![]() |
re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina
Quote:
|
Păcat că maşini ca acel e90 ajung pe māini greşite!!!
Mare păcat!... :no: Cum au unii bani şi īi aruncă pe fereastră, stricānd maşini perfecte!:censored: |
Nu mi se pare ceva chiar atat de Kitch.Este clar ca masina e facut ONLY SHOW,pentru anul ,festivalul dragonului bla bla.Pe la chinezi pe acolo ei stiu:lol:.Masina este un fel de car de parada,Mie sincer mi se pare ca a muncit la ea si arata chiar bine,pentru scopu ei.:oops:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
cautand unele chestii pe google am mai dat si peste astea ...
http://engine-world.blogspot.com/200...ning-cars.html Attachment 1082373 Attachment 1082374 Attachment 1082375 |
Doamne mare iti este gradina,sunt unii fara vedera cred ca nu isi dau seama de ciudatenile astea:shock:
|
Seria 3-ul cu "īmbrăcăminte" de găină nu e kitsch, e doar o glumă, nişte materiale ataşate temporar pe o maşină, probabil au şi vreun scop, o paradă ceva...
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Check this out8)8)8):shock::shock:
|
2 Attachment(s)
Era pe mobile ,si am mai vaut si un A3 ars complet dar cerea pe el 1800 euro:))
|
nebuni oamenii... ei se cred interesanti ... si cred ca atrag priviri ... atrag priviri .. dar nu cele la care se asteapta ei ...:))
|
1 Attachment(s)
ma plimbam prin orasul meu minunat (Bucuresti) plin de masini modificate :lol::lol: si am dat de un opel astra cu o evacuare superba ! PRIVITI..scuzati claritatea...si am marit eu umpic poza..ca a fost facuta de la distanta
|
2 Attachment(s)
:arrow:
|
nici dak dai masina si materialele la un copil de 5 ani ... nu cred ca o va face asa....
|
Quote:
|
alea de pe capota sunt cuva cozi de rechin?.....ce tare .....cred ca le-a aruncat deasupra masinii si unde au cazut acolo le-a pus .....astia ar trebuii impuscati..ceva de genul asta am si eu la bloc....un baiat are un subaru din 1900 toamna ......s-aapucat sa isi faca bari din hartie ....si date cu rasina pt fibra......trebuie sa fac o poza :D
|
Care a vazut prin Bucuresti un evo8 negru cu priza de aer pe capota fata de Impreza STI si cu un turometru argintiu urias pe bord?
Revin cu poze :D |
5 Attachment(s)
:arrow: specimene :arrow:
|
cum e aia ultima cu tipsu :))) sigur e la caterinca nici`un taran nu cred poate face asa ceva =))) sau poate a lipit`o omu cu aracet de bara :)))
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
|
Am vazt in timisoara pe str. Divizia 9 Cavalerie parca:-? in intersectia cu str din spatele garii....cei din timisoara nu pot pune o poza cu masina?;;):D
|
Dacia Cabrio :))))))
|
Ce caterinca:)) ..
ala din dacie e mandru ca e in dacia 1310 cabrio:)) |
Bai frate am mai vazut oameni prosti cu masinile macelarite, dar ca boii aia din ultimul post al lui pwr_bz nu se poate, e maxima la aia =))))))
|
5 Attachment(s)
|
Nu cred ca e Kitsch prima poza....mi se pare chiar interesant ce a facut omu ala!!!
|
Daca e ceva chici la prima poza, atunci capacele alea de jenti care imita blink-blink'ul gentilor americane. Arata pe dacie pur si simplu grotesc.
Īn ceea ce priveste restul, chiar ma īntreb, cita plictiseala trebuie sa fie la unii care-si iau timpul sa copieze pozele de pe http://www.tuningmioritic.ro/ si sa l-e puna aici, poze care cred ca le stie fiecare deja pe dinafara si nu mai prezinta nici o curiozitate. Se pare ca topicul de kitsch trebuie sa fie cīt mai plin si la unii li s-o fi pus pata sa-l umple pīna la refuz cu unul si acelasi gunoi :D :D :D Poanta e ca devine plictisitor. :rolleyes2 |
4 Attachment(s)
Vw:rolleyes2
|
Quote:
WTF ?! :)) |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Prezentat la Sema 2008 acesta este probabil cel mai hidos Mustang pe care il vom vedea vreodata, dar acesti "tuneri" vor veni cu o alta versiune in curand. Posibil cu denumirea de "Hardcore Knight". Acest Mustang a fost proiectat de catre baietii de la Rich Evans Designs care vor sa produca 100 de editii limitate la acest....."lucru". ....
|
Quote:
Cum īşi bat joc, pur şi simplu de maşini!... Păcat de acest Mustang!... :( |
Knight Rider / Elenor concept facut de taran prost cu prea multi bani si und gust de ............ sa te c**i īn el.
|
Daca as scapa de capota aia si de ''branhile'' alea...parca ar mai fi cu rotile pe pamant:lol:
|
1 Attachment(s)
Sper ca nu a mai fost.
SUBARU8) |
Quote:
|
ce va mai distrati...iar daca iau rubrica "masina mea"...va asigur ca cel putin jumatate din masinile de acolo incap aici.deci...e trist
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning