![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor (off topic in limita bunului simţ)
eu cunosc niste baieti experti in VW si "Reno" ... daca ai nevoie ... la ei imi fac masina lu' taica'miu.
culoarea? ... simplu: roz :twisted: si o las' pe prietena mea sa "picteze" :oops::lol: |
:-P:-P:-P:-P prea tare faza....exact " roz " si as vrea si eu s-o fac....sa fie o surpriza pt iubita mea....prea tare...chiar incredibil..numai ca...ar trebui sa i-o fac cadou..ca eu n-as mai conduce-o ..dar.......ma mai gandesc tu pregateste vopseaua ... :rolleyes2 ...:-P
|
zorro6299, ştiu că sunt enervant, vezi totuşi cu scrisul ăla, te rog eu...
|
enervantule :))
|
yess, that's me :)
azi şi ieri mi-am făcut rost de vreo câţiva "prieteni" noi, am învăţat o gamă nouă de înjurături şi am primit atâtea ameninţări încât începe să devină plictisitor :lol: |
uimeste'ne :) prostia nu are limite ... dar totusi .... uimeste'ma aaaaaaaaahahahaha
|
nu e prostie, oamenii se supără când le atragi atenţia, iar dacă le şi ştergi sau modifici un post, e belea. nu e plăcut, şi eu mă supăr când pe alte forumuri mi se şterg posturi(apropo, care mi-ai şters măh off-topicul de pe crazy? ) :lol:
|
8) seara buna....care " scris" Aleks .???? :rolleyes2 ..... 8) (rautaciosule) o litera acolo..pe care am luat-o de la tine..din "Ale ...k ..s "..suna repede la 113:twisted:
|
pfff, e deja istorie, am să dau de-acum cu copy/paste explicatia :lol: aleksandru2000 a fost numele primului progrămel făcut de mine, complex pe vremea aia, acum doar o aplicaţie banală, care calcula salariile în mod complet ale lucrătorilor la o întreprindere. Asta se întâmpla în 94-95, înainte să ne apuce pe toţi febra mirc, transformata apoi în febra messenger :)
Şi eu am avut mania asta cu scrisul, chiar şi pe 4tuning pe la începuturi, dar din cauză că se ajunsese să nu se mai înţeleaga nimic din posturile multora am decis să reconsiderăm problema, pentru că pe măsură ce rămân demodificate posturile scrise mess-style pe atât se continuă pe linia asta, pe principiul bulgărelui de zăpadă. Ăsta e motivul rugaminţilor mele... |
Quote:
|
:rolleyes2 Asa este Aleks, ai perfecta dreptate...trebuie sa vorbim corect..fara alte influiente, de astazi voi fi mai atent :rolleyes2 ...desi.....parca e banal cu atata seriozitate...asta e....o sa ma conformez planului 8) pace to all.
|
lasa zorro k si eu am calcat pe bec..dar acuma mam invatat sa scriu corect...multam fain aleks
|
nu cred că se pune problema de călcat pe bec, toruşi spun eu că în mare majoritate suntem oameni normali la cap şi ne înţelegem când stăm de vorbă, nu trebuie să facem discuţii prea multe că sigur s-a înţeles ideea de către oricine a citit conversaţiile noastre pe subiect.
Oricum andreyutzu, tot ai scăpat un k în loc de ca şi un mam în loc de m-am, la viteză aşa :lol: |
Quote:
si totusi "mam" asta nu e scris corect:-P:-P:-P |
CUF, Iesti offtop-ic. Esi afara ! :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:46. |
|
- Copyright 2026 4Tuning