coltz de masa .. i-am zis bine ?!?!?

CeReS 14-06-06 22:37

Quote:

Originally Posted by trixulica
parerea ta psycho cand am sa pun si niste poze mai vb defapt tu o sa ramai mut :) no ofence si apropo unde se face tuning la motor (nu cip ) exista cineva in romania asta ?

La ce te referi prin "tuning motor" ??? Ce masina ai si in cati CP vrei sa o duci? Ca sa pot sa-ti spun cat te costa. Sunt cativa care pot sa modifice maisini in Romania "asta" ... sunt kiar si in Constanta cativa ...

Quote:

Originally Posted by Psycho
bah ... io am nishte lipsa de fier asa k m-am apucat de supt un shurub ... si o pisda de pe mess imi zice k ea n-are ce sa suga si i-am zis sa suga un coltz de masa .. i-am zis bine ?!?!?

Daca ai lipsa de fier mai bine sugi clanta de la usa de la intrare in bloc ... are mai mult fier :twisted: :twisted: :twisted:
Iar domnisoarei de pe mess da-i nr lui Vali :twisted: :twisted: :twisted: Poate gaseste pe la el pe la munca ceva de supt :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

Psycho 14-06-06 23:44

Quote:

Originally Posted by CeReS
Daca ai lipsa de fier mai bine sugi clanta de la usa de la intrare in bloc ... are mai mult fier :twisted: :twisted: :twisted:
Iar domnisoarei de pe mess da-i nr lui Vali :twisted: :twisted: :twisted: Poate gaseste pe la el pe la munca ceva de supt :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

bah .. ma gandeam la clantza d ela intrare .. da e nasol k e cu interfon si cand se deschide imi sparg dintzii ..

cred k , caut un piron prin casa ... ... bine draq k n-am lipsa de fonta sau de plumb ... k il lasam pe taica-miu fara carlige de pescuit si plumbi ;)

ceres a zis k nu vrea cip la motor ...

CeReS 15-06-06 01:05

Quote:

Originally Posted by Psycho
ceres a zis k nu vrea cip la motor ...

am inteles ca nu vrea ... de aceea am intrebat ce intelege prin tuning motor ... compresoare, turbosuflante, NOS, bimotor ... sau poate toate la un loc :rolleyes2

CT-87-ADY 15-06-06 01:12

Quote:

Originally Posted by CeReS
am inteles ca nu vrea ... de aceea am intrebat ce intelege prin tuning motor ... compresoare, turbosuflante, NOS, bimotor ... sau poate toate la un loc :rolleyes2

bi-motor? :lol:

nici chiar asa! :)

ERY 15-06-06 10:19

Ba chiar asa....totul este posibil...bani sa ai ...si rabdare.

CT-87-ADY 15-06-06 15:16

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY
Ba chiar asa....totul este posibil...bani sa ai ...si rabdare.

in cta nu cred k se poate...

ERY 15-06-06 18:17

Bine. . .

Most_Wanted 15-06-06 22:29

ERY ....azi te-am vazut la poligon la ratc ...am dat amandoi examen... tu la ce categorie ai dat la A? ...ca te-am intrebat daca dai de profesionisti si ai zis ca nu ....

metal_militia 15-06-06 22:42

tu pentru ce mai dadeai examen mah?? k oricum ai permis pt tot ce merge pe roti ;) pt avion, pt submarin...:rolleyes2
...sau fratetu avea :???:

Most_Wanted 15-06-06 22:49

....fratioru meu are ,mah ...la faza asta nu prea mai semanam a fratzi ..el are eu nu ...:(

peter 16-06-06 08:14

nu ai luat mah carnet ? pfua...

Psycho 16-06-06 09:56

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted
ERY ....azi te-am vazut la poligon la ratc ...am dat amandoi examen... tu la ce categorie ai dat la A? ...ca te-am intrebat daca dai de profesionisti si ai zis ca nu ....

dadea examen pentru condus tricicleta :)

leonard 16-06-06 14:00

shi acuma ce ai facut mah ..lai luat???

bogdan C.E.T. 16-06-06 14:04

sad' u are si o dacie?ca am vazut vinilu cu sobolanu pe una rosie.

e vreun golf 4 portocaliu prin ct mai cu tuning?

e vreun pasat negru diesel de la x team ?

All times are GMT +2. The time now is 16:57.

- Copyright 2026 4Tuning