![]() |
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
Quote:
|
sincer.....rezervoru mi-e full non stop nu am fost la peco de la boicot :)) fiecare misca cum poate.
|
Quote:
Chiar is niste nesimtiti astia cu benzina,cat e la noi litrul de benzina?..la greci trece de 1,78 euro/litru.Drumuri proaste,combustibil scump asta-i Romania,fura la greu statu de la saracii oameni |
ghicitoarea de joi : mi-am pus ceva sport pe masina , nu e toba , nu e admisia , nu adauga si nici nu scade cai putere.....ghici !
acest post e un pamflet si l-am scris de plictiseala . 8) |
Gatorade, bautura sport nr.1:))
|
mai astept pareri .... :D
|
Quote:
|
gresit dar ai fost aproape ..... este vorba de .... : un odorizant cu miros sport.
tare sau ce ? :-P:-P ma gandeam ca poate imi da si mie 5CP cum dau stickerele alea de la tot felu de firme , puse pe portiere..... |
baieti ,este careva prin bm care aduce benzina de la vecinii nostri? si la ce bani ? dar sa fie de la pompa nu amestecaturi si tot felu de ***uri
|
"tipul sau pisicuta ? ca ne dai de gandit .... )))) "
si una si alta;) |
Quote:
|
mai bine bagi de la peco de la noi fie ea mai scumpa, dar este mai benefic pentru masina ta!!!...benzina de la ucraina e foarte "naspa"...tata se ocupa cu asa ceva inainte si desi avea tot timpu cel purin 40-50l acasa nu-si baga in masina niciodata!!! parerea mea, acum vezi ce zic si ceilalti colegi de pe forum! dar o sa aiba aceasi parere.
|
are careva chef de intalniriea baimarenilor ? scriu aici sa nu deschid topic nou ...
|
Quote:
|
Quote:
|
atunci il rugam pe bogo sa redeschida topicul si o sa vedem daca facem si un poll .....bun asa ?
|
Pai ati putea sa faceti cum se face in alte orase . Sa fie oficial o intalnire , de exemplu vinerea la ora x ;)
|
e vorba de intalnirea membriilor 4tuning , eu zic ca e prea des 1 data pe sapt , asta se face asa o data pe anotimp zic eu. :D si data sa fie stabilita la vreo 2 saptamani de la primul post , sa vada si ala care intra 1 data pe saptamana pe forum.
|
Quote:
|
avem deja topic dar o sa-l deschida bogo cand o sa vada....putintica rabdare ....
|
Dau un anunt daca intereseaza pe cineva,am cateva obiecte care nu-mi folosesc;o priza de aer (in valoare de 100 E),am pus pretul sa nu creada unii ca e de la "rusi" si un filtru yed tip con ;care e interesat ma contacteaza in privat :arrow:
|
Quote:
PS: Daca aveti de la cine, luati linistit benzina de ucraina (doar daca e om de incredere, sau aventual cereti bon sa vedeti daca a alimentat benzina de 95 din lukoil). Eu va recomand :) |
Quote:
|
iar vorbiti fara sa analizati sau sa stiti! esti sigur ca de 92' aducea?...de la lukoil aducea si el, dar in timp se simte uzura la motor ai sa vezi si tu!...bagi acum cat bagi dar mai incolo o sa-ti para tie rau, si iara-si iti spun daca ai de ex un golf 1 sau 2 normal ca ala merge bine, acepta ori combustibil!dar ia baga intr-un golf 5 sau 6 sa vedem ii aceasi treaba! si pretul motorinei ii in jur de 3,8 RON-4RON,iar benzina tot cam asa!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mai demult putin (acum 2-3 luni) in anp benzina de 95 era 2.7 lei/litru. Cel de 92 si mai ieftin, nush cat, nu am adus niciodata. In schimb la lukoil era tot asa in jur de 3.2-3.3 lei. Benzina trecea cu 3.8 lei/litru de la noi pentru cumparatori. Cine aducea de lukoil abea facea bani, facea 60bani la litru, insa cei de la anp faceau 1,1 leu/litru. Nu va mirati ca toti mint ca e benzina de lukoil si defapt e anp. Eu intotdeauna veneam cu bon, cu data, ora, litri, de unde si de care. Numele peco-ului, ora, data, cati litri si de care benzina scrie citet, nu in ucraineana. Quote:
Uitasem sa mentionez ceva, ai mare grija cu motorina... Cu benzina iei teapa doar daca aduce din anp de 92 dar la motorina o poti lua mult mai tare. Toti pe la case,magazine (in uc) vand motorina mai ieftina ca la peco si majoritatea iau deacolo... Ai grija! |
daca iei de la pecoriile din vama cam toti baga toata magariile in benzina sau motorina , dar daca mergi in Uzhorod de exemplu, este mai buna benzina ia incearca si ai sa vezi!adevaru e ca ai ceva de mers dar merita;)
|
Quote:
|
Quote:
Asa ca mult succes daca vreti sa va aventurati prin ucraina dupa motorina sau benzina si nu va multumiti cu cea din peco-urile de dupa vama. Nu stiu daca am scris citet, ma grabesc si nu am timp sa recitesc textul. Quote:
|
Quote:
|
am facut pana de ceva vreme, mergeam cu batranu "tata" si un amic de-a lui de prin hatvan, dar in ultima vreme sau stricat rau de tot treburiile peacolo nu mai merge ca si inainte! si sau reprofilat atat tata cat si amicul lui!...acum in ultima vreme recunosc ca nu am mai fost cam de 3-4 luni!-da e adevarat asta nu nr de romania, dar tata pe vremea aceea avea un audi cu nr de grecia!
|
Quote:
|
Quote:
e cam nasol daca nu cunosti limba.Eu am fost oprit de multe ori si nu am avut probleme (dar cunosc limba).Am facut multi km prin Ucraina cu tot felul de intermedieri.(pont:cei care aveti centrale pe peleti, materia prima e mult mai ieftina acolo.)Mai nou umblu mai rar datorita vamesilor din Sighet ,care nu vor sa controleze si stau inchisi cu orele in sediu. |
stiu ei de ce! le este ciuda ca nu mai pot lua "spaga":))
|
am bagat in masina vreo 4 ani numa motorina de ucraina...nam avut nici o problema
|
Are careva un nr de tel de la magazinele cu accesorii tuning din oras?,m-ar interesa o bara pe fata..cel de pe republicii si independentei sau inchis.:evil:
|
cel de pe independentei s-a mutat vizavi de canalu 7 .... ala de pe repblicii nu stiu ce-i cu el...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning