![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
|
tziganeeee...a iesit sor-ta la vanzare;)
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...9-bmw-e30.html piesa de piesa masina:shock: |
Quote:
ii urmarisem si topicul cu evolutia... |
Quote:
|
E la curent jakalu cu intamplarile,ca doar masinile sunt si ele rude :D si,se simte in sange cand se intampla ceva mai dubios :))
|
Toate ca toate dar de taxiu' ce se mai aude boss,o gogoasa,un cerc,drift,nimic nou,macar ceva poze?
|
Quote:
sincer mi-e si scarba sa o scot....au umplut astia orasul de speed bumpere...gropile apar peste nopte, nu stiu dar e haos mare in oras...se construiesc cladiri, super market....benzina are un pret ca afara :rolleyes2... poze nu i-am mai facut......poate cu un aparat mai performant sa ii faca cineva care se pricepe...:-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Astept telefon de luni in colo, azi ma sarbatoresc, am schimbat ultima cifra de la varsta :lol: |
Quote:
hai sa ne traiesti:hug: |
Quote:
unde sa ii fac?cand sta in parcare?..... le faci tu....sau altcineva care se pricepe...montezi umbrelele alea...proiectoare....:lol:...vorbim cu romica puceanu ....o punem fotomodel d-ala.....:)))) sau facem unfilmulet ceva genu "salam la spalatorie" si il aruncam de youtube....:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning