![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
Jantele astea dau prea bine pe masina !....:)....
cum zicea si alex, dublu LIKE :D... |
Jock...daca nu vand masina, imi dai jantele inapoi?:)):)):))
|
Da ,...daca iti pare rau dupa ele ., cu siguranta ti le inapoiez
...prietenia" este mai presus decat "o tabla" ;) |
:)):)):)). Hai ca ai trecut testul, era o gluma.....
|
...mi-am dat seama :twisted: ;) .... :hug:
|
Nu am mai intrat de mult pe aici:shock:am ramas masca:o. Avansezi nu te incurci. Spor la treaba.;)
|
Multumesc fratemeleu , astept sa "stergi si tu praful la topic" ;)
..ma bucur ca iti place :oops: |
Criminale jantele alea :D De cand le'am vazut prima oara mi'au placut , si acuma pe masina ta , dau bine de tot
Frumoasa faza cu " s-a vandut masina " , desi am intrat abea azi si am vazut , m'am panicat putin :))) O revopsire urmeaza ? :D |
ce coaja de masina. :lol: poate ajung si eu pe la golf club sa vad cazanul mai de aproape :lol:
|
Stai ca nu era vb de E46 aici...care coaja =)))
|
nu a observat nimeni?
jock - banned :shock: |
You have been banned for the following reason:
evita referirile la site-uri auto Date the ban will be lifted: 07-04-11, 22:00 Super baieti 4Tuning! BV BV haide-ti sa le purtam stick-erle pe lunete! |
nu-i dai ban ca mi-a dat un site auto:
Originally Posted by bogdy.ghetto View Post Salut ma intereseaza modelul asta de filtru daca il ai sau daca il poti aduce...asta sau ceva asemanator. Il vreau cu tot cu solutiile pt curatare si uleiul ala. Multumesc! Incearca aici:http://www.coastadeest.ro, sigur are ce vrei. |
geo jock: ...cat de idiot sa fi sa spui asa ceva ...evita referirile la site-uri auto ....peste tot ,"la semnatura" este pus un link catre un alt site AUTO ....mare idiot ,bravo
|
de tot ***-ul de ce nu e semnat de cine e dat ban-ul, macar sa fie barbat, o fi vre unul ca ..... nu dau nume da vine acum tunig show si am citeva flecme de impartit. back in bussines
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning